Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 1.2.2009 22:11:59
|
|
|
|
njanja
|
mi smo imali grčke kumove koje smo upoznali 2 dana prije (oni su ujedno bili organizatori vjenčanja).....i sada, nakon skoro 3 godine smo u kontaktu s njima.....
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 1.2.2009 22:14:34
|
|
|
|
FIONA
|
ne kužim moram priznat! Moja kuma i od MM kum bili su tamo zbog crkve da budu tu svjedoci tog našeg lijepog događaja....ja to tak gledam...dala sam ti povjerenje da budeš meni netko na taj moj veliki dan..nije imala niš samnom...došla je na vjenčanje kao i svi ostali i nije morala oko mene plesati!! ..kaj to kumovi rade!!!
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 1.2.2009 22:38:25
|
|
|
|
Ruža
|
O moja je kuma kao pomagala sa oblačenjem, bile smo skupa na frizuri, plesala can-can, držala govor, natjecala se tko će prije tortu pojesti.... A sad ću to sve morati ja vratiti.
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 1.2.2009 22:42:47
|
|
|
|
Marta j
|
Moja je sa manom isla birati haljinu,cvijece,kolace i tortu,sve detalje mi pomogla u crkvi je cask mojoj mami brisala suze ,bila mi je tu u svemu kao i sada.A mm kum je isto tako kod nas svaki dan il na bambusu il na vecari/rucku nas 4 jednostavno je nerazdvojno,jos da je spojiti kuma i kumu al neide ,do prije moje trudnoce mi smo bili ekipa koja je svaki vikend izlazila skupa il bi izisli odvojeno pa se poslije nasli...
|
|
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 10:17:27
|
|
|
|
ejmama
|
Ja nisam ni imala osjećaj da su mi kumovi, to su naši prijatelji još od djetinjstva i nisu imali nikalve obveze i zaduženja. Bilo nam je prekrasno.
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 10:21:10
|
|
|
|
mrkvač
|
Naši kumovi su se zabavljali skupa s nama, nisu ništa specijalno morali raditi. Osim plesati, zezeati se i zabavljati! I bilo je super do 6 sati u jutro! Bez glupih ceremonija- osim potpisa to je važno, ne?
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 11:28:35
|
|
|
|
Kika83
|
moja mi je stvarno pomogla u svemu iako više nismo baš ok bili su zaduženi za dobru zabavu i štimung i da još nešto,kuma je morala djeliti konfete ispred crkve ljudima,tako je bilo dogovoreno
|
|
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 16:36:20
|
|
|
|
Wukovarka
|
Moja kuma i ja smo daleko, nazalost! Ali kod nas vecinom pomaze pri oblacenju vjencanice, pomaganje oko papanja torte... Kada je ples sa mladom, ona drzi posudu za novce... Bas sam u planiranju svatova, pa sve to piskaram...tko ce sto raditi
|
|
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 17:58:23
|
|
|
|
lee
|
moja kuma je meni najbolja prijateljica več 15 godina i živimo u istom gradu,čujemo se svaki dan. a na svadbi mi je pomagala oko nošenja vjenčanice, obukla me...ma bila je stalno uz mene i još je otišla doma kod nas po haljinu da se presvučem nakon ponoči jer nisam više mogla biti u njoj...maleni me lupao...smetala mu je vjenčanica... i revere je stavljala gostima sa još jednom gospođom....
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 2.2.2009 18:21:33
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja jos ne znam koga bi za kumu...najradije najmladju sestru. Jel to moguce da ti seka bude i kuma? Ionako pravimo samo vjencanje za nas i kumove, vecera, maticar......dosadna klasika
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 15:15:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2009 15:16:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kumovi/uloge na vjenčanjima 3.2.2009 15:19:46
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Jel to moguce da ti seka bude i kuma? može.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!