![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko kvalitetno provodite vrijeme sa kl... 25.11.2008 21:04:03
|
|
|
|
tikica_69
|
Bar sat vremena dnevno...toliko zaista mogu. Negdje sam citala da djeci uopce nije bitno koliko vremena provedete sa njima, nego kako provedete to vrijeme. Zato, kad rijesimo skolske obaveze, oni biraju....Obicno to bude kartanje, vole sa mnom mijesiti pizzu, peci kolace, monopoli, gledanje starih fotografija i sl.
|
|
RE: Koliko kvalitetno provodite vrijeme sa kl... 25.11.2008 21:06:31
|
|
|
|
lelo
|
Ja sa sa Leonom od 0-24 sata.Koji puta imam osječaj da mu idem lagano na živce. Po cijeli dan se igramo, vježbamo naše vježbice, odemo u šetnju,pogledamo neki crtić jer ga je to jako počelo zanimati. MM se malo poigra kada dođe sa posla ali je dosta umoran pa to ne traje predugo.I baka se igra sa njime,to ga najviše veseli jer mu pjeva onu pjesmicu "sije baba brašno" i glavicu mu njiše lijevo-desno.To obožava.
|
|
RE: Koliko kvalitetno provodite vrijeme sa kl... 25.11.2008 21:46:36
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
popodne smo zajedno, nastojim to vrijeme provesti što kvalitetnije u druženju s FJom...šetnja, slaganje kockica, čitanje slikovnica, interakcija s drugom djecom.... svaki oblik zabave u kojem je on zadovoljan i ispunjen, smatram kvalitetno provedenim vremenom.
|
|
RE: Koliko kvalitetno provodite vrijeme sa kl... 26.11.2008 15:13:48
|
|
|
|
dami
|
Još sam na porodiljnom i sa curom sam svo vrijeme, uz papanje, presvlačenje i druge obaveze oko nje tu su maženja, šetnje, puno pričamo a kad počnem raditi bit će toga puno manje ali vjerujem i ne manje kvalitetno.
|
|
RE: Koliko kvalitetno provodite vrijeme sa kl... 26.11.2008 19:46:58
|
|
|
|
božica
|
kako kad al nastojim što bolje mogu..bilo čitanje knjigica,gledanje albuma sa slikama,crtanje,bojanje,kupanje sekice,šetanje,igranje u parkiću...............
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stranica: [1] |
Anketa
Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16
Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!