Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako funkcioniraju tete čuvalice, što oče... 1.2.2011 20:18:29
|
|
|
|
m600
|
moja petra je imala 11mj kad sam ja čuvala jednog malog od 5 godina mali je bip živi vražičak,ali je petra uz njega bila sunašce,nije toliko bila vezana uz mene :) mogla sam odraditi dosta posla kad se njih dvoje zagledaju u crtiće i igračke super su se slagali, onda sam počela raditi pa ga je čuvala moja sveki,pa mu je mama ostala bez posla baš mi fali mali klepac ja ti preporučam
|
|
RE: Kako funkcioniraju tete čuvalice, što oče... 2.2.2011 11:44:36
|
|
|
|
mamicaa
|
Ja sam Daju vodila na čuvanje kod jedne tete koja je imala svoju curicu u prvom razredu i čuvala još jedno dijete osim moje, plačala sam 1200 kn na mjesec, čuvala mi je maloga od 6 i 30 do 15 i 30 tada sam ja radila ko knjigovođa u jednom poduzeču-knjigovodstvenom servisu, i imala radno vrijeme od 7-15, morala sam donjeti dvije marende onu koju bi on jeo u 9 sati i onu koju bi jeo u 15 sati, sa sobom bi ponio i doručak, medolino u bočici s mlijekom, ručak je imao u cijeni..... bila sam super zadovoljna sa tetom čuvalicom i nju bih svakome preporučila, s malim je puno radila, bio je uredno presvučen, njegovan... pelene sam nosila i vlažne maramice isto....
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!