Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 18:21:37
|
|
|
|
girlpower
|
ja sam mislila da se samo zene tako pakiraju (cjeli ormar)drzi se draga jednom ce se vec spakirati do kraja
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 18:28:05
|
|
|
|
njanja
|
da, zene i mm.... Ja mislila bit ce jednstavno, par hlaca, majica i bok...kad on na netu vidio da je tamo prosjecna temp 19 stupnjeva i sad smo na dugim rukavima + naravno kratki, vjetrovka, jesenjskim cipelama i takooooo.... J
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 18:28:34
|
|
|
|
Anoniman
|
njanjo, mislim da ti je mister gori nego žensko, a gdje misli ostaviti mjesta za ono kaj kupi tebi i Janu????
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 18:30:00
|
|
|
|
njanja
|
reko da ce kupi novi kofer tamo :) :)
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 18:42:45
|
|
|
|
Puli
|
lansiraj ga bar ćeš uštedjeti na aviokarti
|
|
[Obrisani korisnik] 8.7.2010 18:56:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 19:13:41
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: Puli lansiraj ga bar ćeš uštedjeti na aviokarti A onda možeš i mog. Ali malo dalje od San Diega plis
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 19:32:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: Puli lansiraj ga bar ćeš uštedjeti na aviokarti A onda možeš i mog. Ali malo dalje od San Diega plis mog isto, nek piči za Honolulu
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 19:34:42
|
|
|
|
njanja
|
spakirala ga za doslovno 10 min :) -reducirala mu pola -robe... Idemo na moreeeeee
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 19:38:56
|
|
|
|
Anoniman
|
ma daj! a ne bude pital za ostatak?
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 21:20:00
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: njanja spakirala ga za doslovno 10 min :) -reducirala mu pola -robe... Idemo na moreeeeee
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 21:50:34
|
|
|
|
natalijax
|
možda se boji recesije,pa da neće imat gdje kupit robe
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 21:52:43
|
|
|
|
tiha
|
joj njanja sve znam jako dobro znam ah ti muski gori su od zena 100%
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 21:58:49
|
|
|
|
tonkica
|
:) :) :) sretan mu put!
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:25:53
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi mog isto, nek piči za Honolulu ceeekaj...jel ti zelis da on uziva il da malo pati kakav honolulach...torpediraj ga na grenland
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:28:20
|
|
|
|
tikica_69
|
Svaka ti cast. Ja bi na svog bila ljubomorna jer mi je san vidjeti bilo koji veci americki grad...
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:42:38
|
|
|
|
Dora04
|
Ajme Njanja blago ti se, da barem moj ide nekamo
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:50:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Mariachi mog isto, nek piči za Honolulu ceeekaj...jel ti zelis da on uziva il da malo pati kakav honolulach...torpediraj ga na grenland kak je smotan, on na Honoluluu ne bi znal uživat, sumanuto bi iskal prvu cirkvu ili zidine kakvog samostana, al se bojim da to tam ne bi našel, pak bi se, bogec, sel na plažu i cmizdril da oće doma!
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:52:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Mariachi mog isto, nek piči za Honolulu ceeekaj...jel ti zelis da on uziva il da malo pati kakav honolulach...torpediraj ga na grenland kak je smotan, on na Honoluluu ne bi znal uživat, sumanuto bi iskal prvu cirkvu ili zidine kakvog samostana, al se bojim da to tam ne bi našel, pak bi se, bogec, sel na plažu i cmizdril da oće doma! onda sam nek ide za honolulach...heee..on je mrgud
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:56:30
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Svaka ti cast. Ja bi na svog bila ljubomorna jer mi je san vidjeti bilo koji veci americki grad... Da ide u new york ili boston, savannah ili san francisko poludila bi od ljubomore jer su to gradovi koje ja zelim vidjeti u americi. Ali ide u san diego. Ne privlaci me, a i rijesila sam to sa sobom kad sam, odustala da jan i ja idemo s njim....sad jedva cekam da ode s koferom, ali i da se vrati meni i janu....a ako dodje s 2 kofera to ce bit pun pogodak :) :)
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 22:59:46
|
|
|
|
Anoniman
|
njanja, kaj s dva, nek dojde doma s tri kofera!
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 23:01:33
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: tikica_69 Svaka ti cast. Ja bi na svog bila ljubomorna jer mi je san vidjeti bilo koji veci americki grad... Da ide u new york ili boston, savannah ili san francisko poludila bi od ljubomore jer su to gradovi koje ja zelim vidjeti u americi. Ali ide u san diego. Ne privlaci me, a i rijesila sam to sa sobom kad sam, odustala da jan i ja idemo s njim....sad jedva cekam da ode s koferom, ali i da se vrati meni i janu....a ako dodje s 2 kofera to ce bit pun pogodak :) :) svaka ti čast! garant će se vratit sa dva kofera i puno slika
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 23:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
gledala sam sad malo na Google Earth -u San Diego, pa čini mi se lijepo tamo... samo ima li morskih peseka u moru? brrrrr... inače, grad mi je lijep.
|
|
|
|
RE: lansirat cu muza za san diego 8.7.2010 23:09:14
|
|
|
|
Dora04
|
Ma baš te boli briga ideš ti u subotu u Trst
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!