|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koji blam!
1.6.2009 14:57:04   
tikica_69
http://www.24sata.hr/video/bruno-s-golom-straznjicom-sjeo-eminemu-ravno-na-lice/119468/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Odmah sam se probudila...potrgala sam se od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koji blam!
1.6.2009 14:59:40   
BruMa
Malo sam se zamislila s tim kaj ime "Bruno" povezuju sa gay-evima.user posted image user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
1.6.2009 15:00:50   
jipi
suze u 4 reda od smija

Neposredna veza do poruke: 3
1.6.2009 15:01:04   
curice
savršenouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 4
1.6.2009 15:04:00   
Kika83
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
1.6.2009 15:20:20   
Ruža
Gledala ranije i umrla od smijeha.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 6
1.6.2009 17:20:51   
vale29
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7
1.6.2009 17:25:42   
FIONA
user posted image ...zakaj je to smješno???...meni nije...user posted image user posted image user posted image ...ne kužim!...user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu vale29)
Neposredna veza do poruke: 8
1.6.2009 18:29:33   
novamama

IZVORNA PORUKA: FIONA

user posted image ...zakaj je to smješno???...meni nije...user posted image user posted image user posted image ...ne kužim!...user posted image user posted image user posted image

istouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
1.6.2009 19:19:13   
tiha
a dajte cure kak vam nije smijesno kak je bas njega nasaouser posted image ajujuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 10
1.6.2009 19:22:06   
FIONA
ne, ne  kuži kaj je smiješno...meni nije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 11
1.6.2009 19:37:58   
dominik

ne, ne  kuži kaj je smiješno...meni nije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

homofobu nabit dupe na facu...ja sam se spisala od smjeha

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
1.6.2009 19:55:38   
novamama
nije mi to smiješno, sad još i manje...to je kao da netko meni stavi bube na glavu i umire od smijeha a ja imam fobije od njih...

jednostavno mi paše drugačiji humor, eto....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
1.6.2009 20:13:18   
pikachu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutros sam gledala i odvaljivala... Sasha stvarno nije normalan, ovaj Eminem ga je zamalo zadavio...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 14
1.6.2009 20:16:49   
FIONA
IZVORNA PORUKA: pikachu

Jutros sam gledala i odvaljivala... Sasha stvarno nije normalan, ovaj Eminem ga je zamalo zadavio...

ja ga  bi...on se fakat samo pokupio...ja bi ga zadavila na licu mjesta...ni meni nije to smješno!!!

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 15
1.6.2009 20:18:38   
m600
hahahah...drago mi je nek je i eminema netko zajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mrzim tog kretena

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 16
1.6.2009 20:38:22   
pikachu

IZVORNA PORUKA: pikachu

ja ga  bi...on se fakat samo pokupio...ja bi ga zadavila na licu mjesta...ni meni nije to smješno!!!

Kako prostreš...user posted image user posted image user posted image user posted image  Sorry, ali zna biti stvarno preradikalan u svojim stihovima... On je prvi koji vrijeđa, sad mu se malo vratilo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
1.6.2009 20:41:56   
koka
Namjerno izvedeno da bi se sprovociralo...svaka reklama je dobra reklama...sad će ga tužit bla bla bla..i uglavnom samo o eminemu će se pričati....

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 18
2.6.2009 23:33:57   
Anoniman
meni je tip genialac user posted image  jos ona: will the real slim shady please stan up user posted image user posted image user posted image  krepala sam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 19
2.6.2009 23:36:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dominik

homofobu nabit dupe na facu...ja sam se spisala od smjeha

da user posted image user posted image user posted image  a da je Eminem ostao i napravio koji fora komentar ispao bi totalni car!

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!