mamacita
|
Nakon trudnoca (4) bilo je vremena kada sam bila u panici od moguce trudnoce. No tjekom 4. trudnoce ucinili smo da nas kontracepcija nikad vise na zamara, nakon toga je sve ok. No, ima veceri kada sam preumorna, tada mm zapocne, meni se je najteze razbuditi, no nakon toga, malo, po malo sve krene svojim tjekom. Razbijte malo monotoniju istih poza, jer saznanje sta te ceka u slijedecih pola sata ( ili ovisno o paru) moze biti umjesto turn-on, vrlo nezgodan turn-off. Dakle, spontanost, otvorenost novome, takvo sto najbolje je iskreno reci jedno drugome i uciniti sve da se to ostvari. Svidja mi se savjet za odredjivanje vremena, npr. 21.45. No, to jedino funkcionira kada znas da ce dijete/djeca spavati u to vrijeme. Srediti frizuru, nasminkati se, kupiti nesto novo, pa makar samo i lak za nokte i staviti ga, sve to moze probuditi onaj davno izgubljeni sexipil koji zena ne gubi nakon poroda, nego ga samo sakrije iza hrpe pelena, iza spremanja, iza svega sto joj svakodnevica donosi. Zato, opusti se, udji u kadu, ulij malo mirisljavog ulja za tjelo, pozovi tm da dodje ti oprati ledja, i eto... sta slijedi neka ovisi o tvojoj masti. Sretno.
|