Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 19:38:36
|
|
|
|
sretnaz
|
I mi smo napravili odmah putovnicu jer smo išli u Sloveniju kad je imao mjesec i pol. I meni je smješna ta fotka. Inače smo imali problem sa fotkanjem kod fotografa jer je stalno spavao i na kraju smo ga doma sami slikali i napravili fotku. I prošla je
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 19:43:28
|
|
|
|
monstrum
|
pa da..presješna je..to i govorim..i mi smo imali malo problema sa slikanjem...jedva da smo ju uspjeli nekako uslikati bez da se vidi kako joj držimo vrat...sva sreća fotograf je bio jako strpljiv. u krajnjoj liniji to mu je posao..
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 19:50:33
|
|
|
|
daze
|
Pravit cemo za par dana sad ovu novu osobnu za bebu da moze preko granice
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 19:56:06
|
|
|
|
monstrum
|
Znaš li možda koliki su troškovi izrade? I može li kao i s putovnicom u sve zemlje, ili može samo u zemlje u koje i sad možeš s osbnom? U Srbiju npr.možeš samo s putovnicom, pa me zanima hoće li ova osobna nešto promjeniti?
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 20:19:56
|
|
|
|
troubled
|
ja sam jutros predala zahtjev za nove osobne... treba slika, domovnica i rodni list na uvid i uplatnica na 48,50kn....to je sve.... čeka se 3-4 tjedna... znam da će vrijediti za zemlje u koje se može s osobnom....za srbiju zbilja ne znam
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 21:49:30
|
|
|
|
komarac1
|
Mi smo baš htjeli napravit putovnicu, al sad kad možemo osobnu mislim da ćemo ipak odustat od putovnice i napravit osobnu!
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 22:07:44
|
|
|
|
sarah_zg
|
Mislim da ta biometrijska putovnica ima neke podatke pa nije slika toliko relevantna. Moj ima 3.5 god i putovnicu otkad se rodio, tj.odmah smo je napravili jer putujemo često preko grane. Maloj sam mislila napravit osobnu kad uđemo u EU
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 22:43:09
|
|
|
|
evanoi
|
mi baš ovaj tjedan mislili, ali kad su došle osobne u igru...odustajemo
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 12.6.2013 23:38:19
|
|
|
|
uspavana
|
mi ćemo isto raditi samo osobnu za početak... jer putovnica je dosta skupa, a ionako najčešće idemo u susjedne zemlje gdje će se moći s osobnom kartom...puno je povoljnije i pristupačnije
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 13.6.2013 21:19:17
|
|
|
|
svrco75
|
Djeca hrvatskog državljanstva mogu prelaziti hrvatsko-slovensku granicu isključivo uz posjedovanje osobne iskaznice ili putovnice. Djeca hrvatski državljani do 14. godina mogu ući u Italiju, BiH i Mađarsku isključivo s putovnicom, a ako ne putuju s roditeljima potrebna je punomoć roditelja. Prelazak drugih državnih granica ovisi o vizama... To sam pronašla...
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 14.6.2013 8:14:30
|
|
|
|
monstrum
|
Malenoj putovnica vrijedi još godinu i pol, pa ćemo vidjeti kad istekne što ćemo, a svojim školarcima smo ove godine produžili putovnice, tako da smo i s tim mirni sad određeni period...
|
|
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 14.6.2013 8:16:28
|
|
|
|
plavka
|
mi još nemamo putovnicu ali ćemo joj sad ići izraditi novu osobnu!
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 14.6.2013 8:19:10
|
|
|
|
medoKartonski
|
Ni moja beba nema putovnicu, neidemo nigdje izvan granica tako da joj nije trebalo, ali joj isto tako planiram izraditi osobnu, možda nekud i odemo
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 17.6.2013 13:23:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Upravo sam zvala Petrinjsku - nekakav sporazum jos nije potpisan, pa se još ne zna hoće li djeca moći s tom novom osobnom u BiH ili će trebati putovnicu?!?!?!?
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 17.6.2013 14:28:16
|
|
|
|
mariola
|
T ima važeću, tj. nema jer je nigdje ne mogu nać. Sad čekam da vidim hoću li im praviti osobne s kojima ćemo moći putovati ili ću ipak morat putovnice. Trebat će nam uskoro...
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 17.6.2013 21:44:31
|
|
|
|
anne
|
Svi imamo, čak i Beka. Volimo otići u Čatež, a možda ćemo skoro ići i drugdje pa da budemo spremni.
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 18.6.2013 11:51:24
|
|
|
|
MaTana
|
Moje cure jos nemaju, ali spremam se ubrzo vadit im osobnu. Zivimo u tunguziji (Dubrovniku) pa ako zelimo otici u Hrvatsku trebaju nam dokumenti.
|
|
RE: Imaju li vam djeca putovnice? 10.12.2013 15:04:38
|
|
|
|
zvekanka
|
Mi smo izvadile osobnu, ne planiramo putovati izvan EU
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!