Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 15.2.2009 21:26:09
|
|
|
|
tikica_69
|
Mozda bolje da ne znamo
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:45:54 >
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:28:11
|
|
|
|
Marta j
|
Ja cu odgovoriti umjesto mog. Trosi punooooooo Cak mi je jutros rekao da sam mu za valentinovo trebala kupiti nove gume.
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:28:36
|
|
|
|
Marcus
|
pa u principu kako popravke/unapredjenja radim skoro sve sam ispada da u njega ulazem puno vise vremena nego para...al pokusavam po svesti na minimum i ne vezat se previse uz njega da nam rastanak nebude previse bolan
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:33:05
|
|
|
|
božica
|
Cak mi je jutros rekao da sam mu za valentinovo trebala kupiti nove gume. iiiiiiiiiiii a moj trenutno kak markus osnovne popravke pere ga i pazi i meni govori da pripazim da ga ne ogrebem po fasadi te po rinzolu(kaj bi bilo da imamo ovakve gume onda bi ti već bla bla bla) ja ga samo vozim
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 21:36:20
|
|
|
|
Marta j
|
A pranje i vrijeme provedeno lickanjem auta da ne govorim. I stalno je pazi nemoj kada otvaras vrata da ostanu prsti na staklu,nemoj da udaris vratima itd... Sreca pa se ne vozim puno u njemu. A kada dolazi doma cujem ga na kilometar jer muzika uvijek tresti.
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 15.2.2009 22:08:41
|
|
|
|
Ruža
|
Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme.
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 8:25:21
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. Ni moj, neda mu se niti do praone ga odvest a još da ga sam pere, kako ne? Jedva sam ga natjerala da gume promjeni jer su dotrajale.
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 9:22:36
|
|
|
|
ivanaa
|
ja mislim da se na auteka treba isto paziti i maziti ja evo pod zadnje sam prestao ulagati...ipak došao je sin pa onda.... i dalje ga volim i mazim i pazim ali više nije na prvom mjestu ali kaad je toplo i sunce vani cjeli dan ga glancam svako ima svoju zanimaciju .... naravno ovo piše ivanin M
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 21:46:51
|
|
|
|
piggy
|
moj jako ulaže u auto,stalno nešto mjenja,dodaje,pere ga,glanca ga,uvijek mora mirisni borić biti unutra,a kad ne stigne zbog posla a auto je zmazan onda je lud. pa zimi ga manje licka al zato po ljeti nadoknadi sve
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 21:54:38
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. isto...
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 16.2.2009 23:20:59
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Ruža Ništa, po tome je netipičan muški, moram ga čak natjerati da ga opere s vremena na vrijeme. isto... otprilike isto tako
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 8.11.2010 17:59:54
|
|
|
|
tina0310
|
mali autić(doduše nešta stariji),mala potrošnja,generalka,2put godišnje max 1000kn sve u svemu ok,jedino bi gorivo moglo bit jeftinije
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:46:18 >
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 13.12.2010 17:48:33
|
|
|
|
NIKy
|
moj je od malih nogu lud za autima,išao je na utrke sa autima,dotjerivao,nabrijavao stalno svoj sportski auto... sad ga više nema jer je to skup sport i nije sasvim siguran pa je odustao od kad sam zatrudnjela,ali sada ovaj,familijarni auto isto stalno prčka,podmazuje,glanca,dotjeruje,popravlja,,,prije 2 tjedna smo išli skroz u zg po zimske gume itd... haha
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 9:23:49
|
|
|
|
Fever
|
moj teške duše da i onda kad ga triba popravit s vrimena na vrime!
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimca auto? 26.4.2011 9:33:16
|
|
|
|
Krky
|
Nije nam baš ljubimac pa ga baš ne lickamo. Ne stigne se. A ulaganja su velika. I osiguranje i registracija i sitni servisi, pa par nezgoda. Dobra vijest je što je konačno naš...otplatili ga, pa je 3 500 kn mjesečno više u kućnom budžetu. A ja ga zaista s guštom vozim, velik je, komforan i siguran, sve 5 dok ne trebamo u Kmag...Do sada su nam mjesečna ulaganja skakala i do 4500 - 5000 kn. Mjesečno!
< Poruku je uredio cvrčak -- 26.4.2011 9:46:38 >
|
|
[Obrisani korisnik] 26.4.2011 9:48:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 13:03:57
|
|
|
|
lilia
|
Ja bi rekla da ulažemo previše ali mm kaže da je to koliko treba. Nije mi bitan auto, meni samo da vozi ali eto tu se razlikujemo zato i smatram da su troškovi previsoki.
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.4.2011 21:03:44
|
|
|
|
cuba
|
Brine se o osnovnim stvarima. Opere ga redovito, svaku godinu mijenja gume, ulje i šta ja znam šta sve još ide. Ne pretjeruje, više ulaže u ljubimca na dva kotača
|
|
RE: Koliko ulažete u svog ljubimac"auto&... 26.5.2011 11:52:14
|
|
|
|
tatica
|
koliko ulažem? samo nužno (čitaj: kad se kočnice istroše do kraja, itd)
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!