|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ja ne kužim neke žene!!
22.2.2010 14:55:44   
Thea
Danas sam bila u gradu i sretnem jednu poznanicu koja ima dvoje djece i sad razmišlja da bi rodila još jedno jer je to isplativo user posted image user posted image user posted image Ja ju pitam kako to misli? Ona i mm su prijavljeni u Zg,ona ne radi on da i ima plaću nekih 7000  kn.Pa kaže ona kad rodi treće dobit će od grada lovu pa od HZZO-a i super.user posted image A u minusu su skroz ona i mm ,sve kartice ispucane..ne kužim...
I još pita mene zašto sam išla raditi kaj nije bolje da rodim još jedno i isto dobijem novce...
Ja ne razumijem takvo razmišljanje! ako ću ići još po jedno dijete ići ću jer ja to želim a ne jer se to isplati....
Možda sam luda ali mislim da treba razmišljati i o tome što ću dati djetetu kasnije za jesti,obući dok raste jer ti "silni" novci koje država da nisu dovoljni za sve i neće trajati dovijeka.....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ja ne kužim neke žene!!
22.2.2010 14:58:11   
zaba
užas

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 2
22.2.2010 14:59:11   
buduća mamica
imamo mi ovdje u selu takvog, natjerao je ženu na peto dijete samo da bi dobivali novce od države a djecu hrani sa jednim kruhom i litrom mlijeka na dan...užas

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 3
22.2.2010 14:59:30   
leilany
IZVORNA PORUKA: Thea

Danas sam bila u gradu i sretnem jednu poznanicu koja ima dvoje djece i sad razmišlja da bi rodila još jedno jer je to isplativo user posted image user posted image user posted image Ja ju pitam kako to misli? Ona i mm su prijavljeni u Zg,ona ne radi on da i ima plaću nekih 7000  kn.Pa kaže ona kad rodi treće dobit će od grada lovu pa od HZZO-a i super.user posted image A u minusu su skroz ona i mm ,sve kartice ispucane..ne kužim...
I još pita mene zašto sam išla raditi kaj nije bolje da rodim još jedno i isto dobijem novce...
Ja ne razumijem takvo razmišljanje! ako ću ići još po jedno dijete ići ću jer ja to želim a ne jer se to isplati....
Možda sam luda ali mislim da treba razmišljati i o tome što ću dati djetetu kasnije za jesti,obući dok raste jer ti "silni" novci koje država da nisu dovoljni za sve i neće trajati dovijeka.....

slazem se u potpunosti sa tobom a narocito sa ovim podcrtanim djelom...
...ni meni neidu u glavu ti ljudi,te zene,muskarci koji "stancaju" djecu i ocekuju kasnije da se drzava(citaj porezni obveznici) za njih brine...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 4
22.2.2010 14:59:46   
adryosijek
cuj ona sa 3 djetetom dobije dosta novaca kao prvo jednokratnu pomoc na 3 djete i onih 1660 porodiljnog dobiva 3 godine ne 1 na trece djete ... to ti je normalno kod nas se puno njih sa 2 djece odlucilo na trece samo zbog novaca eto ... user posted image user posted image user posted image plus djeciji doplatak za njih 3  je samo oko 900 kn a cuj ako rodi 3 godine je mirna a kasnije ce kukat ako nebudu radili buser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 5
22.2.2010 15:00:26   
mariola
mislim ono, žena nije normalnauser posted image

a kad potroši te novce što dobije, onda će kukat da joj je država kriva što nema od čega živit.

< Poruku je uredio mariola -- 22.2.2010 15:01:56 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 6
22.2.2010 15:01:34   
mirna
Svasta....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
22.2.2010 15:02:19   
Thea
IZVORNA PORUKA: adryosijek

cuj ona sa 3 djetetom dobije dosta novaca kao prvo jednokratnu pomoc na 3 djete i onih 1660 porodiljnog dobiva 3 godine ne 1 na trece djete ... to ti je normalno kod nas se puno njih sa 2 djece odlucilo na trece samo zbog novaca eto ... user posted image user posted image user posted image plus djeciji doplatak za njih 3  je samo oko 900 kn a cuj ako rodi 3 godine je mirna a kasnije ce kukat ako nebudu radili buser posted image user posted image

A ti novci koje će dobiti otići će na njihove minuse i opet ništa za djecu....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
22.2.2010 15:04:14   
Anoniman
joj, ti svi novci se tako lako i brzo istope!!!
i onda ostaneš praznih džepova, nezadovoljna, živčana, neispavana s još jednim drečalom kraj sebe koje treba 200% tvoje snage, ljubavi i pažnje...

samo zbog državnih para ići na dijete? ne, hvala...
oni mogu zakon promijeniti sutra popodne a ti se onda user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
22.2.2010 15:04:16   
njanja
da da, ful joj se isplati... a to što ćemo mi svi raditi za nju dok ona ispuca sve porodiljne...davno sam rekla da se onima koji ne rade isplati rađati jer dobivaju lovui od hzzoa koju financiramo mi koji radimo....grrrrr

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 10
22.2.2010 15:07:22   
emily123
užas...žena nije normalna kad tako razmišlja...user posted image user posted image

mamini anđeli............

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 11
22.2.2010 15:09:36   
emily123

ja na trece nisam isla radi novaca..nego zato jer smo htjeli...pomoc od grada 1250 a djecji nemamo....
tako da ne idu svi na trece radi novaca

Neposredna veza do poruke: 12
22.2.2010 15:10:16   
adryosijek
a joj pa ko joj kriv neka ostavi djecu babi i neka ode radit ja sam skroz radila do ove trudnoce i kasnije cu ah najlakse izigravat kucanicu jbte .to su uglavnom zene koje nisu naucile raditi i zaraditi  ja cu ostat na jednom djetetu za sad al mi u hr jos dobro prodemo sto ista dobijemo jel ni jedna drzava nedaje ko hr..pa neka se snadu ako su napravile 3 neka odu nesto vikendom radit ... nikome nije bajno najlakse sjediti doma i kukat jer da sam ja sjedila doma i neradila mogla sam se ubiti od depresijeuser posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 13
22.2.2010 15:12:15   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: emily123

užas...žena nije normalna kad tako razmišlja...user posted image user posted image

pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to  a normalne nisu one koje to kazu

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 14
22.2.2010 15:13:28   
emily123

pa odite raditi najlakse reci nema posla ima ko oce da radi . ostavis djecu na cuvanje i to je to  a normalne nisu one koje to kazu

draga...a kaj tebe puca??????

Neposredna veza do poruke: 15
22.2.2010 15:21:10   
anuska08
Najbolje rađati do penzije jer se isplati!!user posted image user posted image
Koji ljudi!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 16
22.2.2010 15:22:54   
leilany

hormoni bit ceuser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 17
22.2.2010 15:24:07   
lee
po meni to nije normalno jer novci se istope..a djete treba odgajati i brinuti se o njemu...neznam ali po meni to nije normalno razmišljanje...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 18
22.2.2010 15:28:04   
plavka
Nekad uistinu ne razumijem ljude user posted image user posted image user posted image
Ima nas svakakvih ???user posted image

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 19
22.2.2010 15:28:15   
tikica_69
A cudimo se muskima sto nas ne razumiju, ha user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 20
22.2.2010 15:43:55   
maja
IZVORNA PORUKA: leilany

mislim da nije ništa krivo htjela reći, pogotovo ako pročitate njezin post ispred, zato cure pease user posted image

A ja kao prvo nemam živaca baš za treće dijete, a kod nas u Bj. se ni ne dobiju nikakvi novci tako da eto ni po tome ne mogu gledati user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 21
22.2.2010 15:52:32   
tikica_69
al mi u hr jos dobro prodemo sto ista dobijemo jel ni jedna drzava nedaje ko hr..

Nadam se da si se salila kad si ovo napisala user posted image
Jerbo ako nisi cu mam da pobijem tvoju teoriju primjerom nekih skandinavskih zemalja gdje dobijes i stan na otplatu ako nisi zbrinut sa te strane, a kamata na stambeni kredit za novopecene roditelje nije ko u Rvackoj, vjeruj mi.
Ako si nezaposlena, do 3. godine djetetovog zivota dobivas soc. pomoc koja nije 1.500kn, vec podosta vise od iste izgledom brojcane svote no u euro valuti.
A sto je koka s pocetka price mislila.....vjerojatno nije mislila jer mi to nije proizvod razmisljanja user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 22
22.2.2010 15:54:19   
emily123
IZVORNA PORUKA: leilany

a bit ce hormoni user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 23
22.2.2010 15:56:00   
emily123
IZVORNA PORUKA: plavka

Nekad uistinu ne razumijem ljude user posted image user posted image user posted image
Ima nas svakakvih ???user posted image

stvarno nas ima svakakvih...
sad ce kod nas navalit na bebače kad daju 10000 za trece i četvrtouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 24
22.2.2010 15:58:10   
tikica_69
11000 rekla bih user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu emily123)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!