Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 22.3.2009 9:33:14
|
|
|
|
tikica_69
|
Kad su moji isli u vrtic, toga nije bilo.Da, to je za svaku pohvalu
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 22.3.2009 9:34:35
|
|
|
|
ZVRK
|
u buzetu jedva da ima mjesta za djecu BEZ nekih posebnih potreba,a bilo bi lijepo kada bi se omogučilo da ima mjesta za svu djecu takve grupe su za pohvaliti bravo za tete i vrtić
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 22.3.2009 9:35:49
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja nisam puno upucena,jer moja jos ne ide u vrtic,ali znam da u Brodu ima vrtic koji ima montesori program. I sva djecas budu zajedno,forsira se zdravu djecu nauciti ophodjenju sa djecom sa posebnim potrebama,ono,da im pomazu,da im se ne rugaju.... I to mi je isto o.k. premda bi mozda bilo bolje da imaju grupu za sebe,da im se tete mogu potpuno posvetiti...
|
|
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 22.3.2009 9:56:51
|
|
|
|
Ruža
|
FJ dali su ta djeca skroz odvojena ili imaju i vrijeme koje zajedno provode sa ostalom djecom?
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 23.3.2009 21:51:41
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Koliko znam većinu vremena provode u svojoj prostoriji radeći po posebnom programu, ali vjerujem da dio vremena provode i sa ostalim grupama, npr. prilikom izlaska na dvorište.
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 23.3.2009 21:54:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Ti valjda zato da se medjusobno socijaliziraju....to je ok
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 23.3.2009 21:54:17
|
|
|
|
Marcus
|
definitivno pohvalno...takova djeca trebaju posebnu i dodatnu paznju i svakako je dobro da im ju posvecuju
|
|
|
|
RE: Grupa za djecu s posebnim potrebama 16.4.2012 13:54:33
|
|
|
|
mare4
|
mame molim vas pomoc ako tko zna za terapisko jahanje u splitu hvala
|
| Stranica: [1] |
Anketa
pelenepincirotvajlerkolko često prematate bebe (danju)svaka 2 sata (
17%)
svaka 3 sata (
46%)
rjeđe (
24%)
češće (
13%)
Broj svih glasova: 106Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!