uciteljica
|
Joj ženske moje moram se pojadati. Prvo jučer na poslu dobim pljusku rano ujutro od glupe tajnice i to pred ravnateljicom(kozi nije radio internet kao ni cijeloj školi i zovne ona mene da joj to popravim, ok ja sredim i provjerimkod mene u učionici sve štima, i u ostatku škole je sve bilo ok, ali KOZI!!!!!koja je mrdala po kompu naravno nije radio, ona je ne znajući kaj radi isključila lokalnu mrežu i naravno da nije mogla na internet, a meni nije rekla da je sama prčkalo po računalu. No dobro , veli ona meni kako je zvala T-com i kako su oni tražili stručnu osobu, a to bi kao bila ja, a ona je kaže poklopila slušalicu jer ja i onako ne bi znala ništa od toga kaj bi T-vom rekao????!!!!!!Glupača me degradirala, uvrijedila, a ja stoji i šutim. Ljutim se kaj nisam reagirala i nešto joj rekla. Uf, baš me je pikla onako pošteno. A da stvar bude još bolja žena je glupa ko stup i nimalo ne pretjerujem kad to kažem. Dobro odlučim ja da mi to neće pokvariti tjedan kad svane i utorak. Dođem danas u vrtić s Paulom, a teta me pogledom strelja. Veli ona meni da kako smo preživjeli jučer, a ja blenula u nju i pitam ju da kako to misli. Na to će ona meni popriličnim tonom da Paula svaki dan kaka po jednom proljevasto u vrtiću, da je jučer tako jako kakala da su i kolica morali dati prat u vešeraj i da ona misli kako Paula ima opet salmonelu (a odbolovali smo salmonelu krajem siječnja). Ja stojim s bezbroj upitnika nad glavom. Istina je da dijete kaka kad dođemo u vrtić jako vodenasto i veli teta stolica ima miris, ali doma ne da nema vodenastu stolicu već skoro nikada ne kaka. Temperaturu nema, ne povraća, jede normalno. Vjerujem da je ta kakica u vrtiću rezultat nervoze, a ne salmonele. Išle smo kod dr., ali nije radila. Sutra dr dolazi u vrtić pa me zanima kaj će biti. Inače danas je bilo sve ok u vrtiću, nije kakala. Strašno me je pogodio način na koji mi je to rekla, onako bijesno i ljuto kaj sam ja danas dovela svoje dijete. A kaj bi trebala: na posao sam morala, Paula doma najnormalnija... I tu nije kraj: sad mi veli mama kako je tata dobio poziv za na sud ( u jednoj parnici HŽ tužI njega, a u drugoj on HŽ, duga priča u kojoj je moj tata žrtva još od prije 8 godina, ali kako je sad HŽ na tapeti treba razapeti one najmanje dok će guzonje i dalje grijat dupeu fotelja). Tata to sa tim sudovima podnosi jako loše, psihički mu je strašno teško i ako se dogodi da izgubi, mama se boji najgorega, boji se da bi si mogao nekaj napraviti! Sutkinja u tim njegovim sporovima je neka aždaja i nema baš dobru reputaciji. Ugla vnom crnilo!!!!! Toliko se loše osjećam da vam ni opisati to ne mogu...