Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 14:58:11
|
|
|
|
zaba
|
užas
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 14:59:11
|
|
|
|
buduća mamica
|
imamo mi ovdje u selu takvog, natjerao je ženu na peto dijete samo da bi dobivali novce od države a djecu hrani sa jednim kruhom i litrom mlijeka na dan...užas
|
|
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 14:59:30
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Thea Danas sam bila u gradu i sretnem jednu poznanicu koja ima dvoje djece i sad razmišlja da bi rodila još jedno jer je to isplativo Ja ju pitam kako to misli? Ona i mm su prijavljeni u Zg,ona ne radi on da i ima plaću nekih 7000 kn.Pa kaže ona kad rodi treće dobit će od grada lovu pa od HZZO-a i super. A u minusu su skroz ona i mm ,sve kartice ispucane..ne kužim... I još pita mene zašto sam išla raditi kaj nije bolje da rodim još jedno i isto dobijem novce... Ja ne razumijem takvo razmišljanje! ako ću ići još po jedno dijete ići ću jer ja to želim a ne jer se to isplati.... Možda sam luda ali mislim da treba razmišljati i o tome što ću dati djetetu kasnije za jesti,obući dok raste jer ti "silni" novci koje država da nisu dovoljni za sve i neće trajati dovijeka..... slazem se u potpunosti sa tobom a narocito sa ovim podcrtanim djelom... ...ni meni neidu u glavu ti ljudi,te zene,muskarci koji "stancaju" djecu i ocekuju kasnije da se drzava(citaj porezni obveznici) za njih brine...
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 14:59:46
|
|
|
|
adryosijek
|
cuj ona sa 3 djetetom dobije dosta novaca kao prvo jednokratnu pomoc na 3 djete i onih 1660 porodiljnog dobiva 3 godine ne 1 na trece djete ... to ti je normalno kod nas se puno njih sa 2 djece odlucilo na trece samo zbog novaca eto ... plus djeciji doplatak za njih 3 je samo oko 900 kn a cuj ako rodi 3 godine je mirna a kasnije ce kukat ako nebudu radili b
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:00:26
|
|
|
|
mariola
|
mislim ono, žena nije normalna a kad potroši te novce što dobije, onda će kukat da joj je država kriva što nema od čega živit.
< Poruku je uredio mariola -- 22.2.2010 15:01:56 >
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:01:34
|
|
|
|
mirna
|
Svasta....
|
|
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:02:19
|
|
|
|
Thea
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek cuj ona sa 3 djetetom dobije dosta novaca kao prvo jednokratnu pomoc na 3 djete i onih 1660 porodiljnog dobiva 3 godine ne 1 na trece djete ... to ti je normalno kod nas se puno njih sa 2 djece odlucilo na trece samo zbog novaca eto ... plus djeciji doplatak za njih 3 je samo oko 900 kn a cuj ako rodi 3 godine je mirna a kasnije ce kukat ako nebudu radili b A ti novci koje će dobiti otići će na njihove minuse i opet ništa za djecu....
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:04:14
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, ti svi novci se tako lako i brzo istope!!! i onda ostaneš praznih džepova, nezadovoljna, živčana, neispavana s još jednim drečalom kraj sebe koje treba 200% tvoje snage, ljubavi i pažnje... samo zbog državnih para ići na dijete? ne, hvala... oni mogu zakon promijeniti sutra popodne a ti se onda
|
|
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:04:16
|
|
|
|
njanja
|
da da, ful joj se isplati... a to što ćemo mi svi raditi za nju dok ona ispuca sve porodiljne...davno sam rekla da se onima koji ne rade isplati rađati jer dobivaju lovui od hzzoa koju financiramo mi koji radimo....grrrrr
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:07:22
|
|
|
|
emily123
|
užas...žena nije normalna kad tako razmišlja...
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:09:36
|
|
|
|
emily123
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek cuj ona sa 3 djetetom dobije dosta novaca kao prvo jednokratnu pomoc na 3 djete i onih 1660 porodiljnog dobiva 3 godine ne 1 na trece djete ... to ti je normalno kod nas se puno njih sa 2 djece odlucilo na trece samo zbog novaca eto ... plus djeciji doplatak za njih 3 je samo oko 900 kn a cuj ako rodi 3 godine je mirna a kasnije ce kukat ako nebudu radili b ja na trece nisam isla radi novaca..nego zato jer smo htjeli...pomoc od grada 1250 a djecji nemamo.... tako da ne idu svi na trece radi novaca
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:10:16
|
|
|
|
adryosijek
|
a joj pa ko joj kriv neka ostavi djecu babi i neka ode radit ja sam skroz radila do ove trudnoce i kasnije cu ah najlakse izigravat kucanicu jbte .to su uglavnom zene koje nisu naucile raditi i zaraditi ja cu ostat na jednom djetetu za sad al mi u hr jos dobro prodemo sto ista dobijemo jel ni jedna drzava nedaje ko hr..pa neka se snadu ako su napravile 3 neka odu nesto vikendom radit ... nikome nije bajno najlakse sjediti doma i kukat jer da sam ja sjedila doma i neradila mogla sam se ubiti od depresije
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:12:15
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: emily123 užas...žena nije normalna kad tako razmišlja... pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to a normalne nisu one koje to kazu
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:13:28
|
|
|
|
emily123
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: emily123 užas...žena nije normalna kad tako razmišlja... pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to a normalne nisu one koje to kazu draga...a kaj tebe puca??????
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:21:10
|
|
|
|
anuska08
|
Najbolje rađati do penzije jer se isplati!! Koji ljudi!
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:22:54
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: emily123 IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: emily123 užas...žena nije normalna kad tako razmišlja... pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to a normalne nisu one koje to kazu draga...a kaj tebe puca?????? hormoni bit ce
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:24:07
|
|
|
|
lee
|
po meni to nije normalno jer novci se istope..a djete treba odgajati i brinuti se o njemu...neznam ali po meni to nije normalno razmišljanje...
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:28:04
|
|
|
|
plavka
|
Nekad uistinu ne razumijem ljude Ima nas svakakvih ???
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:28:15
|
|
|
|
tikica_69
|
A cudimo se muskima sto nas ne razumiju, ha
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:43:55
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: emily123 IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: emily123 užas...žena nije normalna kad tako razmišlja... pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to a normalne nisu one koje to kazu draga...a kaj tebe puca?????? hormoni bit ce mislim da nije ništa krivo htjela reći, pogotovo ako pročitate njezin post ispred, zato cure pease A ja kao prvo nemam živaca baš za treće dijete, a kod nas u Bj. se ni ne dobiju nikakvi novci tako da eto ni po tome ne mogu gledati
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:52:32
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek al mi u hr jos dobro prodemo sto ista dobijemo jel ni jedna drzava nedaje ko hr.. Nadam se da si se salila kad si ovo napisala Jerbo ako nisi cu mam da pobijem tvoju teoriju primjerom nekih skandinavskih zemalja gdje dobijes i stan na otplatu ako nisi zbrinut sa te strane, a kamata na stambeni kredit za novopecene roditelje nije ko u Rvackoj, vjeruj mi. Ako si nezaposlena, do 3. godine djetetovog zivota dobivas soc. pomoc koja nije 1.500kn, vec podosta vise od iste izgledom brojcane svote no u euro valuti. A sto je koka s pocetka price mislila.....vjerojatno nije mislila jer mi to nije proizvod razmisljanja
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:54:19
|
|
|
|
emily123
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: emily123 IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: emily123 užas...žena nije normalna kad tako razmišlja... pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to a normalne nisu one koje to kazu draga...a kaj tebe puca?????? hormoni bit ce a bit ce hormoni
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:56:00
|
|
|
|
emily123
|
IZVORNA PORUKA: plavka Nekad uistinu ne razumijem ljude Ima nas svakakvih ??? stvarno nas ima svakakvih... sad ce kod nas navalit na bebače kad daju 10000 za trece i četvrto
|
|
RE: Ja ne kužim neke žene!! 22.2.2010 15:58:10
|
|
|
|
tikica_69
|
11000 rekla bih
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!