Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 10:50:03
|
|
|
|
mamica29
|
Pa ako je bila svezana i ako nije nikud udarila s glavom nebi trebalo biti ništa. prati ju popodne. A nije trznula s glavicom?
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 10:52:02
|
|
|
|
mamica29
|
Ne bi trebalo biti ništa. pa stajale ste na mjestu. Nazovi doktoricu pa pitaj dal da dođeš k njoj.
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 10:52:50
|
|
|
|
maja
|
Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 10:58:43
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo potpisujem..nemaš ju potrebe voditi liječniku ako joj nije ništa..prati ju danas i ako se dobro ponaša nema potrebe...smiri se draga
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 11:06:57
|
|
|
|
minnie
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 11:30:43
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo Slažem se
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 11:49:03
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo potpisujem
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 12:10:47
|
|
|
|
anuska08
|
Ma i ja mislim da nema potrebe!
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 12:13:08
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 12:18:17
|
|
|
|
natalijax
|
a joj draga moja,bitno je da nije ništa strašno,prati stanje ,kako cure kažu vjerovatno djete nije ni svjesno da je bilo nesto
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 12:56:04
|
|
|
|
troubled
|
bogu hvala da je lišo prošlo... mogu misliti kako si ustresena....ali vjerujem da pauli nije ništa.... za svaki slučaj je promotri dobro danas...ponašanje i promjene u ponašanju...pa ako ih bude savjetuj se s liječnikom
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 13:04:55
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajde bitno da nije nista strasno i da ste obje fizicki ok, a sto se tice malene i ja se slazem sa Majom i curama...
|
|
[Obrisani korisnik] 20.5.2010 15:35:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 15:40:29
|
|
|
|
novamama
|
glavno da je sve dobro prošlo, nema panike.... još jednom podsjetnik da moramo gledati ne samo ispred i iza nas, nego i na sve druge strane kada vozimo...ali to tebi ne bi pomoglo, uvijek ima onih koji ne gledaju niti malo... drž'se!
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 20:31:51
|
|
|
|
cuba
|
Uf, opreza nikad dosta! Ali najvažnije da se ste obe dobro!
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 21:10:19
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma ako kažeš da nije bio jak udarac mislim da nema potrebe za hitnom...prati joj stanje danas... i pokušaj se smiriti, mislim da je tebi veća trauma, da paula ni ne zna šta je bilo Upravo tako
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 21:34:54
|
|
|
|
uciteljica
|
Hvala Bogu sve je ok. Nikakvih primjena u ponašanju nema: jurca uokolo kao i obično, ljuti se kad nekaj ne može dobiti kao i obično, . Bože Hvala Ti, kaj je sve prošlo dobro i kaj si nas čuvao. PS. Hvala ženske na utjesi trebala mi je danas.
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 20.5.2010 21:39:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Bitno da je sve dobro proslo
|
|
|
|
RE: Imala sam sudar, lakši! 21.5.2010 10:13:06
|
|
|
|
njanja
|
nemoj se brinuti, sve je super prošlo....svaki dan smo u opasnosti od 1000 stvari i ne treba puno brinuti...biti oprezan -DA, ali ne i opterećivati se....sve je dobro prošlo, srećom...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!