|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Još jedan bezobrazluk naše mile administracije
31.7.2012 10:44:06   
sina
Mama mi je već 2 god. na bolovanju i primanja su joj 1000 kn što joj, naravno,nije dosta ni za kredit,tako da joj je račun bio blokiran. Sad ima neki par sto kuna za podići i morala je na Finu da joj to odblokiraju. I tu počinje cirkus: Fina traži oib od infektivne bolnice (tamo mama radi),a infektivna ga neda i kaže da Fina mora službeno zatražiti broj. Fina kaže da ne mora službeno tražiti,tj. da to nije njihov posao. Ne kužim kako jedna agencija kao Fina nema broj i totalno je ludo da nije u mogućnosti doći do njega. Naravno da je, samo kravetina nije to htjela napraviti. Ima sreće što joj ja nisam tamo bila kosu bih joj počupala, sve me šarafi u želucu od kad mi je mama to ispričala. Bitno da ona ima tamo takav posao,a kak ga radi nema veze,a ja sam prestala i sanjati da tako nešto radim,kamoli kaj drugo. grrrr

< Poruku je uredio Ninaa -- 4.8.2012 16:15:20 >

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: još jedan bezobrazluk naše mile administr...
31.7.2012 11:05:40   
Indy
jooj, nemoj mi samo spominjati administraciju, želudac mi se okreće. ja se sad natežem s t-comom. hoće mi naplatiti nešto što nemam. oni su izdali račun, i išli smo se žaliti, službenica je odbila taj iznos, no sad me na telefon zovu i opominju da smo to dužni. ali račun je izdat na taj iznos, i oni očekuju te novce, izluditi će me.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 2
31.7.2012 12:34:15   
sina
ah,i s njima mama ratuje. buraz je nabio nebuloznu cifru za telefon što ona nije htjela platiti i sključen je, a njoj uredno dolaze računi i to sa ciframa od 300-600 kn. kud će nego na sirotinju user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 3
31.7.2012 13:12:59   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: sina

ah,i s njima mama ratuje. buraz je nabio nebuloznu cifru za telefon što ona nije htjela platiti i sključen je, a njoj uredno dolaze računi i to sa ciframa od 300-600 kn. kud će nego na sirotinju user posted image user posted image user posted image

slazem se para se na paru ljepi,a kamen na sirotinju user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!