Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 14:52:36
|
|
|
|
lueman
|
pa kad sam skužila da me plaćaju premalo za sve kaj radim, diskretno sam se počela raspitivat. uvijek sam našla bolji posao od onog na kojem sam radila.jednom samo dobila otkaz ko višak, al našla drugi za tjedan dana. tak da ni naknadu s burze nisam uspjela dići
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 15:30:17
|
|
|
|
ZVRK
|
jesam i to 2 puta. 1-dala otkaz gdje sam radila poslije završene srednje škole radi odlaska na isti bolje plačeni posao 2-kada sam se udavala jer sam otišla 100km dalje od posla pa ne bi bilo nikakve računce oba dva puta su mi šefovi išli ''na ruku''i pisali da su oni meni dali otkaz pa sam dobila i naknadu sa biroa
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 17:05:44
|
|
|
|
Ruža
|
Dok sam radila sezonski uvijek je bilo sporazumno jer sam se vraćala na faks. Na prvom poslu nakon faksa dala sam otkaz zbog boljeg posla. Već godinama tražim neki bolji, ali slaba je ponuda u provinciji.
< Poruku je uredio Ruža -- 28.3.2009 17:06:08 >
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 18:24:41
|
|
|
|
mrkvač
|
Kad sam dobila bolji posao i htjela dati otkaz pokušali se me zadržati i ponudili veće plaću! Ali kad sam ja ipak odbila nisu mi htjeli dati skraćeni otkazni rok. Malo su me zezali pa nije baš bilo ugodno! pogotovo kad sam im rekla da mi je ovo jedinstvena prilika poludili su!! Ah ti privatnici
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 18:26:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Par puta mi je istekao ugorvor, jednom mi ga nisu produžili zbog trudnoće, a jednom sam dobila otkaz zbog bolesti djeteta... nisam im se isplatila.... sve sam preživjela. uzdignute glave, kak prava prgava Prigorka
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 18:29:44
|
|
|
|
curice
|
Bila sam na ugovor na određeno,i moj svekar je dobio posao-srediti parkete u vrtiću i tada je pitao moju direktoricu ima li posla za mene,a ona je to shvatila kao uvredu,mene napala,ugovor nije produžila
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 18:35:31
|
|
|
|
Candy
|
Dobila ga nisam nikada... Jednom sam ga samo sama dala i baš se nismo lijepo rastali,jer su se našli uvrijeđeni što odlazim...Čak sam imala i problema s papirima...Nisu mi htjeli dati radnu knjižicu,pa sam ih ja fino prijavila radnoj inspekciji i još su fino i kaznu platili...
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 19:04:04
|
|
|
|
lelak
|
bok curkama i svakako da nikad nije lijepo dobit otkaz,ponekad ga je i tesko dati al ja sam dala otkaz kad mi je to najmanje trebalo,kad nisam imala nista drugo u planu a imala sam malo dijete i nikad se nisam pokajala!!!hvala bogu! rad kod privatnika malih se nikad ne cjeni i mislim da uvijek treba trazit bolje!
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 19:09:00
|
|
|
|
m600
|
ja sam uvijek davala otkaz jer sam imala loše poslaove...neću dopustiti da se po meni pljuje za 2000kn
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 19:15:36
|
|
|
|
lelak
|
ni za 3000 koje naravno da nikad nisu na vrijeme pa moras muza slat po njih
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 19:48:31
|
|
|
|
pako
|
dva puta sam dala zbog boljeg posla,jednom dobila zbog "viška radne snage", a drugi put dobila otkaz zbog trudnoće ufffffffffff
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 21:55:28
|
|
|
|
dami
|
IZVORNA PORUKA: pako dva puta sam dala zbog boljeg posla,jednom dobila zbog "viška radne snage", a drugi put dobila otkaz zbog trudnoće ufffffffffff Ovo zadnje - grozno ! Uvijek sam ja dala i to zbog boljeg posla tako da mi nije to ostavilo neke truame. Sad sam već duže tu gdje jesam i ne namjeravam otići ako me jedino oni ne otpuste mada ne vjerujem.
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 28.3.2009 22:31:03
|
|
|
|
novamama
|
nisam ga dobila (zasad ) dva puta sam davala otkaz, kuvertirano, pa razgovor..sve je bilo ok prvi put, a drugi put mi je šef rekao da se osjeća ko da ga je žena prevarila ...ups....
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 29.3.2009 12:47:33
|
|
|
|
ejmama
|
Svaki put bi ja dala otkaz, jedino kad sam bila trudna prvi put onda se promjenila firma i svih su uzeli, a mene nisu poslije porodiljnog.
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 29.3.2009 18:41:34
|
|
|
|
tikica_69
|
Dala sam jednom i to na svom prvom poslu, tada sam se zaposlila tu gdje sam i danas....
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 29.3.2009 18:44:00
|
|
|
|
piggy
|
tri posla sam imala na ugovor i po završetku mi više nije bio produžen,a sad sam dobila otkaz zbog glupe recesije i manjka posla,grozno.
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 29.3.2009 18:45:59
|
|
|
|
ivanaa
|
ne
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 29.3.2009 22:23:21
|
|
|
|
božica
|
Dala sam otkaz radi boljeg bližeg posla domu slažem se uvijek trba tražiti i gledati za poslom
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 30.3.2009 12:17:51
|
|
|
|
Kika83
|
dobila jer bi mi isteko ugovor i navodno bila višak radne snage i dala jer me 4g vukla za nos
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 30.3.2009 22:08:51
|
|
|
|
Marcus
|
nikada...
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 3.7.2009 15:43:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ufff....moram se prvo prisjetiti koliko poslova sam do sada radila Jednom sam dobila otkaz zbog dobrote...žalosno, ali kad se sjetim možda i bolje. Cure su krale ko lude šefa i ja sam im rekla da prestanu jer ću ih reći, jer naravno na godišnjem obračunu bit će svega...a ja neču plačati ničije igre....pa su se skompale i sredile mi otkaz...na kraju šef saznao pa me zvao...ali ne hvala. Zadnja tri puta sam ja dala otkaz zbog odlaska na bolji....ali još se nadam poslu u struci gdje bi se zauvijek stacionirala
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 15.7.2009 20:48:02
|
|
|
|
uspavana
|
meni je ovo isto prvi posao... i za sad nisam niti dala niti dobila otkaz... al vidjet ćemo kako će se situacija razvijati u skorijoj budućnosti...
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 15.7.2009 20:48:54
|
|
|
|
dominik
|
ne...radila u jedoj firmi koja se zatvorila pa to ne racuam ko otkaz i sada sam u drugoj i dalje radim
|
|
|
|
RE: Jeste ikada dali ili dobili otkaz? 15.7.2009 21:00:59
|
|
|
|
Viky
|
Nisam nikada...niti dala niti dobila
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!