Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:54:55
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, jadna ti, Božita ne meogu se sad sjetiti glumim li, ali često napravim neke stvari koje mi se u tom trenu ne žele, npr. FJ se voli igrati loptom, pa se dodajemo, unetoč tome kaj se meni ne da
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:55:26
|
|
|
|
sanjalica
|
ja inače puno toga volim.... ali ono što ne volim niti ne glumim da volim... ali jedem i objasnim da se nekada mora pojesti i zato što je zdravo i zbog raznolikosti i zato što ne možemo jesti isključivo ono što volimo.... na kraju .... mnogo toga ni sama nisam voljela, a sada volim... pružam im priliku da razviju vlastiti ukus...
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 8:56:42
|
|
|
|
ZVRK
|
što se hrane tiče NE GLUMIM.ako hoće jesti neka jede a ako neće nemora
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:25:46
|
|
|
|
Puli
|
što se tiče hrane glumim jedino za mahune ali u vrtiću a doma ne jer ih ne kuham
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:32:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, nisam nikad glumila
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:43:55
|
|
|
|
curice
|
Ja ne volim janjetinu,ali djeci sam objasnila da je to jako dobro i zdravo i da im tata to jako voli, pa onda jedu i one.
|
|
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:44:48
|
|
|
|
tonkica
|
Još nemam potrebe za glumom.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:49:04
|
|
|
|
anđelika
|
ja i muž volimo istu hranu, pa bude li sutra bebica na nas, meni će bit ludilo.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 9:52:29
|
|
|
|
anne
|
Što se hranhe tiče ne jer sve volimo. No znam odglumiti ako se rai o lijeku ili da smo kod doktora. Ne da je baš fino ili da uopće ne boli nego više dobro je i brzo će proći.
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 22.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
njanja
|
ima stvari (mliječnih), a i nešto zelenjave što ne volim, ali rada jana ću glumiti da volim da on ne bi razvio averziju prema tome.... jedino što nikada neću i ne bi mogla odglumiti je da volim sir.....kada je vita bila mala pa me htjela poljibiti nakon sira, ja sam histerično pobjegla u kupaonu....ne znam kako će to biti sa janom....nadam se da će me on izliječiti od te fobije
|
|
RE: Glumite li pred djetetom da nešto volite.... 19.2.2009 11:40:25
|
|
|
|
koka
|
S moje strane ne glumim jer večinom jedem sve ali mm mora , dosta toga ne jede pa kad moram Rokiću dati odna obavezno mora i on reći da je fino
|
| Stranica: [1] |
Anketa
zimapincirotvajleršetnja s bebom do 1g zimi-temp ispo 5st 1h (
69%)
2h (
3%)
ko i uvijek (
28%)
Broj svih glasova: 71Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!