Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 8:54:49
|
|
|
|
Ruža
|
Uf FJ, varivo je kod nas često preko tjedna na meniu jer dobro podnosi kuhanje navečer za sutra. Nadam se da će nas to zaobići.
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 8:58:16
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
i kod nas dobro funkcionira, ali me strah da ga FJ ne počne odbacivati. Konkretno - jučer i prekjučer smo bili kod kumova na ručku, jedan dan varivo drugi dan juha i meso - FJ je sve brzo potamanio, bez zanovjetanja i odbijanja, no oni imaju troje djece (3,5 i 6 g) i to su bila natezanja, nagovaranja i sl. da se pojede. Samo bi željela to izbjeći kod nas, pa štreberski tražim savjet
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 9:49:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Mislim da cim krenu u vrtic....tamo ga valjda zamrze...bar je tako bilo kod mojih
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 10:00:02
|
|
|
|
ejmama
|
I moja za sad jede samo kuhano, ostalo neće ni kušati, ali mislim da će doći faza kad ne bude htjela.
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 11:24:05
|
|
|
|
božica
|
A dođe im faza kada poćnu filozofirati hm nebih znala jer viki kako kad
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 15:53:31
|
|
|
|
Lady3
|
L.je obožavala variva ,juhe..otkako je krenula u vrtić samo filozofira što me jako ljuti..Ako ondje mora sve pojesti i kod kuće vrijedi isto takvo pravilo..Stalno smo na ratnoj nozi..
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 15:59:05
|
|
|
|
kitty
|
i moj zanovjeta od kad je krenuo u vrtic
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 16:26:50
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hm, znači kod vas je to posljedica vrtića....FJ ide već više od 1 godine u vrtić i nema problema, valjda ih neće niti biti
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 21:43:57
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: koka Nema hoće neće, ako mi to jedemo jest će i on....barem za sada je tako a kasnije vam javim nekad i mi tu metodu primjenjujemo, npr za grah (koji doma rijetko jedemo)...ali kad je grah kod mojih na meniju, vele da se davi u njemu
|
|
RE: Kada prestaju voliti varivo!? 18.2.2009 21:58:43
|
|
|
|
Zvonki
|
Kod mene je upalilo ovo- nećeš varivo? O.K. ali za večeru je opet varivo...Nećeš varivo? O.K. ali za doručak će biti opet varivo. Naravno da su ga popapali već za ručak.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
rigenerijino stabloMoni123ako sam jučer na popisu dobitnika,dali i dalje igram ili ?da (
48%)
ne (
2%)
neznam (
50%)
Broj svih glasova: 40Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!