|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Izlazim u provod! :)
27.6.2009 23:35:14   
Anoniman
Cure moje, ja resila da izadjem u provod sa mojom sestrom dok sam jos ovde!! user posted image user posted image
Nagovorila me nekako, iako nisam bas zadovoljna izborom mesta, ali hocu da iskoristim priliku da i ja danem dusom! Nisam izasla vise od godinu i nesto dana, a od kad se Sara rodila, mogla sam samo da pomislim na to...veceras je savrsena prilika, mama ce da je cuva, spavace s njom dok se ja ne vratim, ali mala se ionako ne budi...a ako se probudi, ona ce znati sta da radi. a i mama sutra ne radi, pa ce moci da je cuva, dok ja malo odmorim od izlaska! user posted image bas se sve savrseno uklopilo...i verujem da ce mi prijati jakoooo user posted image user posted image krecem sada, ljubim vas sve!! user posted image user posted image user posted image user posted image
P.S. srecna sam kao malo dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Izlazim u provod! :)
27.6.2009 23:37:48   
twitty
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajde nellyce,provedi se i za nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
27.6.2009 23:38:38   
Viky
Draga Nellyca...želim ti dobar provod i da stvarno uživaš...user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
27.6.2009 23:38:47   
Anoniman
Popicu pivo, to smem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 4
27.6.2009 23:40:58   
Viky
ali nemoj stati na jednom,pa mama čuva Saru sutra,zar ne? 

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
27.6.2009 23:42:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Viky)
  Neposredna veza do poruke: 6
27.6.2009 23:43:40   
ejmama
user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
27.6.2009 23:43:54   
dominik
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
27.6.2009 23:50:08   
kitty
yuuuuhhhhuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
popi koju i za meneuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
28.6.2009 0:35:38   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,draga nadam se da uzivas.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 10
28.6.2009 7:32:44   
Puli
nadam se da si se dobro provelauser posted image

user posted image user posted image user posted image za izlazakuser posted image user posted image user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
28.6.2009 8:21:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Puli)
  Neposredna veza do poruke: 12
28.6.2009 8:26:25   
koka
user posted image user posted image user posted image baš me zanima kako si se provela?

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

Neposredna veza do poruke: 13
28.6.2009 12:18:46   
natalijax
i mene mazni nesto za nas

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 14
28.6.2009 14:30:41   
Anoniman
E pa drage moje, moracu da vas razocaram...iako je sve moglo da bude extra, ispalo  je cista katastrofa, zahvaljujuci sestrinim drugaricama! vozale smo se kolima 2 sata, trazile mesto (cini mi se da je sinoc pola Beograda izaslo bas na to mesto), i malih razmirica sa doticnim drugaricama, sestra i ja smo se vratile kuci, onako iznervirane nismo imale ni zelju da odemo negde drugde, iako ima mali milion mesta za izlazak...eto...toliko o mom izlasku...a tako sam se radovala... user posted image  

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 15
28.6.2009 14:32:55   
mala pcelica
e jeb....user posted image  drugarice  user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
28.6.2009 14:37:01   
lueman
e šteta..user posted image user posted image user posted image to obično tak ispadne kad se nečemu jako veselišuser posted image drugi put bez puno pratnje u izlazakuser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 17
28.6.2009 14:49:10   
Anoniman
pa poznato je da se najbolje provedes kad neplaniras...samo sto vise nemam taj luksuz da ne planiram izlazak user posted image user posted image  i onda kad najzad isplaniram, i veselim se kao malo dete jer cu i ja malo da danem dusom, neko treci zajeuser posted image   stvar...to me izludi user posted image user posted image

(Odgovor članu lueman)
  Neposredna veza do poruke: 18
28.6.2009 16:20:38   
dominik
  u jednu ruku i bolje da je tak bilo...sad znas da nista ne propustas kada si doma sa svojom princezom...jer sta bi bilo da ti je bilo ludo a da znas da to mozes ponoviti onako nikada vise? a te cure si kompliciraju bezveze

< Poruku je uredio dominik -- 28.6.2009 16:21:25 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
28.6.2009 23:48:43   
Anoniman
A znam ja da nikakav izlazak ne moze da me usreci kao samo jedan osmeh moje male pisulje user posted image ni pre nje ja nisam bila tip koji je previse izlazila, ne nedostaje mi to iskreno, ali bilo mi je eto malo uzbudljivo da posle toliko vremena izadjem...user posted image realno, pre bi se mnogo vise iznervirala da mi se desilo to sto se desilo, ali sinoc me je samo iznerviralo to glupo ponasanje tih drugarica, tj. njihov bezobrazluk, a to sto na krjau nisam ni izasla, nije mi o glavu, svejedno mi je...

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 20
28.6.2009 23:50:37   
twitty
ma ko ih .....
ajmo mi u ovaj nas birc!bolji je provod ovdje nego "kad nellyca ide vani"
ne ljutis seuser posted image

gibam...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21
28.6.2009 23:55:15   
Anoniman
naravno da se ne ljutim, svaka ti je na mestu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu twitty)
  Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!