Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 19.9.2011 14:22:57
|
|
|
|
danery
|
kod nas trenutno pregledavanje raznih kutija,kartona,ambalaže....lupanje bocom po glavi "sviranje" na sintu,hopsanje i plesanje uz glazbu.... lovice puzanjem,skrivanje,ubacivanje stvari u kutiju.... čitanje slikovnica,pokazivanje i imenovanje likova,predmeta.... guralice,kišobran kolica za šetnju.... pokušaj crtanja debelim bojicama.... kupanje bebe e da,zaboravih....natakne si lutkicu medu na ruku (u biti rukavica za kupanje) i priča s njim također kazalište sa istim medom...
< Poruku je uredio danery -- 19.9.2011 14:23:54 >
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 15.5.2012 23:35:51
|
|
|
|
Bebač i ja
|
moj bebač nema koncentraciju za slikovnice,nego se igra sa usisavačem,televizorom(pokušava ga srušit),pali liniju,pokušava stavit kablove u usta,pokušava se igrat sa kantom za smeće, sa kantom za prljav veš, otvara i zatvara vrata.... ah,šalim se s pokušajima igranja u zabranjenoj zoni... obožava loptice,autiće....al imamo tek 10 i pol mjeseci...
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 11.3.2013 11:04:35
|
|
|
|
vandax
|
Nedavno smo kupili fora slikovnicu sa slikicama koje se pomiču i otkrivaju polja i moj sin od 16 mj uživa i po cijeli dan ih gleda. Učimo životinje. :D
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 11.3.2013 18:27:21
|
|
|
|
hanabruno
|
a joj moj samo voli skakati po krevetu
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 28.11.2014 9:01:42
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: hanabruno a joj moj samo voli skakati po krevetu mislim da to sva djeca vole naša se curica u dobi od godine dana volila igrati sa svime što se moglo okretati, prevrtati, što je bilo šarenih boja, sa svime što je bar na neki način ispuštalo zvukove.
|
|
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 28.11.2014 14:54:58
|
|
|
|
sorina
|
Slaganje kockica ili onih kolutova što se stavljaju jedan u drugi,Plastična zdjelica i kuhača pa kao kuha,a zapravo samo mlati u prazno ,šutanje s loptom,kantica i lopatica+ pjesak,šljunak,zemlja i sl...
|
|
RE: Igre za jednogodišnjake 14.7.2015 16:10:59
|
|
|
|
angellah
|
Moj u fazi bacanja stvari da čuje jel rade buku, skakanje u krevetiću, penjanje po tati da ga nosi. Počeo se kao skrivati iz stolice pa izviruje, baca plastične kolutove, baloni su mu zanimljivi.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!