|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Godišnji nakon porodiljnog
13.5.2009 11:48:35   
apika
Evo kako moram počet radit u 6mj. a jaslice dobili tek u 9mj. raspitah se što i kako .Na godišnji imamo pravo za tekuću godinu nakon porodiljnog ali poslodavac može odlučiti kad će vam ga dat,dakle sve ovisi kakvog šefa imate. Godišnji od prošle godine imate pravo koristiti ako ste radile bar jedan dan a ako nemate niti jednog radnog dana 2008. nemate pravo na go.Jedino nisam uspjela saznat koliko mi najviše doktor može dat bolovanja a da nemoram na komisiju-zna li netkouser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Godišnji nakon porodiljnog
13.5.2009 11:52:50   
Florijan Jakov
mislim da je max 42 dana bez komisije

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu apika)
Neposredna veza do poruke: 2
13.5.2009 12:48:31   
mrkvač
I ja mislim da je 42 dana ali raspitaj se bolje jer su i oni počeli sad nešto kemijat!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
13.5.2009 13:34:41   
novamama
najbolje će ti reć dr opće prakse...valjda...moja je bila dobro upućena, tj. njezina sestra.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 4
13.5.2009 15:50:27   
ivanaa
fucking 4 tjedna

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 5
13.5.2009 16:32:42   
Ruža
Osim navedenog, poslodavac vam neiskorišteni godišnji ne mora dati odmah po povratku sa porodiljnog, već kad on želi.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 6
13.5.2009 17:09:45   
pikachu
Nisam ni znala ovo... Moje cure na poslu obično samo produže nakon porodiljnog na GO... Ovisno o tome kako im pada datum... Npr. ja sada koristim stari (od 2008.g) i kompletni novi (od 2009.g) godišnji odmor jer će mi inače propasti (novi godišnji mora biti iskorišten do 31.06. sljedeće godine)... A i kada se budem vraćala, s obzirom da će biti ljeto ću produžiti na ljetni godišnji jer ću tada već moći koristiti godišnji za 2010.g... user posted image

Ma, ja mislim da ako se samo nadovežeš na porodiljni da to nitko ni ne osjeti ako ima dovoljno zaposlenika... Važno je ne pojavljivati se u firmi jer onda odmah moraš biti na raspolaganju user posted image ... Ne bi da idemo na godišnji odmor godinu dana i ležimo cijelu godinu...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!