|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Klimatizacijski uređaji i bebe
7.6.2010 8:19:42   
mani
Eto vratilo nam se lijepo vrijeme,vidim do kraja tjedna najavljuju i do 36 stupnjeva a mi na zadnjem katu vruće je bilo i kad je bilo 25.
Zanima me dali je klima stvarno štetna za malu djecu,čula sam to od par ljudi? Mi bi je ugradili u kuhinju u kojoj mala skoro da i ne boravi sve njeno od boksa pa nadalje je u boravku i sobi.Barem da malo rashladi kad otvorim vrata od kuhinje jer mislim da će biti pakao bez nje.u ovaj stan smo uselili u 11mj  i tip od kojeg smo iznajmili isto ima dvije curice i nije ju ugrađivao zbog njih.Kakava su vaša iskustva?

< Poruku je uredio Ninaa -- 7.6.2010 12:51:42 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: klimatizacijski uređaji i bebe
7.6.2010 8:22:01   
danery
e mani bravo za temu....

i mene zanima jer mi imamo gore klimu koja direktno hladi cijeli stan...mislim krevet i sobica za user posted image nisu na izravnom udaru,ali ipak...

pa i ja čekam iskustva i savjete cura s tobom user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 2
   [Obrisani korisnik]
7.6.2010 8:23:24   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 3
7.6.2010 8:25:09   
troubled
trenutno je nemam...
ali...
kad se paula rodila bilo je jako vruće...bila je u klimatiziranom stanu od prvog dana (dobro, trećeg, otkad smo došle domauser posted image )...i nikad joj ništa nije smetalo...
nije se prehladila, nije curio nosić...
naravno da nismo hladili na 18 stupnjeva...
ali ako je vani 30, veliko je olakšanje ako možeš rashladiti na 26 -27....

znaš kad se prvi put razboljela? kad smo stigli na 15 dana kod mojih koji nemaju klimu! user posted image
općenito, kad je bila savim mala uvijek bi se kod njih razboljela...doma pod klimom joj nikad nšta nije bilo...

ja sam za! user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 4
7.6.2010 8:28:23   
ZVRK
i ja sam za klimu.mi je immo i koristili smo je stalno i nije bilo neke frke oko toga
preko dana je nekih 5stupnjeva manje od vani bilo dok je bio bebač a po noći nam nije radila nego su svi prozori otvoreni bili

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 5
7.6.2010 8:28:46   
leilany
i mi imamo klimu...i mislim da nije stetna dok se stavlja na neku normalnu temp..
ja kad sam rodila imale smo klimu u sobi i sestre su nam je palile...jer je bilo vruce za poludit...
user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 6
7.6.2010 8:49:12   
mani
cvrčak koliko često treba mijenjati filtere?

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 7
7.6.2010 8:53:09   
troubled
moji filteri se nisu mijenjali nego prali...
prala sam ih otprilike jednom tjedno...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 8
7.6.2010 8:54:08   
danery
a našpricaš ih nekim sprejom  za miris malo ili?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
7.6.2010 8:58:22   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mani)
  Neposredna veza do poruke: 10
7.6.2010 9:18:41   
dominik
u pocetku sam se uzasavala klime i klinaca u istoj prostoriji ali mislim da im je gore ak se uznoje pa zavrse na propuhu nego da sa klimom spustim temp u stanu za 5 stupnjeva...samo umjereno i nebi smjelo biti problema...ak se moj deda od 90 godina ne razboli a iznad kreveta mu je (a on se jadan prehladi na malo kihanja necijeg) onda stvarno nema problema

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
7.6.2010 9:29:35   
ikica84
i mi imamo klimu u sobi.zimi nas je grijala a sad ce nas hladiti,imamo odvlazivac zraka(valjda se tako zove user posted image ) i nismo imali nikakvih problema...
iz servisa su rekli da ce jednom godisnje oni cistiti,servisirati,kad ih pozovemo i naravno platimo user posted image user posted image a mi da peremo one filtere sami i za sad je ok!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 12
7.6.2010 9:33:25   
ivanaa
meni ok,kad su bile bebe palila sam klimu kad smo bili vani da ne puše u njih.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 13
7.6.2010 9:43:58   
mariola
U kući nemamo klimu jer nam ne treba. U prizemlju smo u kamenoj kući pa i usred ljeta ako ležiš na kauču trebaš dekicuuser posted image
Ali u autu palim klimu, i njemu je ugodnije pod klimom nego da se kuha dok se vozi.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 14
7.6.2010 10:28:51   
S84
da li neka od vas koristi prijenosnu klimu? iskustva?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 15
7.6.2010 11:50:33   
uciteljica
Nama je u kuhinji, i frljina 18 stupnjeva. U kuhinji boravimo jako malo, dok smo stalno u boravku i do boravka uopće ne dolazi neka strašna hladnoća, već je tako ugodno. Takosmo pršlo ljeto (prvo s Paulom), a tako ćemo i ove godine. Nikakvih problema nije imala.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 16
7.6.2010 12:46:40   
Bebys
ja znam da nema apsolutno nikakvih problema...ako se KLIMA KORISTI NORMALNO A NE U NEKIM LUDJACKIM TEMPERATURAMA..hocu reci da ju moras staviti na 20 ili 23 a ne  ono da piri ladno pa je normalno da ce se dite razboliti...i ne direktno...na djete...sretno

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Klimatizacijski uređaji i bebe
7.6.2010 12:54:28   
Ninaa
Mi imamo na katu na hodniku inače se ne bi moglo gore biti a kamoli spavati. Ja sam palila predvečer da rashladi dok smo išli spavati i ak je fakat bilo vruće onda i po noći. Nama je na hodniku i hladi sobe tak da nikako nije beba bila na direktno kod klime. U autu isto kad je vozim palim klimu i nismo imali nikakvih problema.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 18
7.6.2010 13:23:25   
cuba
Imamo klimu i mm planira staviti još jednuuser posted image (njemu nikad dovoljno hladno a meni obratno). Ovu zimu smo grijali a sad ćemo naravno i hladiti. Samo je bitno da bebači nisu direktno na udaru a dovoljno je da temperaturu spustiš za nekoliko stupnjeva i odma se lakše diše...
Moja sveki ima tu prijenosnu klimu i nije zadovoljna s njom, kaže da jako loše ohladi i da joj treba jako puno...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
7.6.2010 14:06:48   
novamama
imamo klimu i koristimo je bez beda....naravno, razlika u temperaturi unutra i vani ne smije biti prevelika!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 20
8.6.2010 23:17:38   
anuska08
Al da li ostali koristite klimu u autu(osim Mariole koja koristiuser posted image )? Nje se više užasavam!!! Bojim se da ne puše direktno i da se user posted image  ne prehladi!!

< Poruku je uredio anuska08 -- 8.6.2010 23:18:18 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 21
8.6.2010 23:22:49   
leilany
IZVORNA PORUKA: anuska08

Al da li ostali koristite klimu u autu(osim Mariole koja koristiuser posted image )? Nje se više užasavam!!! Bojim se da ne puše direktno i da se user posted image  ne prehladi!!

da....na duze relacije....user posted image
a na krace prije nego krenemo ,upalimo klimu da prohladi auto...i to je to...user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
9.6.2010 12:03:09   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 23
9.6.2010 20:44:53   
Gogule
ja sam isto rodila po ljeti i u rodilištu je klima stalno bila upaljena. doma i u autu upalimo i koliko sam primjetila jedino meni smeta. Ja odmah počnem kihati

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
9.6.2010 20:56:20   
Anoniman
Apsolutno sam za! Ja sam navikla na klimu, i priznajem ne mogu da zivim bez nje. Temperatura u stanu je oko 27, naravno drugacije je klimatizovanih 27 nego npr 27 napolju. Sara se nikad zbog klime nije niti prehladila, proslo leto nam je radila i po celu noc...ne sumnjam da ce i ovo. user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!