|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koliko pričate djeci o štetnosti
4.4.2012 20:35:43   
natalijax
Da li vi pričate djeci što je štetno a što ne,ja se stvarno iznenadim kad čujem evo ovak neki dan ja kažem jonson baby kad meni jedno djete kaže jonson šteti ima u sebi nešto što izaziva rak,i ja ono de molim te nepričaj gluposti i ona je bilo je na televizoru i mama mi je rekla da je istina,ili ono nije zdravo sjedit u kadi i kupat seuser posted image ,mislim zna se što je nezdravo al baš sve nezdravo,ono bjeli kruh je nezdrav,zapška nije zdrava,mogu svom djetetu reć nije zdravo uzet bombon sa poda al baš sve da je nezdravo meni je to punjenje glave glupostima
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koliko pričate djeci o štetnosti
4.4.2012 20:46:45   
mamacita
Ovako stvari stoje kod mene. Ja svojoj djeci tupim i ponavljam od davno o stetnosti: cigareta, droga (svih vrsta), alkohola, prebrze voznje automobila, o voznji na biciklu bez kacige. Ovo o stetnosti nekih parabena sam tek nedavno saznala, tako da sada ako mogu izbjegavam ih, ali to je nemoguca misija jer ih ima svugdje (osim u prirodnim artiklima ih nema).
One bapske price kao sto je upala mjehura od bosih nogu, ili upala uha od propuha... to nastojim izbjegavati jer u to ne vjerujem.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.4.2012 21:07:58   
keiko
moji su još mali (3.5 i 1.5), ali većem već govorim, da se ne smije prebrzo vozit, kaciga na bicikli, previše slatkiša nije dobro...parabeniuser posted image -nije to još za male glaviceuser posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2012 21:16:48   
Zvonki
Kad god imam priliku. A da ne pretjerujem.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 4
11.4.2012 10:05:32   
Krky
O općepoznatoj štetnosti pričam i to svakom prema dobi. 3-godišnjak će shvatiti kad mu kažem da su slatkiši štetni za zubiće, ili da su cigarete štetne jer poslije ne možeš dobro disati (štete plućima), ali baš da sad idem pričat o tome kako su štetne "pampersice" koje nose bebe...ili neke kašice...pa tak bi svaki tjedan mogla širit "znanje o štetnosti". Pa štetno je i živjet - stariš svaki danuser posted image

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!