|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kad starci malo više popiju..i polude...
15.6.2010 16:38:12   
adryosijek
 Neznam dali mi je ovo smješnije ili tužnije... ajjj svasta user posted image   nebi ju htjela za susjedu  nikako http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/72937/Halo-policija-Smradovi-ne-dolazite-mi-u-kucu.html 

< Poruku je uredio Ninaa -- 15.6.2010 17:32:07 >

moja mala cura je moje sve...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kada starci malo vise si popiju..i polude...
15.6.2010 16:38:59   
Bebys
greska na stranici nemoze otvoriti...ajd ponovo...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 16:40:22   
adryosijek
61-GODIŠNJAKINJA NAPALA POLICAJCE 'Halo, policija! Smradovi, ne dolazite mi u kuću!' Datum objave:
15.06.2010 14:41 Autor: Sanja Rapaić Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu Pijana 61-godišnja žena iz Vlatkovca kod Požege jučer je iznenadila policajce kada ih je nazvala telefonom, a potom sasula na njih pravu lavinu uvreda i psovki. Kako je dečki u plavom ni nakon intervencije nisu mogli smiriti, agresivna je žena provela noć u policijskoj postaji, a svoju pozamašnu kolekciju prijava popunila je još dvjema Jučer nešto iza podneva bijesna je žena okrenula broj policije u Požegi. Čim joj se dežurni policajac javio, počela je 'predstava' kojoj su očito kumovali alkohol i vrućina.

'Neću da mi smradovi iz Pleternice dolaze u kuću! Pošaljite mi policajce iz Požege!', zaurlala je pijana 61-godišnjakinja koja se potom brutalnim psovkama obrušila i na dežurnog policajca i njegove kolege iz postaje.

Odmah nakon nesvakidašnjeg poziva policajci su se uputili na adresu bijesne žene, no čim su stigli, uslijedila je repriza. Ljutita 61-godišnjakinja sasula je na policajce novi, još žešći rafal psovki, a potom joj se na meti našao i njen 48-godišnji susjed.

Budući da se nije smirivala, policajci su je odveli u policijsku postaju, gdje joj je izmjereno čak 2,50 promila alkohola u krvi te je pod ključem ostala 12 sati, sve do otrežnjenja.

Kako doznajemo, žena iza koje je punih šest desetljeća života sakupila je nemali broj prijava za narušavanje javnog reda i mira, ali i za nasilje u obitelji, a svojoj je 'kolekciji' jučer dodala jošhttp://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/72937/Halo-policija-Smradovi-ne-dolazite-mi-u-kucu.html eo link ali nece otvoriti 

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 16:41:58   
adryosijek
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/72937/Halo-policija-Smradovi-ne-dolazite-mi-u-kucu.html nece bo.. aj svakakvih ljudi u ovom svijetu

Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 16:56:52   
Bebys
odvratno..

ima nesta pozitivo....u ovoj prici...

nisam znala da ima po mom imenu selo...i to kraj pozege..

VLATKOVAC...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 17:20:23   
nemammaste
Ma mene takve stvari više uopće ne čude,stvarno ima svega.Nekad imam osjećaj da je većina ljudi lagano prošvikala, valjda od svih silnih stresova user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 19:03:50   
Nika 24052006
E,ti moji Slavonci,prošvikali od poplavauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2010 20:01:50   
natalijax
koja je ta žena psihijatrija

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!