|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Kostimi i maske
28.2.2011 19:29:15   
Nema novih poruka
mirna
Mi smo se ovu godinu odlučili izraditi kostim za fašnik sami. Naš mali će biti robot. Napravit ćemo kostim od kartonskih kutija. MM je pronašao jednu dobru stranicu o robotima (i drugim maskama) iz kućne radinosti:

http://www.coolest-homemade-costumes.com/robot-costumes.html

Možda će još nekome dobro doći.user posted image

Mogli bi ovdje skupiti slične ideje za izradu kostima i maski....

< Poruku je uredio mirna -- 28.2.2011 19:31:45 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Kostimi i maske
1.3.2011 9:55:39   
Nema novih poruka
Njofra
Hej Mirna baš sam ja nabasala na tu stranicu prije par dana kad je klincima u vrtiću rečeno da donesu maske od doma. Ja sam dobila inspiraciju na toj i još jednoj radionici na webu pa sam mu izradila masku lava koju je tražio i ispalo je slatko. Bila sam na ti s vremenom tak da nisam uspjela napraviti kostim ali mali je bio jakooo sretan a i tete u vrtiću su nam dale 5-icuuser posted image .

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
1.3.2011 11:05:57   
Nema novih poruka
mirna
njofra stavi slikicu..user posted image ja cu staviti naseg robota kada bude gotov- vjerojatno za vikend.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 3
1.3.2011 19:48:40   
Nema novih poruka
Njofra
Kad mi teta iz vrtića vrati, hoću. Iako sam si sad već izašla iz štosa s albumom na raji otkad sam zbrisala one slikice a valjda ću se snaći.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!