Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 8:50:39
|
|
|
|
troubled
|
što detaljnije "nacrtaš" veća je vjerojatnost da se ostvari.... provjereno i dokazano "radi" dakle nemoj biti skromna vidim se u sretnoj, zajednici punoj međusobne ljubavi, privrženosti, razumijevanja, sklada... dovoljno situiranoj da ne treba brinuti o svakodnevnim sitnicama... to je općenito.... a detalje još uvijek crtam
|
|
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 8:53:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: anne kućicu u cvijeću sa vrtom i cvjetnjakom, da MM ima svoj posao ... .. da ja zavžim faks i radim ko teta u vrtiću... da imam još koje dijete.. da živimo u slozi i ljubavii da smo zadovoljni jedni drugima.
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 19.11.2008 8:54:07 >
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 10:01:10
|
|
|
|
mirna
|
mene, MM, malog i jos jednu curicu u prekrasnoj maloj kucici na selu daleko od hektike i buke, okruzene sa cvijecem, suncem, travom...
|
|
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 10:21:17
|
|
|
|
ninolina
|
Pa do sad smo si ostvarili sve što smo si htjeli imamo svoju kućicu u cvijeću u miru, tišini i bez puno buke, ljudi, prometa. Još da sada stigne novi auto jer se obitelj proširuje. Inače samo želim da smo svi zdravi a ostalo sve imamo. Svako malo se mjenjaju želje, prioriteti ali ja imam sve tako da ne razmišljam puno o tome kako će biti živimo od danas do sutra maksimalno. Neka ostane tako
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 11:18:54
|
|
|
|
Dajana
|
Mi smo si ostvarili sve što smo do sada htjeli. Sad nam je željica da si priskrbimo malu kućicu uz more gdje ćemo provoditi nekoliko mjeseci na godinu. Eto, vidim se u toj kućici na maloj terasici s MM kako pijemo jutarnju kavicu. Ah da, a sebi želim jedno ljepše i humanije radno mjesto koje ću obožavati. naravno kad završim s porodiljnim.
|
|
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 20:48:15
|
|
|
|
njanja
|
ne vidim se...i ne razmišljam o tome.....živim dan za danom.... a što želim??? da jan, ja i mm živimo sretni, zdravi, skladni.... da moji roditelji žive isto tako i sestra i njena familija.... ostalo mi nije važno.....
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 20:53:04
|
|
|
|
anne
|
Lijepo je vidjeti da ste toliko toga ispunili.
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 20:58:31
|
|
|
|
tonkica
|
Pitanje me podsjetilo na intervjue kad sam tražila posao. Želim svojoj obitelji i sebi prvenstveno zdravlje, želim da moji budu zdravi, da mi nećaci rastu sretni i veseli, da rodim još 1-2 bebe. Pa nakon toga promjenu radnog mjesta, gdje bih bila zadovoljnija. Ne bi bilo loše ni kupiti neki stančić u nekom drugom kvartu, da se nađe. I plaće takve da mm i ja sa obitelji možemo normalno živjeti, a ne preživljavati od plaće do plaće.
|
|
RE: Gdje se vidite za 10 godina 19.11.2008 21:11:34
|
|
|
|
božica
|
gdje se vidim ..hm vidim se tu gdje jesam sa svojim mužem(40godina )a ja (37 godina )da uživamo zdravi svi zajedno...i odgojimo lijepo naše curice..naravno da oboje radimo zadovoljavajući posao koji je plaćen jako dobro..da možemo imati život i živjeti ga ne preživljavati... ali najviše od svega želim biti u zagrljaju svoga muža i da se ljubimo grlimo i volimo...naravno redovito sex-amo (jer ipak cure će biti veće pa će nas manje trebati)
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!