Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:37:29
|
|
|
|
danery
|
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:38:25
|
|
|
|
novamama
|
jeee ajde super da se netko i tome veseli bravo, papaj puno pašte i rezultati će brzo doći
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:39:54
|
|
|
|
leilany
|
stara i ja da dodem na te tvoje kile,skvičala bi od srece
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:40:27
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: novamama jeee ajde super da se netko i tome veseli bravo, papaj puno pašte i rezultati će brzo doći papala ja pašte godinama pa niša...stvarno ne znam otkud su se sad najednom naljepile,al neka su
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:41:22
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: leilany stara i ja da dodem na te tvoje kile,skvičala bi od srece što?? i tebi fali?
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:41:33
|
|
|
|
CallamityJane
|
hahahaha koja tema, bravo pcelice Ne zelim nista da slutim ukoliko to sama ne zelis ali kada si zadnji put imala posjetu tetke iz Crvenke? Da to nije razlog iznenadnom bujanju ili je ipak svekrvina kuhinja zasluzna za to
|
|
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:43:17
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: CallamityJane hahahaha koja tema, bravo pcelice Ne zelim nista da slutim ukoliko to sama ne zelis ali kada si zadnji put imala posjetu tetke iz Crvenke? Da to nije razlog iznenadnom bujanju ili je ipak svekrvina kuhinja zasluzna za to pu pu pu,nezazivaj vraga mora da je svekrva,teta iz Crvenke redovno stiže,mada mi je stomak kao u 4 mjesecu trudnoće al od sala
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:45:12
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: leilany stara i ja da dodem na te tvoje kile,skvičala bi od srece što?? i tebi fali? ne,ja imam viska
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 28.11.2010 23:46:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: leilany stara i ja da dodem na te tvoje kile,skvičala bi od srece što?? i tebi fali? ne,ja imam viska aha
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 29.11.2010 0:22:52
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 29.11.2010 7:46:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 29.11.2010 7:58:40
|
|
|
|
cuba
|
nego, da nije Majica br 2 u bušici
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 29.11.2010 8:44:27
|
|
|
|
mrkvač
|
Baš mi je drago da se netko i tome vesele!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2010 8:47:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 30.11.2010 10:14:32
|
|
|
|
tiha
|
i ja slavim kad god stanem na vagu! bravo za nas ja sam si sad bas zgodna imam 8 kila vise nego prije kad mi svekrva kaze da sam se ubucila e onda znam da zbilja jesam jadna prosvjetlila me
|
|
RE: Konačno sam se udebljala! :) 30.11.2010 12:24:29
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: tiha i ja slavim kad god stanem na vagu! bravo za nas ja sam si sad bas zgodna imam 8 kila vise nego prije kad mi svekrva kaze da sam se ubucila e onda znam da zbilja jesam jadna prosvjetlila me jelda kako je to lijep osjećaj?
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!