|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kako vam muževi reagiraju na....
29.7.2009 23:15:09   
bomboncic02
sudjelovanje o ovom forumu, tj odlaskom u virtualni svijet? (ako ima tema uputite me slobodno-ja nisam našla, tražila preko googla...)

Ja ću reći samo jedno-sad bježim jer bi mogao uskoro doći a ako me vidi da sam opet za laptopom bit će svašta user posted image ....

U pravilu nema ništa protiv, čitam mu iskustva, smijemo se skupa, tražimo kojekakve odgovore zajedno, drago mu je što me ovaj forum toliko veseli...ali ponekad bome grize jer sam stalno online... kao i večeras bi moglo biti grrrrrrrr........

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
29.7.2009 23:18:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Kako vam muževi reagiraju na....
29.7.2009 23:18:20   
Ninaa
Mojem je fora, kad me veseli nema ništa protiv. On gleda tv, ja tipkam i tak svi sretni i zadovoljni. Uvijek pita jel ima kaj zanimljivo pa mu pročitam i tak.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2009 23:22:23   
natalijax
ne nema nist protiv jedino je upocetku znao reci da sam poludila od kad sam na tom forumu

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 4
29.7.2009 23:25:10   
ninolina
nema ni moj ništ protiv, čak zna reči da su djeca dobra dok sam ja na netu a kad on pazi ima tornado oko sebe. Mi svaki na svom lapu i sretni i zadovoljni.

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
29.7.2009 23:27:51   
bomboncic02
Ma bilo bi dobro da sam ja samo tu, ja sam i na face-u pa malo pošta pa malo vijesti.......kad me uhvati virtualni svijet onda apsolutno ništa ne radim (djeca spavaju kad sam ja na netu)...kad su oni budni onda najčešće nemam baš vremena..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
29.7.2009 23:29:49   
Ruža
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mm nema baš nekakvo visoko mišljenje o forumima(kao i sama prije raje). Uopće mu ne prepričavam ništa,jer želim nešto za sebe. .

user posted image user posted image user posted image  Poznato, poznato.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
29.7.2009 23:31:14   
Anoniman
Moj baš ne voli moj virtualni svijet i često nam je to razlog razmirica. Ali ja trebam komunikaciju s ljudima... doma ju imam jako malo i jako rijetko. Pa eto, to mi je argument.
Uostalom, sad ću biti mjesec dana bez neta, pa bu valjda zadovoljan.user posted image

Neposredna veza do poruke: 8
30.7.2009 0:33:34   
lavica81
moj nema ništa protiv, doduše u zadnje vrijeme sam vas više čitala nego sudjelovala. uglavnom je on na svom kompu, ja na svom i sve ok! zna me i pitat što ima na portalu nova

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
30.7.2009 7:35:07   
inna
nemamo problema jer i on stalno visi na igricama. Forum mu je malo onak. Kaže da što on ima nepoznatim ljudima se jadati i tražiti savjet. Radije ode s dečkima na kavu. Ja samo promrmljam - odi user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 10
30.7.2009 7:36:42   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: martina ks

Mojem je fora, kad me veseli nema ništa protiv. On gleda tv, ja tipkam i tak svi sretni i zadovoljni. Uvijek pita jel ima kaj zanimljivo pa mu pročitam i tak.

Tako i kod nas. Jedino me nekad kulturno zna obavjestiti da sam već satima na kompu. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
30.7.2009 7:36:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lavica81)
  Neposredna veza do poruke: 12
30.7.2009 8:44:29   
Sagem
Ima i on svoje forume i chatove i to ga opušta, pa razumije i mene. Znamo često i skupa komentirati neke članke. Imamo i pravilo, ako si 8h na poslu za kompom ne možeš kod kuće biti još toliko. Radije prošećemo na neku kavicu. 

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 13
30.7.2009 9:01:48   
buduća mamica
ha ha, moj je ovisan o internetu. i provodi puuuuuno više vremena online. tako da ne smije ništa prigovarati, niti bi ikada prigovorio, čak ga u zadnje vrijeme kopka što je tu tako zanimljivo pa mu ispričam najzanimljivije stvari. sad ćemo isključiti internet jer ga ne možemo više plačati i mislim da će biti dosta tužan, a ja? ja ću vam nastaviti tipkati od svoje seke koja je trenutno na moru zaposlena.

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 14
30.7.2009 9:02:43   
maja
Mi smo se znali prije kačiti oko toga, tj. on mene zeza a ja se palim. Kaže ti si stalno za kompom, a ja njemu jel imaš ti čisto, oprano i skuhano, e pa kad imaš kako sam stalno na kompuuser posted image  A sada imam taktiku, svako jutro radi, pa dođe doma na gablec, a ja čistimuser posted image , kad ode ja opet za komp pa sam do 3 mirna. Ne dam se ja zezat, sad me neki dan pitao jel igraš ti svoju igricu, kažem ja da, a on meni pa ne vidim te hahahahah

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 15
30.7.2009 9:03:23   
tikica_69
uvijek nekako iskombiniramo da kad je jedan na kompu, drugi je na laptopu i svaki radimo svoje....on gleda aute ja sam na RR i tome slicno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 16
30.7.2009 9:05:37   
curice
ovisno kakvog je raspoloženja,ako je bijesan(što je dosta rijetko) onda mu ide na živce,a sinoć mu je dobro došlo jer je odmah otišao gledati utakmicu

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 17
30.7.2009 9:25:15   
božica
Više ne reagirauser posted image
kada sam doma rijetko tipkam paaaaaa

idem micat rit...

Neposredna veza do poruke: 18
30.7.2009 10:12:56   
koka
Pa ne smeta mu, večinom sam dok njega nema pa kad on dođe onda je on...nekako se dogovorimo...

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 19
30.7.2009 11:08:06   
Anoniman
Ne smeta mu jer vidi da mi prija. Drago mu je jer sam zahvaljujuci rr upoznala novu drugaricu, koja je (kasnije se ispostavilo) isla sa njim u osnovnu skolu user posted image user posted image user posted image a i zna da mi je trenutno internet jedini nacin da imam ikakvu komunikaciju sa stvarnim svetom i meni dragim osobama. a i kad zaglavim duze nego sto bi trebalo, uvek mogu da se izvucem da se dopisujem sa sestrom ili nekom drugaricom, ipak su daleko i moram da koristim svaku priliku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inace, nema pojma sta se desava na ovom forumu, kad saznam nesto zanimljivo vezano za bebe kazem mu, a sta se dogadja na ostalim temama ni ne sluti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 20
30.7.2009 11:17:18   
m600
IZVORNA PORUKA: koka

Pa ne smeta mu, večinom sam dok njega nema pa kad on dođe onda je on...nekako se dogovorimo...

također.....user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 21
30.7.2009 14:11:58   
mrkvač
mi smo svako na svom lapu i sve je ok! Upoznao je ekipu s raje na roštiljadi i sviđa mu se!

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 22
30.7.2009 14:21:33   
daisyboo
On je na svom kompu a ja na laptopu..tak da problema nemauser posted image

"Sreća postoji za one koji placu...one koji su povrijeđeni...one koji traže i one koji se trude...jer samo oni znaju cijeniti ljude koji dotaknu njihov život..."

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 23
30.7.2009 14:32:42   
BEBA13
MM radi do 6 naveče pa ni nezna jesam li ili nisam na kompu!

(Odgovor članu daisyboo)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!