|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jednostavno,bez naslova
12.6.2009 8:17:37   
Nika 24052006
Bila sam jucer na rodstiljadi,i upoznala samohranu majku koja ima krasnog sincica od 5 godina sa distrofijom misica... Naime,dok je bila trudna,sada vec bivsi muz,ju je istukao,sto je rezultiralo preuranjenim porodom..Rodila ga je u 6.mjesecu trudnoce..Maleni je predivan,toliko pametan,odusevio me... Tata ne pita ni za nju ni za njega,strasno... Ona je puna zivota,energije,premda joj je jako tesko... Kada sam dosla kuci,puno sam razmisljala o njima,rastuzilo me to...Kakava to moras biti osoba da na takav okrutan nacin obiljezis cijeli zivot svome nerodjenom djetetu? Potreslo me jako...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Jednostavno,bez naslova
12.6.2009 8:21:54   
Zvonki
Nika, to je vječna tema...Nemam puno teksta za to. Baš sam neki dan plakala mm čitajući o onome malenom dječaku što su ga roditelji ubili. Ja sam vjernik ali ljuta sam na Boga što dopušta takve stvari. Kako da se obrane tako nemoćna bića kao što su djeca? To ne razumijem. Neka mi netko to objasni. Gdje je tu pravda? Gdje je tu Bog? user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2
12.6.2009 8:26:28   
Nika 24052006
To sam se i ja jucer pitala,kako moze tako nesto dozvoliti? Majci svaka cast,toliko entuzijazma u njoj,toliko ponosa na njega,svaki puta kada maleni nesto kaze,ona ima sjaj u ocima,onaj sretni sjaj...Nadam se samo da dragi Bog nece zaboraviti na njegovog oca,da ce mu to naplatiti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
12.6.2009 8:33:11   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

...Kakava to moras biti osoba da na takav okrutan nacin obiljezis cijeli zivot svome nerodjenom djetetu?

jako jako loša osoba.user posted image

zao mi je mame i bebača ali kao što si napisala...nedaju se oni.user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
12.6.2009 8:33:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 5
12.6.2009 8:59:19   
m600
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Nika, to je vječna tema...Nemam puno teksta za to. Baš sam neki dan plakala mm čitajući o onome malenom dječaku što su ga roditelji ubili. Ja sam vjernik ali ljuta sam na Boga što dopušta takve stvari. Kako da se obrane tako nemoćna bića kao što su djeca? To ne razumijem. Neka mi netko to objasni. Gdje je tu pravda? Gdje je tu Bog? user posted image user posted image

u potpunosti se slažem s tobom

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
12.6.2009 9:29:33   
Ruža
Divim se ženama koje imaju snage i u takvim situacijama ponovo se dići, boriti i vjerovati u život. Strašne su priče u kojima nevini nastradaju najviše.user posted image
Ali vjerujem da na tuđoj nesreći nitko ne može sagraditi svoju sreću i da kad tad plati za svoja djela. 

Samo luda mama...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 7
12.6.2009 10:25:29   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ali vjerujem da na tuđoj nesreći nitko ne može sagraditi svoju sreću i da kad tad plati za svoja djela. 

Istina. Bravo za mamu i njenog malenog.

H 07 E 09

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
12.6.2009 10:28:14   
Viky
ova priča me je ganula do suza user posted image ,ali...ima još toliko tužnih priča.A ne bi ih smjelo biti,bar ne kad su u pitanju djeca.Ne znam što bi uopće pisala,čini me jako ljutomuser posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 9
12.6.2009 11:55:08   
uspavana
IZVORNA PORUKA: Ruža

Divim se ženama koje imaju snage i u takvim situacijama ponovo se dići, boriti i vjerovati u život. Strašne su priče u kojima nevini nastradaju najviše.user posted image

slažem se s tobom!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
12.6.2009 12:20:36   
mrkvač
Bravo za tu majku i skidam joj kapu!user posted image user posted image user posted image

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 11
12.6.2009 15:18:52   
ivanaa
takva je prica i s menom i mojim prvim muzen...ista.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 12
12.6.2009 15:55:41   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image  za sve mame i zene koje imaju snage boriti se same ......

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 13
12.6.2009 17:14:15   
tikica_69
Boze....zasto imas milosti prema takvim muskim idijotima user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!