Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 10:13:35
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: anne Nikako da se jurnjava smiri. i mi jurimo sto na sat, a između svojih poslovnih i klasičnih obiteljskih obaveza pokušavamo uživati jedni u drugima, sve u svemu mislim da nam je lijepo i da imamo dobar život ....
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 10:13:46
|
|
|
|
m600
|
ja sam jako jako sretna...čekamo bebicu,neke planove što smo imali smo gotovo sve ostvarili,nemamo dugova,volimo se i uživamo
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 10:32:38
|
|
|
|
Zvonki
|
Ovo je bilo prvo što mi je palo na pamet. Malo gore, malo dolje, malo misliš da ćeš umrijeti, malo se raduješ jer je kraj...a onda shvatiš da još nije kraj, pa opet ispočetka...Al' tješi me, jednom mora stat'
< Poruku je uredio Iva Piva -- 4.5.2009 22:33:11 >
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 12:56:48
|
|
|
|
ZVRK
|
tako-tako u išćekivanju
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 13:09:14
|
|
|
|
uspavana
|
anaxx, slažem se u potpunosti s tobom... mislim da u današnje doba svi nekako jure, i privatno i poslovno.. ali sve u svemu ja sam zadovoljna svojim životom, imam dobar život
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 19:12:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Kao voznju na roller coasteru
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 30.4.2009 19:33:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
srednja žalost
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.5.2009 8:27:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 1.5.2009 16:30:07
|
|
|
|
mariola
|
Mislim da je kvalitetan. Volimo se, razumijemo se, ne svađamo se, imamo sve što nam treba za pristojan život, i što je najvažnije od svega postat ćemo roditelji i zbog toga smo presretni.
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 1.5.2009 16:35:42
|
|
|
|
dominik
|
borba za prezivljavanje, opstanak, wipeout
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 4.5.2009 15:15:17
|
|
|
|
Candy
|
Trenutno nam je jedino bitno da dobijemo svoju bebicu ...
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 4.5.2009 15:28:10
|
|
|
|
Kika83
|
Ništa posebno, neka dosada
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 4.5.2009 15:35:08
|
|
|
|
zaba
|
ja sam koma,ostalo je sve ok.
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 4.5.2009 15:40:38
|
|
|
|
novamama
|
zaljubljena do ušiju u svoga sina....
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 4.5.2009 18:20:16
|
|
|
|
Nella4444
|
Ja sam u 15-om tjednu trudnoće.Užasno sam nervozna i od početka trudnoće se osjećam ko poremećena.Često jaaaaaaakoooo planem i poludim i ne mogu se smiriti.Svi mi idu na živce,čak mislim da mrzim svog muža.Pušila sam prije trudnoće,pa sam prestala kad sam saznala da sam trudna,i sad već 3 tj. unatrag opet pušim jer mi je neizdrživo teško.Ne usudim se to reć nikome,a i moj muž (koji je već poludio kraj mene i nemam više njegovu podršku zbog mog ponašanja) to zataškava.Ima ko kakav savjet kako da se vratim u normalu,jer da se nešto desi bebici mojom krivnjom nikad si nebi oprostila.
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 5.5.2009 15:32:41
|
|
|
|
Nella4444
|
Hvala svima na savjetima!!!
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 5.5.2009 15:37:41
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: Nella4444 Hvala svima na savjetima!!! Voljela bi ti dati neki savjet ali nisam trudnica i nisam nikad bila i neznam šta proživljavaš. Žao mi je i nadam se da če biti sve ok i da češ se smiriti
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 5.5.2009 17:59:09
|
|
|
|
novamama
|
ja mislim da ti je to sve od panike hoće li sve biti ok...i tebi treba ogromna podrška sada.....mislim da bi se trebala ponekad ispričati mužu, objasniti mu da su to hormoni i da će možda i dalje biti takvih ispada... on ti sada ne bi trebao ništa zamjerati, nego biti uz tebe...dakle, trebate razgovarati!!! normalno je da ti ie na živce, i ti ispituješ je li on dovoljno dobar biti otac....i znaš da jest, inače se ne bi za njega udala, ali u ovom stanju gledaš koje su njegove granice...i to je normalno...samo mu reci ponekad 'žao mi je' ili 'oprosti' i sve će biti ok.... e, baj d vej, ta faza će proći ja sam pušila cijelu trudnoću, nisam ponosna sa time, ali nisam mogla prestati...smanjila jesam, pušila light cigarete jesam, ali nisam prestala....u momentu kad se maleni rodio nestala je moja želja za cigaretom i od tada nisam pušila (em nemam vremena, em sam mislila ma kako ću mu smrdljiva doći iznad takvog lišca malenog, fujjjj...)
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 5.5.2009 18:10:22
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Nella4444 Ja sam u 15-om tjednu trudnoće.Užasno sam nervozna i od početka trudnoće se osjećam ko poremećena.Često jaaaaaaakoooo planem i poludim i ne mogu se smiriti.Svi mi idu na živce,čak mislim da mrzim svog muža.Pušila sam prije trudnoće,pa sam prestala kad sam saznala da sam trudna,i sad već 3 tj. unatrag opet pušim jer mi je neizdrživo teško.Ne usudim se to reć nikome,a i moj muž (koji je već poludio kraj mene i nemam više njegovu podršku zbog mog ponašanja) to zataškava.Ima ko kakav savjet kako da se vratim u normalu,jer da se nešto desi bebici mojom krivnjom nikad si nebi oprostila. ja sam svaki dan mm govorila sta bi da sam ovakva kao ti zezam se, ali to je sve ok i dozvoljeno je i tvoj muz bi to trebao shvatiti...u normalu se vratiti nema potrebe jer to je sve normalno
|
|
|
|
RE: Kako bi trenutno opisali svoj život? 5.5.2009 18:16:55
|
|
|
|
pikachu
|
Presretna jer sam trudna, strepim da sve bude , uglavnom zadovoljna životom... Jedino što me na dane uhvati da me svi u zdrav mozak i onda sam luda... Npr. svekar i svekrva (kao što vidite pod dojmom sam proteklog vikenda u njihovoj blizini )...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!