mayathebee
|
Gdje je granica? Tamo gdje je sami postavimo. Opcije postoje, da li će profil biti otvoren, ili zatvoren. Sami biramo prijatelje na facebooku. Sami biramo da li ćemo stavljati svoje slike i slike svoje djece, ili ne, i tko te slike smije vidjeti ili ne smije. Stvar je vrlo jednostavna ako ju sami iz nekog razloga ne kompliciramo. Osobno imam facebook profil, uređujem ga redovno, stavljam statuse, sretne, tužne. Imam slike svoje obitelji i ne vidim u tome ništa pompozno! Postoje stvari, situacije i slike koje nikad ne bi stavila tamo, jednako kao što ih ni u živo nebi podijelila sa svojim prijateljima koji nisu virtualni. Moji prijatelji na facebooku nisu virtualni ( osim nekih rajki ), to su ljudi koje znam, nikad ne prihvačam requestove nepoznatih osoba. Imam dosta obitelji koja živi u inozemstvu, i dosta školskih prijatelja iz osnovne i srednje škole, i sa faksa, s kojima sam preko facebooka ostala u kontaktu i zbog toga mi je drago. Nikada do sada nisam imala nikakvo ružno ili loše iskustvo na facebooku. Ne ovisim o facebooku, on mi je više tip razonode, i nebi mi se ništa desilo da odjednom nestane. Imam život koji je meni osobno zanimljiv, da li je drugima, sasvim mi je svejedno, i nikako ne mislim da mi život zbog facebook profila poprima važnost. Ne smatram ga nikako periodom svog života, preteška je to riječ, nije mi toliko važan. Doživljavam ga jednako kao televiziju, radio, i ine medije, i mislim da ako se čovjek time pravilno i umjereno dozira, ako ga ne uzima previše srcu, ne bi trebao zbog jedne društvene mreže imati problema! Upravo je to meni facebook, društvena mreža, kontakt s ljudima koje znam, i skojima tako ostajem u kontaktu, jer nisam čarobnjak da izmislim vrijeme i sa svima sjednem na kavu
< Poruku je uredio mayathebee -- 27.8.2011 23:08:52 >