Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 21:53:43
|
|
|
|
dami
|
Sudjelovala pasivno.
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:09:43
|
|
|
|
njanja
|
bila sma 2 x u veneziji...za razliku od riječkog karnevala, to je totalni finjak...prekrasne maske idu gradom, ti se slikaš s njima, sve onako fino....a usput razgledaš veneziju.....preporučam svakako.... a riječki preporučam ako se želite dobro nasmijati i biti u ogrooooomnoj gužvi
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:10:45
|
|
|
|
dami
|
...i po mogućnosti smočiti ili smrznuti
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:12:49
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam, niti bi
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:15:12
|
|
|
|
mrkvač
|
Nisam ali voljela bi jednog lijepog dana
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:17:50
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: njanja bila sma 2 x u veneziji...za razliku od riječkog karnevala, to je totalni finjak...prekrasne maske idu gradom, ti se slikaš s njima, sve onako fino....a usput razgledaš veneziju.....preporučam svakako.... a riječki preporučam ako se želite dobro nasmijati i biti u ogrooooomnoj gužvi uh, ja bi
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:28:12
|
|
|
|
Marcus
|
nope...al od tri navedena biram Rio...makar mislim da bi tam trebalo ic s ekipom a nekak nevjerujem da bi me zena pustila
|
|
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 19.2.2009 22:43:51
|
|
|
|
Ruža
|
Bila sam jednom u Veneciji i par puta u RI. Super je bilo, samo što nas je kiša oprala na svakom Riječkom.
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 20.2.2009 9:26:36
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Bila sam jednom u Veneciji i par puta u RI. Super je bilo, samo što nas je kiša oprala na svakom Riječkom. Ili je kiša ili je bura, takvo je god. doba kod nas
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 20.2.2009 11:29:38
|
|
|
|
Marcus
|
IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: Ruža Bila sam jednom u Veneciji i par puta u RI. Super je bilo, samo što nas je kiša oprala na svakom Riječkom. Ili je kiša ili je bura, takvo je god. doba kod nas ma bitno da se festa....vremenske prilike su sporedna stvar
|
|
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 20.2.2009 11:38:20
|
|
|
|
Kika83
|
nisam ali sam bila jednom u ri kad je bilo ali onako u prolazu
|
|
|
|
RE: Karnevali Rio, Venezia, Rijeka 20.2.2009 11:58:02
|
|
|
|
mamara
|
Ja bila u Veneciji i bilo je jako ljepo, al jako jako skupo!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!