Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 12:18:13
|
|
|
|
koka
|
Hm, ja mislim da sam Roku tek nakon godinu dana počela davati vodu iz slavine za piti , a mi imamo dosta dobru vodu. Kupovali smo Janu i to je pio a za bočice ili kuhanje koristili smo iz slavine.
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 12:36:18
|
|
|
|
ZVRK
|
dok je pio bebimil(7mj)je pio kupovnu iz boce,a onda je poćeo iz slavine
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 5.12.2008 17:15:53
|
|
|
|
dami
|
Mislim da sam negdje čitala da se nakon godine dana može davati djetetu voda iz slavine. Ja ću tako nekako i početi.
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 6.12.2008 23:35:26
|
|
|
|
božica
|
Viki sam počela sa manje od godine dana a maloj dam već sada (8,5mj) koji puta prokuhanu koji puta iz slavine ma svakak fakat oguglaš na drugom klincu
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 20.1.2009 11:51:49
|
|
|
|
alien
|
moj je eto 13,5 mjeseci i još pije janu...a ne znam, voda iz slavine nije preloša, ali nekako mi je ne znam kao prerano da mu je dam-ma sve je to stvar navike...moram jednom probati,vidjeti da je ok i ta voda i to je to
|
|
|
|
RE: Kada krenuti sa vodom iz slavine? 20.1.2009 12:28:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
imamo doma aparat za vodu pa za slavinom posežemo tek kad ove nestane, znači rijetko. obzirom na to FJ je negdje sa cca 2 god počeopiti vodu iz slavine
|
| Stranica: [1] |
Anketa
pušenje u trudnociINES88jeste li nastale pušile u trudnoci ili ste prestali barem dok trudnoca nezavrši?pušim i dalje (
29%)
smanjila na par cigara dnevno (
18%)
prestala čim sam saznala da sam trudna (
53%)
Broj svih glasova: 85Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!