Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 20.5.2009 11:36:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Zaton kod Zadra je mrak za klince, ali su im i cijene takve
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 20.5.2009 11:40:00
|
|
|
|
FIONA
|
bilo gdje blizu Zadra....blizu su nacionalni parkovi posebno Slapovi Krke koji su za klince raj...možeš u kino u Zadar...možeš u razna mjesta gdje je svaki dan po ljeti neki sadržaj, koncerti koji nisu kasno ..plaže su prilagođene za djecu, ima dosta pješčanih uvala...bivši klub mediteraneo u Pakoštanima je raj kaj se toga tiče!!!...rađe odsjest u manjem mjestu bez buke a plaziti naokolo da nije dosadno!!!..
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 20.5.2009 12:33:01
|
|
|
|
cokolada
|
mi smo svake godine u Pirovcu, plaze su ok za djecu, toplo more jer je zaljev. Inace u okolici ima lijepih mjesta i plaza, Murter, Pakostane, Biograd, Vodice.
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 0:55:52
|
|
|
|
novamama
|
a jeste nahvalile zadar ja se u zd ni blizu zd ne kupam jer je more očajno....jbga, kad navikneš cijeli život na otočko more nijedno ti nije dobro... jedino kad moram odem na gradsku plažu vitrenjak, nije loše, recimo....ali neću sa bebom tamo ovo ljeto....samo na otok....
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 7:11:09
|
|
|
|
Njofra
|
Evo razmišljala sam da otvorim novu temu tj. Ljetovališta primjerena za obitelji II dio ali neću. A zašto nebiste ako tko zna od vas rr s mediterana lijepo rekli ima li gdje kaj povoljnijeg za obitelji s klincima, što se privatnog smještaja tiće?
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2009 7:56:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 8:03:09
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Razmišljala sam i o Pagu(zbog pješčanih plaža-tako barem reklamiraju,ali ne znam što je s onim gore navedenim?!) Pomoć... mariola će ti objasniti.....
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 8:18:52
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Kod nas je situacija malo komplicirana.. zbog zdravlja moramo u blizinu nekog grada gdje imamo doktora,ljekarna i dm u blizini su obavezni. Htjeli bi pijesak ili sitni šljunak i da ima sadržaja za djecu,jer idemo sami pa da ne moram baš skroz ja glumiti majmuna za zabavu. U uži izbor su nam ušli Crikvenica i Baška na Krku. Nismo još ništa uplatili jer na kraju ne znamo termin za bolnicu,pa komentirajte.. Dajte savjet. Jeste li bile? Razmišljala sam i o Pagu(zbog pješčanih plaža-tako barem reklamiraju,ali ne znam što je s onim gore navedenim?!) Pomoć... Baška je predivna za djecu, a Crikvenicu ne volim iako je i tamo lijepo.
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 8:51:39
|
|
|
|
mariola
|
I meni je Baška super. A šta te Cvrčak zanima za paške plaže? Ima prekrasnih plaža za obitelj. I ja idem na jednu takvu.
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 8:57:15
|
|
|
|
Duve
|
Vodice!! Od rođenja ljetujem tamo pa sam subjektivna
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 8:59:27
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Zaton kod Zadra je mrak za klince, ali su im i cijene takve tam sam ja sa mm potonula sa mobitelima i foticem i ....jer on pametan je rekao da se moze prehodati na jednom djelu a ja jos pametija ga slijedila u stopu
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 9:00:22
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: tikica_69 Zaton kod Zadra je mrak za klince, ali su im i cijene takve tam sam ja sa mm potonula sa mobitelima i foticem i ....jer on pametan je rekao da se moze prehodati na jednom djelu a ja jos pametija ga slijedila u stopu ili sam zamjenila ninsku lagunu hmmm
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 9:16:27
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Duve Vodice!! Od rođenja ljetujem tamo pa sam subjektivna Ja sam prohodala u Vodicama, kao mala s mamom i tatom sam tamo išla.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2009 9:16:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 9:55:41
|
|
|
|
ejmama
|
Zaboravila sam još nešto Baška je super ali je na otoku, ako moraš kod dr. čekaju te velike gužve za prelaz mosta pa možda bi ipak bilo bolje negdje gedje ne moraš koristiti most ili trajekt.
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 9:57:11
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Zaboravila sam još nešto Baška je super ali je na otoku, ako moraš kod dr. čekaju te velike gužve za prelaz mosta pa možda bi ipak bilo bolje negdje gedje ne moraš koristiti most ili trajekt. Šta nema ambulante? Mi imamo dom zdravlja tako da kod nas nema takvih problema.
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 9:57:50
|
|
|
|
ejmama
|
Ma normalno da ima, ali ja bi rađe izbjegla.
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 10:08:33
|
|
|
|
FIONA
|
cvrčak da li ste sa autom ili ne??? meni je <pakoštane destinacija več petnaest godina jer tamo imamo apartman...znam da u bivšem klubi mediteraneo ali i na plaži kod Mogamba klinaca i pješćanoj uvali kao mravaca....autom do zadra od nas imaš 20-30 min...kao iz Laništa u Dubravu!...Blizu ti je i Šibenik , nekih 30-40 min vožnje....Vodive na putu....slapovi Krke...ja kad sam dole svaki dabn plazim...u Zadru su Plodine, DM, imaš i Getro...prema Šibeniku je Tomi...apoteka je u Pakoštanima kao i liječnik opće prakse...Vransko jezero je tamo i dolje je kamp pa po ljeti manje vruće a klinaca na travi igraju nogać...ja sam zadovoljna...navečer opet u mjestu nije velika gužva da satima tražiš parking i sjesta za cugu... e da, do Biograda imaš tri minute autom!!!
< Poruku je uredio FIONA -- 21.5.2009 10:09:20 >
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2009 11:50:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 11:55:15
|
|
|
|
novamama
|
znate šta vi cure koje dolazite blizu, ima da se javite
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2009 11:56:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 15:39:12
|
|
|
|
FIONA
|
ofkors... ...moram pije godišnkeg ostavim broj mobača....hmmm ja sam u Pakoštanima zadnji mjesec u šestom i prva dva u sedmom... ...
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 15:53:51
|
|
|
|
novamama
|
i ja idem na otok, ne znam još kada, ali u 7.mj sigurno... nadam se da se vidimo do tada
|
|
RE: Ljetovališta primjerena za obitelji 21.5.2009 21:40:29
|
|
|
|
Lady3
|
možda odemo na otok Rab na plažu Lopar..zna li kako je tamo daleko doktor ima li blizu ambulanta..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!