Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koje žitno-mliječne kašice? 1.2.2009 14:46:24
|
|
|
|
kitty
|
davala sam cokolino,rizolino i cokolesnik,a sama sam mu pravila vocnne i povrtne kasice,kuhala pudinge... griz bas nije volio
|
|
RE: Koje žitno-mliječne kašice? 1.2.2009 14:48:41
|
|
|
|
mlada mama
|
meni Dino jos uvijek ponekad pojede karamelino,ostalim bas nije odusevljen puding mu pase,ali griz bas i ne
|
|
|
|
RE: Koje žitno-mliječne kašice? 1.2.2009 19:35:34
|
|
|
|
božica
|
čokolino kararmelino.. ali nisu lude za tim pojedu
|
|
RE: Koje žitno-mliječne kašice? 1.2.2009 22:10:30
|
|
|
|
njanja
|
ja janu za sada dajem po tvojoj preporuci i preporuci još jedne frendice Milinu rižu i kombinaciju riže i kukuruza.....
|
|
RE: Koje žitno-mliječne kašice? 1.2.2009 23:13:22
|
|
|
|
Lady3
|
da,jedu oboje frutolino,čokolino...a kuham im griz i sama pravim od dj.keksića(nekad umiješam u to voće,jabuku.bananu,sok od naranče)vole to...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Stomacic u trudnociagendaDa li ste imale osjecaj kad se ujutro probudite da vam ste "zgnjecile" stomacic-sav bude najednoj strani.8.sam mjesec.Brinem se ili je to ok..da (
31%)
ne (
31%)
to je normalno (
38%)
Broj svih glasova: 48Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!