|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hrabri telefon
14.3.2010 22:12:51   
natalijax
Jel mislite da su reklame o hrabrom telefonu malo pretjerane,
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hrabri telefon
14.3.2010 22:19:10   
ninolina
pa nebi rekla da su pretjerane čak ih i malo kad vidim... mislim da s obzirom koja se sve sranja događaju ipak daju malo nade da će se neko od zlostavljenih javiti.. mislim neznamo neki broj ljudi koji ih zove i kako rade ali mislim da ima i previše glupih reklama ovo mi je ok... možda baš u trenutku dok s vrti neko proživljava dramu u životu i vidi , zapamti, nazove  i spasi sebe, svoje djete

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
14.3.2010 22:20:55   
leilany
slazem se sa ninockom

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
14.3.2010 22:22:27   
novamama
rekao je mtata da će on to zvati jer ga žene u kući stalno maltretiraju da gleda kuharske emisijeuser posted image

šalim se malo, po meni je to ok, ali tamo trebaju raditi stručnjaci, a ne kvazi profesionalci..

stručnjaci bi trebali prepoznati što je zaista alarmantno, a što je zafrkancija ili privlačenje pažnje...

i još nešto...koji je korak nakon hrabrog telefona?

ako je isto kao sa sigurnim kućama i zlostavljanim ženama, onda čemu sve to?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
14.3.2010 22:24:15   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: natalijax

Ne mislim. Trebale bi biti i stravičnije. Možda bi i neke od nas potaknule na razmišljanje kako je zaista tim zlostavljanim ljudima. Pa bi i nama dali hrabrosti da prijavimo tako nešto ako znamo.A ne bi se pitali DA ili NE..

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 5
14.3.2010 22:25:31   
novamama

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Ne mislim. Trebale bi biti i stravičnije. Možda bi i neke od nas potaknule na razmišljanje kako je zaista tim zlostavljanim ljudima. Pa bi i nama dali hrabrosti da prijavimo tako nešto ako znamo.A ne bi se pitali DA ili NE..

to svakakouser posted image

barem potiču na razmišljanje...trebale bi biti još češće na tv-u takve reklame....

samo bi bilo ok i da funkcionira, a to ne znam....user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
15.3.2010 7:04:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 7
15.3.2010 7:11:15   
danery
evo jedno iskustvo sa hrabrog telefona:

baka je čuvala unuka od 4 godine i htjela mu za doručak skuhati griz....mali nije baš bio za,a kako je baka navaljivala,on je nakraju nazvao taj hrabri telefon i rekao da ga baka maltretira...dijete je mislilo na griz,ali nitko to nije shvatio,pa su na kraju jadnoj baki na vratima osvanuli radnici socijalne službe...

ovo je meni tragikomično... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
15.3.2010 8:24:09   
dominik
ja sam rekla domiu da sam nek proba nazvat plavi telefon da bum mu glavu zavrnula i onda smo se oboje nasmijali jer ne zna brojeveuser posted image ...ali stvarno, mislim da ce klinci vise koristiti tel da skinu mame i tate sa vrata kad ih "gnjave" nego netko koga stvarno maltretiraju...ionako oni za koje je to napravljeno su u prevelikom strahu da bi nazvali...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 9
15.3.2010 8:35:48   
ines
Hrabri telefon bi bio super kada bi nam socijalni radnici (sretan im njihov dan!) radili svoj posao kako treba. Ovako je taj telefon najmanje u koristi onima kojima je potrebna pomoć a najviše prevrtljivim tinejđerima koji koriste svaku moguću situaciju da izbjegnu svoje obaveze (kako kod kuće tako i u školama). Reklama gdje mali vuće mamu za suknju a ona čita novine mi je ok ali ona gdje mali dobije šamar zato što je razbio nešto u kuhinji mi je očajna i dvosmislena.Nisam nigdje vidjela reklamu u kojoj apeliraju mlade da slušaju roditelje, poštuju starije, pišu zadaće, spremaju svoje sobe i sl.Bitno je da oni znaju svoja prava da lakše ugnjetavaju nas roditelje kada im se ne da ispunjavati obaveze.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 10
15.3.2010 10:28:56   
maja

Ako misliš na onu gdje dječak razbije onu staklenku i dobije čušku pa ide zvati plavi telefon, mislim da je extra pretjerana i apsolutno mi se ne sviđa, to sam i neki dan razglabala sa jednom našom ringerajom. Po tome danas sutra stvarno dijete nebudeš smio više lupiti jer će ti prijetiti da će te prijaviti (što i ima već takvih slučajeva)

Slažem se zato sa danery jer ta reklama vuče baš na takav slučaj! Koja je poanta onda? Djetetu moraš dati sve što poželi, ako je zločesto mame zalomite svoje živčeke i ni slučajno nemojte da vam ruka poleti inače ste najuser posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 11
15.3.2010 10:41:44   
mirna
Znate sto je najsmjesnije, moj 4-godisnjak je zapamtio reklamu, ali na srecu umjesto kada te netko tuče, misli da je tekst kada te netko tuži (njemu povezano s tugom). Sada se moram s njim igrati igru da sam tužna, i onda zovem njega na telefon,a on odgovori: Kada te netko tuži zovi broj...user posted image user posted image user posted image

Zamislite da je čuo tuče, pa on kakva je mustra bi stvarno nazvao taj broj ako bi ga ja po riti....user posted image user posted image user posted image

Inače podržavam udrugu... Dobro sto postoji taj broj... Trebali bi se povezati sa školama, tamo se brzo vidi kada se doma nesto dogadja, no nista se obicno ne poduzima...

< Poruku je uredio mirna -- 15.3.2010 10:46:04 >

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
15.3.2010 11:25:27   
adryosijek
dobro je to za maltretiranu djecu od roditelja koji prozivljavaju traume u svom malom zivotu . ima dosta njih di oboje piju i djete bude zapusteno sto je jeko tuznouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
15.3.2010 11:30:56   
ines
Najgore je što se tim reklamama i koje kakvim pravilima koji bi trebali štititi djecu djeci šalju krive poruke. Sve je manje pristojne , dobro odgojene djece i mislim da nam društvo opčenito ide k vragu a učenje djece njihovim pravima dok ih oni još ne razumiju će nam se svima obiti o glavu.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!