Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Gdje spavaju vaše bebe?
|
u svom krevetiću u svojoj sobi |
|
u svom krevetiću u našoj sobi |
|
s nama u krevetu |
|
nešto drugo... |
|
Ukupno glasova: 77
|
(Posljednji glas : 18.7.2015 13:32:33)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 19:12:08
|
|
|
|
newmum
|
U krevetiću u našoj sobi! No čim skoči još malo, selimo ga u njegovu sobu..tj. čim počne spavati cilu noć!
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 19:41:10
|
|
|
|
seraphyme
|
micek u svojoj obi u krevetu, braco s nama u kinderu
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 19:42:06
|
|
|
|
cuba
|
Do 1,5god je spavao u svom krevetiću u našoj sobi. Onda smo ga prebacili u njegovu sobu Drugu bebicu ćemo sigurno ranije prebaciti u vlastitu sobu
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 20:02:39
|
|
|
|
Kazimira
|
S nama u sobi u svom kindaću...prije nego dođe prinova koju ubrzo planiramo ide u svoju sobu
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 20:53:23
|
|
|
|
danery
|
do godinu i pol u kinderbetu,onda smo ga presložili u mali krevet....oduvijek spava u svooj "sobi",kod mene je bila par puta kao beba u krevetu...
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 21:07:04
|
|
|
|
Ruža
|
Sa mamom u krevetu.
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 21:09:41
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pola noći sam u krevetu u svojoj sobi,pola s nama u našem krevetu u dnevnoj
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 21:54:21
|
|
|
|
Kony
|
Imamo tri spavace sobe ali svi spavamo u jednoj u kojoj imamo dva bracna kreveta i u jednom tata i seka a u drugom ja i bracom! Bilo mi je zao seku odvojiti u drugu sobu prije nego i braco bude mogao. Tako da cemo ih jednog dana skupa odseliti.
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 21:56:31
|
|
|
|
ikica84
|
spavaju od rodjenja u svojim kreveticima u nasoj sobi,da imamo drugu sobu sigurno bi spavali odvojeno od nas
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 21:57:38
|
|
|
|
modesty blaise
|
Sebac s nama u bračnom...i brijem da bu tak dok ne krene u školu...a možda i dulje
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 22:14:22
|
|
|
|
maryann01
|
u kindaču u našoj sobi i tak je od prvog dana,osim par puta dok je bio bolestan onda je spavao s nama u krevetu
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 22:20:23
|
|
|
|
bomboncic02
|
Trenutno sam prehlađena pa Ema spava u sobi s dečkima, svako u svom krevetu. Inače, kraj mene je bila jer mi je tako jednostavnije zbog dojenja a i da njih ne budi.. Sad se počinjemo privikavati na kindać.
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 18.1.2013 22:36:04
|
|
|
|
LorVer
|
Mar spava u svojoj sobi u kimbaću gdje sam ja trenutno privremeni gost jer se češće budi.
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 19.1.2013 10:13:00
|
|
|
|
Sunshine28
|
u nasoj sobi u svom kreveticu ali samo silom prilika - ima svoju sobu, ali od gole cigle mama i tata skupljaju parice da ju na ljeto pretvore u roza brlog za curku, onda odmah deportacija!
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 19.1.2013 12:25:18
|
|
|
|
ucitelj
|
U nasoj sobi, ali zaspi sa mnom u krevetu i prebacim ga tamo spava cijelu noc al pre jutro mora odjorati jos s nama u krevetu. a ja se jako nadam da drugo necu ni vaditi iz besike i da cu ga sa 3mj siknuti u njegovu sobu skupa s burazom. sad nisma u mogucnosti napraviti sobu bebacu al bit ce bit.
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 19.1.2013 14:14:40
|
|
|
|
maminangel
|
seka sama u svojoj sobi,braco sam u našoj sobi,a mi na galeriji koju trebamo preurediti dok nam ne dođe drugi braco,danas sutra bi njih dvojica trebala gore,veselo
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 20.1.2013 12:06:32
|
|
|
|
emaemily
|
S nama u sobi u nasem krevetu..mi sko krivi jer smo je kad bi se budila cesto po noci nama prebacivali i sad curka spava cijelu noc s nama..i nema sanse da zaspe sama u krevetu..a drugi bebac na putu..pa me sve stra da me nogom ne opali.. s drugim definitivno znam kako cu..ovo mi se nece ponoviti !
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 20.1.2013 20:35:31
|
|
|
|
Gardenija
|
kad budem imala drugo obavezno u drugu sobu, pa makar i u dnevnu jer mi dijete sad skoro godinu dana a budi se svaka tri sata pa ja ne mogu ne reagirati i ne čut ga a samo zato jer je odmah pored mene...
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 12.3.2013 18:33:32
|
|
|
|
medoKartonski
|
U svome krevetiću u našoj sobi jer svoju još nema
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 12.3.2013 21:37:50
|
|
|
|
snowwhite
|
mali s nama,cura ima svoj krevet u našoj sobi ali je 50 % u našem krevetu :-D
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 12.3.2013 21:42:38
|
|
|
|
Tina 21
|
U svom kinderbetu koji je u našoj sobi. Budi se 1x nocu,pa je uzmem k sebi da si posisa i samo je premjestim natrag u kinderbet. Ujutro gledamo zajedno Teletabise... Ponekad znam prilikom podoja zaspati pa bude ostatak noci u krevetu,pa ujutro budem slupana i nenaspavana jer se vrti tako da glavu okrene k dragom,a noge k mojoj glavi...nas dvoje svaki na rubu,a ona ko grofica na sredini.
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 12.3.2013 21:43:07
|
|
|
|
Tina 21
|
U svom kinderbetu koji je u našoj sobi. Budi se 1x nocu,pa je uzmem k sebi da si posisa i samo je premjestim natrag u kinderbet. Ujutro gledamo zajedno Teletabise... Ponekad znam prilikom podoja zaspati pa bude ostatak noci u krevetu,pa ujutro budem slupana i nenaspavana jer se vrti tako da glavu okrene k dragom,a noge k mojoj glavi...nas dvoje svaki na rubu,a ona ko grofica na sredini.
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 13.3.2013 7:13:59
|
|
|
|
kristina23
|
Od prvoga dana spava u svome kreveticu s nama u sobi. Tamo negadje s godinu dana cemo ga gledati staviti u drugu sobu da se navikava pomalo biti sam :)
|
|
|
|
RE: Gdje spavaju vaše bebe? 13.3.2013 7:23:35
|
|
|
|
vandax
|
Dio noći u krevetiću, a onda žica da bi k nama.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!