Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 8:01:03
|
|
|
|
Zvonki
|
Najbolje da stavite na papir koliko novca vam je potrebno, koliku ratu možete otplatiti i da u više anaka zatražite otplatnu listu. Mi smo dizali nenamjenski u Volsbanki i uvjeti su bili dobri, najmanja kamata na koju smo naišli. Nismo dizali jako veliku svotu. Znam da su i banke malo postrožile uvjete za kredit pa vidite možete li uopće dići svotu koju planirate.
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 11:02:02
|
|
|
|
Bebys
|
zvonki te je lijepo savijetovala..ali vidi ti jos sve banke jer su se kamate jako promijenile nedavno svugdje...sretno
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2011 11:49:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 22.2.2011 12:14:58
|
|
|
|
ema55
|
meni svekrva planira uređivati na očevom. i pitala je za adaptacijski kredit, i samo znam da za njega to što će adaptirati treba biti na njoj, i svi papiri trebaju biti čisti. sad ne znam tvoju situaciju, koliko sam razumila da je to ista kuća, onda bi trebalo ako već nije napravljeno isparcelizirati i prepisati na muža taj kat.
|
|
RE: Krediti za uređenje stana 5.5.2018 8:30:24
|
|
|
|
printees
|
Brzi kredit - https://www.ferratumbank.hr Imam ja iskustva, i to u više navrata. Nikad nije bilo problema, ne radi se o prevarantima. To je firma koja posluje u cijeloj Europi, mogu se lako provjeriti
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!