Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 13:52:09
|
|
|
|
mlada mama
|
to je istina i trudim se uvijek tako postavljati prema njemu
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:04:55
|
|
|
|
dikac
|
od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također.
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:07:54
|
|
|
|
božica
|
dikac slažem se s tobom i kužim te zanimljivi su takvi članci zar ne
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 14:10:22
|
|
|
|
Lady3
|
Sve je to super,ali treba to znati i sprovesti u djelo..Nisu sva djeca ista i istoga karaktera..Svatko poznaje svoje dijete najbolje i prema tome se ravna..
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 15:47:56
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: dikac od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također. U potpunosti potpisujem. Najlakše je savijetovati iz stajališta promatrača. O.k. sve za pročitati, ali koliko je primjenjivo u praksi?
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 15:56:37
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam pročitala tekst u cjelini, ali na ovaj izvojeni dio mogu reći samo jedno... svi smo mi odrasli kako smo odrasli i roditelji su nas odgojili najbolje kako su znali, no važno je da svatko od nas prepozna svoje manjkavosti i propuste te ne ponavlja iste kod svoje djece.
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:16:56
|
|
|
|
PRINCEZINA MAMA
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: dikac od ovih teoretskih savjeta zaboli me glava i sve je lijepo dok to čitam, ali naravno da ne mogu protiv svog karaktera i da se ponašam u skladu s njim. možemo pročitati knjige, članke o odgojnim metodama i sve je to super samo sam mišljenja da na kraju postupimo onako kako je nešto usađeno nama i da ne možemo protiv sebe, teško se je mijenjati. kad bi teorija bila lako provediva u praksi, onda bi svi mi bili svaršeno uspješni, a naša djeca također. U potpunosti potpisujem. Najlakše je savijetovati iz stajališta promatrača. O.k. sve za pročitati, ali koliko je primjenjivo u praksi? potpisujem! Dok je Petra bila manja znala sam pročitati članke vezane uz bebe,odgoj i sli. ali nikada nisam kao neke mame bolesno se držala onoga što piše jer ipak je teorija jedno,a praksa drugo
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:41:17
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: božica dikac slažem se s tobom i kužim te zanimljivi su takvi članci zar ne zanimljivi jesu, tjeraju na razmišljanje, dobro je tu i tamo stati na loptu, preispitati se kako postupamo prema svojoj djeci, a onda kako ćemo reagirati u neočekivanim situacijama je nešto što je teško kontrolirati....
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 21:53:53
|
|
|
|
mirna
|
Potpisujem f.j., ali i tvoj zadnji post dikac. Ne treba se svega drzati sto negdje procitas, ali valja ponekad razmisliti i preispitati vlastito ponasanje.
|
|
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 22:39:47
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: mirna Ne treba se svega drzati sto negdje procitas, ali valja ponekad razmisliti i preispitati vlastito ponasanje. I to svakako.
|
|
RE: Koliko utječemo na djecu? 28.2.2009 23:33:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Dijete se rodi bijelo kao zid....u svom odrastanju ona kopija nas i okoline....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!