|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Iskrenost
1.2.2010 21:45:07   
bomboncic02
Koliko ste uistinu iskrene u životu?
Bojim se da sam ja previše iskrena, imam osjećaj da ljudi bježe od mene zbog toga i baš sam razgovarala s mužem jučer o toj temi i zaključak je da djecu učimo jednostavno biti iskren, ne lagati njima, ne lagati sebi..

E sad:
Biti iskren i izopćen na jedan način iz društva ili ulizivati se svima i podilaziti svima i imati nerealan odnos sa bližnjima što vi mislite?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Iskrenost
1.2.2010 21:46:21   
novamama
ne znam, i mene muči isto pitanje....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
1.2.2010 21:47:06   
mala pcelica
ni jedno ni drugo nije dobro  user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 3
1.2.2010 21:47:44   
bomboncic02
Ajmo se skupa mučit user posted image ..
Organski ne podnosim licemjerje, uvlačenje ali zar je danas to smisao društvenog života?!

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 4
1.2.2010 21:48:18   
Anoniman
Bolje biti iskren i u malom,odabranom drustvu ljudi koji ce to umeti da cene, nego neiskren i okruzen svakakvima. Iako mi se cini da ovi drugi bolje prolaze u zivotu, ali hvala lepo nije to za mene. 

Neposredna veza do poruke: 5
1.2.2010 21:49:23   
leilany
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Bolje biti iskren i u malom,odabranom drustvu ljudi koji ce to umeti da cene, nego neiskren i okruzen svakakvima. Iako mi se cini da ovi drugi bolje prolaze u zivotu, ali hvala lepo nije to za mene. 

..potpisujem....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
1.2.2010 21:49:50   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ni jedno ni drugo nije dobro  user posted image

a ono biti iskren do neke graniceuser posted image a drugo ne slagati već prešutiti ako može šta bi opet to ispala neka laž

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 7
1.2.2010 21:50:11   
ninolina
ja sam isto iskrena ali inače zafrkant pa neznam koliko me ljudi shvača ozbiljnomuser posted image user posted image
Ne volim laž opčenito kažem kaj mislim kome krivo kome pravo...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
1.2.2010 21:50:59   
bomboncic02
Primjer iz obitelji, znači ni u obitelji ne funkcionira iskrenost (barem mojoj):
šogorica preko mjesec dana krvarila..ne ide dr, svi ju opravdavaju, nema vremena jadnica, radi, pa mora kuhat itd...u utorak bila s njom i doslovce se izderala na nju i rekla joj kako je neodgovorna prema svom zdravlju, da se uništava...otišla je dr i jučer mi zahvaljuje na mojoj kritici jer da se ja nisam ponijela prema njoj tako, ona još nebi otišla...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
1.2.2010 21:51:45   
lee
ja sam iskrena skoro uvijek a sto puta sam si rekla da mi je bolje da šutim ponekad...pa sad prije nego nešto kažem brojim ja do 100 ali uvijek dodjem do 99 pa nastavim brojati.....

treba biti iskren kako prema kome...treba znati nekad i prešutjeti neke stavri ako ti ta osoba nije prijatelj bliski ili ako ti nije obitelj...ali sve zavisi opet o situacije u koj se nalaziš.ja nemam problema sa prijateljima to sam znala odabrati kako treba..hvala im svima jer su divni što me slušaju i trpe..a posebno hvala mojoj Marti jer bez nje neznam što bi ona je jedna iskrena i divna osoba.a dominik isto.user posted image user posted image   i moja zvrkica isto...user posted image

< Poruku je uredio lee -- 1.2.2010 21:53:16 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 10
1.2.2010 21:52:14   
ninolina
Primjer iz obitelji, znači ni u obitelji ne funkcionira iskrenost (barem mojoj):
šogorica preko mjesec dana krvarila..ne ide dr, svi ju opravdavaju, nema vremena jadnica, radi, pa mora kuhat itd...u utorak bila s njom i doslovce se izderala na nju i rekla joj kako je neodgovorna prema svom zdravlju, da se uništava...otišla je dr i jučer mi zahvaljuje na mojoj kritici jer da se ja nisam ponijela prema njoj tako, ona još nebi otišla...

strašno, nadam se da nije ništa opasno

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 11
1.2.2010 21:52:47   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: bombončić02

to bi i ja napravilaali ima više vrsta iskazivanja iskrenosti.user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 12
1.2.2010 21:54:36   
novamama
ja evo volim iskrenost, tj. i ne znam drugačije. najbrutalnije sam iskrena prema mm, i od njega očekujem isto, ali ne dobivam baš...

što se drugih tiče, prešućujem dok mi ne prekipi, a onda ispalim: to ti je zato i zato i prekini mi više sr*t!

mislim da u nekim odnosima i nije baš dobro SVE govoriti, npr. na poslu, i ne možeš baš uvijek ispaliti što ti je na umu, ali ja se povlačim od ljudi koji me zamaraju i kod kojih vidim da su lažovi i babetine...

nažalost, postajem sama....osamljena ponekad...zato mi niš nije jasnouser posted image

Neposredna veza do poruke: 13
1.2.2010 21:55:46   
bomboncic02
Željezo joj palo na nulu, tako kaže barem, valjda ne laže...povećan joj jajnik, pun cisti, do sad je bila na pilulama, sad mora prestat pit, hrpetinu pretraga mora obavit, uključujući i internistu i hematologa zbog krvarenja znači...moja svekrva ju nije tjerala dr, nego joj je podilazila, nije reagirala dok se ja nisam izvikala..
Žalosno, ali eto..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 14
1.2.2010 21:56:28   
FIONA
ah, ja sam iskrena i to me puno koštalo u odnosima s ljudima...samo kaj to mene ne dira....onaj tko ne može nositi s es tim ad mu se kaže ni ne treba...ja sam za sebe svašta čula pa sse ne bedira...držim se one bitno ej tko priča a ne kaj priča...al sam iskrena i tak učim svoje dete isto...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Neposredna veza do poruke: 15
1.2.2010 21:56:53   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: novamama

ja evo volim iskrenost,

nažalost, postajem sama....osamljena ponekad...zato mi niš nije jasnouser posted image

U ovom dijelu te citiram...baš mi nije jasno!!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 16
1.2.2010 21:57:04   
ZVRK
za mnogo bi toga prešutila ali za zdravlje ne bi
ipak do toga držim
držim fige da bude ok

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 17
1.2.2010 21:57:44   
Domy
ja sam jako iskrena osoba ..tako učim i svoju djecu ..al iskrenost me ponekad dovodi do negativnih stvari u životu..ako me shvačate..

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 18
1.2.2010 21:57:51   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: FIONA

ah, ja sam iskrena i to me puno koštalo u odnosima s ljudima...samo kaj to mene ne dira....onaj tko ne može nositi s es tim ad mu se kaže ni ne treba...ja sam za sebe svašta čula pa sse ne bedira...držim se one bitno ej tko priča a ne kaj priča...al sam iskrena i tak učim svoje dete isto...

Imala sam prilike vidjeti a i čuti user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 19
1.2.2010 21:58:21   
FIONA

ja evo volim iskrenost, tj. i ne znam drugačije. najbrutalnije sam iskrena prema mm, i od njega očekujem isto, ali ne dobivam baš...

što se drugih tiče, prešućujem dok mi ne prekipi, a onda ispalim: to ti je zato i zato i prekini mi više sr*t!

mislim da u nekim odnosima i nije baš dobro SVE govoriti, npr. na poslu, i ne možeš baš uvijek ispaliti što ti je na umu, ali ja se povlačim od ljudi koji me zamaraju i kod kojih vidim da su lažovi i babetine...

user posted image user posted image user posted image ..dobro došal u klub...tak smo svi postali izopačeni da nije dobro reč kaj misliš jel to zapravo za dobroljudske odnose nije dobro...user posted image user posted image user posted image ...ne šalim se...ja sam kao i ti...pa te razmem..

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 20
1.2.2010 21:59:39   
novamama

ne dira ni mene, nego je odjednom brisan prostor oko meneuser posted image

možda sam ja npr. brutalno iskrena, dok si ti npr. iskrena i sve prikažeš kroz neku šalu?

ja ne mogu drugačije nego tako...pa, lakše je biti iskren zar ne?

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
1.2.2010 22:00:09   
ninolina

user posted image user posted image user posted image ..dobro došal u klub...tak smo svi postali izopačeni da nije dobro reč kaj misliš jel to zapravo za dobroljudske odnose nije dobro...user posted image user posted image user posted image ...ne šalim se...ja sam kao i ti...pa te razmem..

pa mogla bi se složiti ali to nisu prijatelji... osobno moji znaju kakva sam ja tako da ja nikad nisam sama, hvala bogu a vi curke ako ništa drugo imate nas user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 22
1.2.2010 22:03:58   
novamama

IZVORNA PORUKA: ninolina

pa mogla bi se složiti ali to nisu prijatelji... osobno moji znaju kakva sam ja tako da ja nikad nisam sama, hvala bogu a vi curke ako ništa drugo imate nas user posted image user posted image user posted image user posted image

u pravu si skrozuser posted image

nego, ovdje ipak nije problem u mojoj iskrenosti, nego je to druga tema. naime, ja sam odbacila od sebe 'prijatelje' koji su se pokazali 'falši'...i otud ta samoća....ali nema veze.....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 23
1.2.2010 22:06:16   
ninolina
nego, ovdje ipak nije problem u mojoj iskrenosti, nego je to druga tema. naime, ja sam odbacila od sebe 'prijatelje' koji su se pokazali 'falši'...i otud ta samoća....ali nema veze.....

ali gledaj to ovako šta će ti i takvi prijatelji, da možeš reči da ih imaš... Draga nekad je bolje biti sam nego uz takvoga.  user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 24
1.2.2010 22:07:35   
FIONA

ne dira ni mene, nego je odjednom brisan prostor oko meneuser posted image

možda sam ja npr. brutalno iskrena, dok si ti npr. iskrena i sve prikažeš kroz neku šalu?

ja ne mogu drugačije nego tako...pa, lakše je biti iskren zar ne?

ali kaj je nagore nit moj muž, nit moji starci nit moji prijatelji ne kuže kaj ja mislim...svi misle da ja napad..kaj nije točno...samo kažem kaj mislim...i kao da je djednom to postalo greh..ak se ne slažu s tobom odmah atak...zakaj se moram mučit argumentirati...samo zato kaj drugačije mislim...nekad zamorno..al ja se nedam...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!