Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 7:52:45
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ja do sada nisam ni jednu slavila, a sad će mi 5 Ne znam iskreno ni šta bi..... Eto dajte mi ideju
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 7:55:18
|
|
|
|
BUMBI
|
Mi ne slavimo ,nismo takvi tipovi za ta slavlja i kupovanje poklona
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 8:01:02
|
|
|
|
sarah_zg
|
Mi pozovemo drage ljude na večeru. Nama je 5. siječnja, svi su još u božićnom raspoloženju u to vrijeme. Sestri od mm je dan poslije pa se nekako izmjenjujemo na tim obiteljskim ručkovima. Jedne godine kod njih, druge kod nas. Ništa posebno, a opet lijepo da se sastanemo i proslavimo.
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 8:05:07
|
|
|
|
mama_25
|
U intimi svoga doma ništa posebno se ne trošimo, draže mi je dok me nekim drugim danom iznenadi sa nekom sitnicom, onako neočekivano nego na taj dan kad očekujem I otkad se mali rodio obavezno sudjeluje u tome, makar odemo samo na sladač ili pizzu ali i on je s nama, ipak smo mi jedna mala obitelj
|
|
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 8:10:10
|
|
|
|
.dada.
|
Mi izađemo van neovisno o godišnjici, ali mm me uvijek prvi iznenadi sa nekakvim poklončićem .
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 15:11:12
|
|
|
|
cuba
|
Baš smo prije 10 dana proslavili 4 godišnjicu A kad je mm kući onda odemo na večeru i poslije vani, prije 2god smo išli na Mallorcu. Ma svakako volimo obilježiti taj dan pa kako god.
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 19:57:09
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
odemo na večericu
|
|
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 10.6.2013 20:04:04
|
|
|
|
Renata RR
|
Već 2 godine za redom smo zaboravili na godišnjicu...
|
|
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 15.7.2015 0:17:07
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
idemo na večeru
|
|
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 15.7.2015 7:51:59
|
|
|
|
monstrum
|
Kako koje godine...odkada je malena tu a baka servis nama je jako daleko, teško nešto uspijemo riješiti da sami izađemo....ali zadnje dvije godine nam baka dođe taman u to vrijeme u goste, pa smo si priuštili mali izlazak..
|
|
|
|
RE: Kako slavite godišnjice? 15.7.2015 9:41:47
|
|
|
|
vandax
|
Dok su bile godišnjice veze išli na večeru, a otkad su godišnjice braka večeramo doma. Kupimo si neku sitnicu tek toliko da znamo da je godišnjica.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!