Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta 2.12.2008 15:13:08
|
|
|
|
Candy
|
Uvijek nastojim kupiti hrvatski proizvod,nekako smatram da samim time pridonosim našem gospodarstvu i ekonomiji... Izbjegavam koliko je to god moguće kupovati strane proizvode (o namirnicama pričam)... Smatram da Hrvatska ima vrlo kvalitetne tvrtke kao i proizvode ... Iako,još treba poraditi na poboljšanju nekih proizvoda,kao i na samo pakiranje... Smetaju me neki proizvodi koji nemaju jednostavan patent za otvaranje,dok se vani takvo što proizvodi već godinama... Ali,trude se ...
|
|
|
|
RE: Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta 2.12.2008 19:20:43
|
|
|
|
božica
|
neku vrijeme me to držalo pa pustilo i sad me već duže vrijeme popustilo..moram se opet trgnuti
|
|
RE: Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta 2.12.2008 21:46:14
|
|
|
|
dami
|
Smatram da su naši prizvodi daleeeko kvalitetniji ud uvoza i nastojimo uvijek kupovati naše proizvode.
|
|
RE: Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta 2.12.2008 22:02:48
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Candy Smatram da Hrvatska ima vrlo kvalitetne tvrtke kao i proizvode ... slažem se...ali ne držim se toga da kupujem što više hrvatskih proizvoda...razlog: jer su jednako skupi kao i uvozni.....npr kraševa čokolada koja je bila pred par godina 5 kn, sada je isto kao i milka, a milka je ipak milka (meni finija)....naši proizvodu su jednostavno bezobrazno skupi i to je razlog zbog čega mnoge izbjegavam kupiti.....
|
|
RE: Kupujmo Hrvatsko - čuvajmo naša radna mjesta 2.12.2008 22:10:16
|
|
|
|
mirna
|
njanja jeftiniji su u slo. MM kaze: kupujem hrvatsko u slo... ja kupim ono sto mi je dobro: milka mi je npr. bolja od dorine... ali kupujem i puno domacih proizvoda, za koje znam da su ok.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!