Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:19:50
|
|
|
|
twitty
|
ja bi im vratove zavrnila!!!
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:22:29
|
|
|
|
Lady3
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:27:07
|
|
|
|
mama mery
|
ja kad sam to cula zaprepastila sam se ja sam iz sb i taj interspar mi je pred nosom ti ljdi uoce nisu roditelji a ja bi im dijete oduzela mos mislit on se buni zbog sakla a dijete mu moglo umrijeti a i ta mama sta ona radi jel ima ikakve osjecaje za svoje dijete ili ju samo zanima shoping
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:30:11
|
|
|
|
pepeljuga
|
bez komentara
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:32:21
|
|
|
|
novamama
|
prestrašno srećom je dijete preživjelo.... ma to su ti zapadni sistemi gdje je normalno ostaviti dijete u autu...ajme majko, užas...
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:32:34
|
|
|
|
FIONA
|
i on se buni da mi je šajba razbijenaa...am da mi je bio blizu i zubi bi mu bili ....katastrofa...i mala se bu njima vratila....ma užas!!!
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 22:57:42
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: mama mery ja kad sam to cula zaprepastila sam se ja sam iz sb i taj interspar mi je pred nosom ti ljdi uoce nisu roditelji a ja bi im dijete oduzela mos mislit on se buni zbog sakla a dijete mu moglo umrijeti a i ta mama sta ona radi jel ima ikakve osjecaje za svoje dijete ili ju samo zanima shoping Ja sam isto iz blize okolice Broda,bas sam danas bila u sparu...Ma ne znam sta da kazem,da posvojis dijete,trebas biti genije,ne imati ni kune minusa,kredita i ostalog,a djecu radjaju tuke koje su to najmanje zasluzile...Mozda sam malo pregruba,ali ja to ne razumijem...P aja svoje dijete ne ostavljam NIKADA u autu....
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 22.5.2009 23:08:58
|
|
|
|
mamica29
|
neodgovorni katastrofa. sram ih bilo treba im oduzeti dijete.
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 6:36:21
|
|
|
|
mama_80
|
nemam komentara na to, ne mogu vjerovati da uopče postoje takvi roditelji UŽASS
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.5.2009 7:18:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 7:32:07
|
|
|
|
dikac
|
neki ljudi su stvarno komotni, ne mogu zamisliti što je to jadno dijete proživljavalo, bit će iztraumatizirano
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 7:34:16
|
|
|
|
Viky
|
I mene je mm dočekao s tom pričom,nemam riječi za takve ljude.Treba im oduzeti djecu ili trebaju do kraja života biti pod prismotrom.Ovo je nečuveno .A znate što je najtužnije...što će se to zataškati
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 9:37:32
|
|
|
|
Candy
|
Nevjerojatno !
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 9:40:25
|
|
|
|
Zvonki
|
Nekad stvarno žalim što ne živim u Kini. Za ovakve stvari dobiš metak u čelo na licu mjesta.
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 9:51:53
|
|
|
|
ornela.nely
|
zatvorit njih na 30 bez vode i zraka na par sati!toliko nemarnih neroditelja,a mi se tu s toliko ljubavi borimo da bi imali djecu.i ja sam na takav slučaj naletila,dijete u autu na suncu,svi prozori zatvoreni i to ispred neke zgrade.stojim i čekam ,nikako da se neko pojavi.dijete počelo plakat,ja uzela mob.da pozovem hitnu,a tip doletija iz ulaza i uz psovke i galamu odjurio.očito je bija kod ljubavnice pa dite ostavija da obavi svoje.grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,da sam ga mogla šakom u čelo.....
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 9:53:48
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Nekad stvarno žalim što ne živim u Kini. Za ovakve stvari dobiš metak u čelo na licu mjesta. i doma tvojima pošalju račun za metak...pa ti budi frajer na ulici...
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:05:51
|
|
|
|
Joanna
|
Sramota, to su neki luđaci!!! Jadno dijete s takvim roditeljima! A tipa muči razbijeno staklo! Svašta!!! Šta reći na ovo: Amerikanka ugušila svog sina 3 godine, ponovno ga oživjela da ga bi opet ugušila. Njegovo tijelo je spalila i zakopala u pješčaniku u parkiću!!! Opširnije na stranicama 24h.
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:08:02
|
|
|
|
FIONA
|
Joanna užas!...neču ni čitati...pa kaj je ljudima došlo...preveč se križamo pa su nam geni sjeb.....!!!!!...užas...
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma daaaaj!!! On se buni zbog šajbe! Nabila bi ja njemu šajbu! Gdje god idem, teglim svoje sve 3 ko mačke za sobom! Nisam ih ostavila bez nadzora nikada, osim ako u kući zaspu a ja odem u vrt po salatu i peršun, ili hitim pilićima šrota, a to je sve 5 minuta! U autu nema teoretske šanse da ih ostavim!
|
|
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:18:04
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Ma daaaaj!!! On se buni zbog šajbe! Nabila bi ja njemu šajbu! Gdje god idem, teglim svoje sve 3 ko mačke za sobom! Nisam ih ostavila bez nadzora nikada, osim ako u kući zaspu a ja odem u vrt po salatu i peršun, ili hitim pilićima šrota, a to je sve 5 minuta! U autu nema teoretske šanse da ih ostavim! i onda buš rekla da imaš domaće piliće a sa štotom ih hraniš...da malo daš kuruze zobati možda bi i došla tebi na domaću juhu....AAHAHAHAHHAHAH....
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:19:29
|
|
|
|
Zvonki
|
Pa šrot i je kuruza. Mljevena, zar ne???
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 10:21:59
|
|
|
|
tikica_69
|
I jos se dere na covjeka koji mu je izvukao dijete jer mu je razbio staklo od auta Ma strasno......trebali su ga izprebijati na mrtvo ime tamo na licu mjesta
|
|
RE: Kakvi su to roditelji?! 23.5.2009 12:36:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Pa šrot i je kuruza. Mljevena, zar ne??? da, i to doma v čekičaru!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!