|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krunice i brušenje zubi
5.3.2010 13:27:57   
Njofra
JOOOOOJ mogu vam samo to reči. Nije da mi je bio cilj ikoga splašiti ma ne boli uopće možda svega 5 min ali mi nije jasno što je moj stomatolog napravio bez da me pitao počeo mi brusiti zdrav zub kad je prestao pitam ga šta imam karijes kad ste mi odjednom počeli brusiti a i bolilo me ko vrag a on meni na to kaže ma nee eto morao sam ga malo strgati da ne smeta ovom gore koji radimo (radila sam krunicu i nadogradnju) jer je taj donji zub eto i polomio taj gornji. Ma užas uglavnom da vam velim kako me sad boli taj donji zdravi skroz fakat zdravi zub.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krunice i brušenje zubi
5.3.2010 13:54:24   
Bebys
mislim da to tako mora biti...to ce ti znati oni koji su radili...zao mi je...sto te boliuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!