Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 29.7.2009 23:18:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:18:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Mojem je fora, kad me veseli nema ništa protiv. On gleda tv, ja tipkam i tak svi sretni i zadovoljni. Uvijek pita jel ima kaj zanimljivo pa mu pročitam i tak.
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:22:23
|
|
|
|
natalijax
|
ne nema nist protiv jedino je upocetku znao reci da sam poludila od kad sam na tom forumu
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:25:10
|
|
|
|
ninolina
|
nema ni moj ništ protiv, čak zna reči da su djeca dobra dok sam ja na netu a kad on pazi ima tornado oko sebe. Mi svaki na svom lapu i sretni i zadovoljni.
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:27:51
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ma bilo bi dobro da sam ja samo tu, ja sam i na face-u pa malo pošta pa malo vijesti.......kad me uhvati virtualni svijet onda apsolutno ništa ne radim (djeca spavaju kad sam ja na netu)...kad su oni budni onda najčešće nemam baš vremena..
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:29:49
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mm nema baš nekakvo visoko mišljenje o forumima(kao i sama prije raje). Uopće mu ne prepričavam ništa,jer želim nešto za sebe. . Poznato, poznato.
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 29.7.2009 23:31:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj baš ne voli moj virtualni svijet i često nam je to razlog razmirica. Ali ja trebam komunikaciju s ljudima... doma ju imam jako malo i jako rijetko. Pa eto, to mi je argument. Uostalom, sad ću biti mjesec dana bez neta, pa bu valjda zadovoljan.
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 0:33:34
|
|
|
|
lavica81
|
moj nema ništa protiv, doduše u zadnje vrijeme sam vas više čitala nego sudjelovala. uglavnom je on na svom kompu, ja na svom i sve ok! zna me i pitat što ima na portalu nova
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 7:35:07
|
|
|
|
inna
|
nemamo problema jer i on stalno visi na igricama. Forum mu je malo onak. Kaže da što on ima nepoznatim ljudima se jadati i tražiti savjet. Radije ode s dečkima na kavu. Ja samo promrmljam - odi
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 7:36:42
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Mojem je fora, kad me veseli nema ništa protiv. On gleda tv, ja tipkam i tak svi sretni i zadovoljni. Uvijek pita jel ima kaj zanimljivo pa mu pročitam i tak. Tako i kod nas. Jedino me nekad kulturno zna obavjestiti da sam već satima na kompu.
|
|
[Obrisani korisnik] 30.7.2009 7:36:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 8:44:29
|
|
|
|
Sagem
|
Ima i on svoje forume i chatove i to ga opušta, pa razumije i mene. Znamo često i skupa komentirati neke članke. Imamo i pravilo, ako si 8h na poslu za kompom ne možeš kod kuće biti još toliko. Radije prošećemo na neku kavicu.
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 9:01:48
|
|
|
|
buduća mamica
|
ha ha, moj je ovisan o internetu. i provodi puuuuuno više vremena online. tako da ne smije ništa prigovarati, niti bi ikada prigovorio, čak ga u zadnje vrijeme kopka što je tu tako zanimljivo pa mu ispričam najzanimljivije stvari. sad ćemo isključiti internet jer ga ne možemo više plačati i mislim da će biti dosta tužan, a ja? ja ću vam nastaviti tipkati od svoje seke koja je trenutno na moru zaposlena.
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 9:02:43
|
|
|
|
maja
|
Mi smo se znali prije kačiti oko toga, tj. on mene zeza a ja se palim. Kaže ti si stalno za kompom, a ja njemu jel imaš ti čisto, oprano i skuhano, e pa kad imaš kako sam stalno na kompu A sada imam taktiku, svako jutro radi, pa dođe doma na gablec, a ja čistim , kad ode ja opet za komp pa sam do 3 mirna. Ne dam se ja zezat, sad me neki dan pitao jel igraš ti svoju igricu, kažem ja da, a on meni pa ne vidim te hahahahah
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 9:03:23
|
|
|
|
tikica_69
|
uvijek nekako iskombiniramo da kad je jedan na kompu, drugi je na laptopu i svaki radimo svoje....on gleda aute ja sam na RR i tome slicno
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 9:05:37
|
|
|
|
curice
|
ovisno kakvog je raspoloženja,ako je bijesan(što je dosta rijetko) onda mu ide na živce,a sinoć mu je dobro došlo jer je odmah otišao gledati utakmicu
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 9:25:15
|
|
|
|
božica
|
Više ne reagira kada sam doma rijetko tipkam paaaaaa
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 11:08:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne smeta mu jer vidi da mi prija. Drago mu je jer sam zahvaljujuci rr upoznala novu drugaricu, koja je (kasnije se ispostavilo) isla sa njim u osnovnu skolu a i zna da mi je trenutno internet jedini nacin da imam ikakvu komunikaciju sa stvarnim svetom i meni dragim osobama. a i kad zaglavim duze nego sto bi trebalo, uvek mogu da se izvucem da se dopisujem sa sestrom ili nekom drugaricom, ipak su daleko i moram da koristim svaku priliku inace, nema pojma sta se desava na ovom forumu, kad saznam nesto zanimljivo vezano za bebe kazem mu, a sta se dogadja na ostalim temama ni ne sluti
|
|
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 11:17:18
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: koka Pa ne smeta mu, večinom sam dok njega nema pa kad on dođe onda je on...nekako se dogovorimo... također.....
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 14:11:58
|
|
|
|
mrkvač
|
mi smo svako na svom lapu i sve je ok! Upoznao je ekipu s raje na roštiljadi i sviđa mu se!
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 14:21:33
|
|
|
|
daisyboo
|
On je na svom kompu a ja na laptopu..tak da problema nema
|
|
RE: Kako vam muževi reagiraju na.... 30.7.2009 14:32:42
|
|
|
|
BEBA13
|
MM radi do 6 naveče pa ni nezna jesam li ili nisam na kompu!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!