Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 21:58:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne, svi su takvi. Sve ih zanima i sve bi probali i to je zbog toga. Nisu ni neodgojena, niti bas toliko zeljna, samo znatizeljna
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 22:01:47
|
|
|
|
mrkvač
|
I mi to stalno slušamo u svakom dućanu! Dogovor uvijek padne na neku sitnicu. Nisu to uvijek samo igračke, budu to neke stvari koje njoj i trebaju. npr. kaladont, šampon i sl. Ali istina je da imaju i previše igračaka i sl.I kad dobije neku novu igračku s njom se igra 1-2 dana!
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 23.3.2009 22:03:29
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ma nema ti to veze sa odgojem i odnosenjem prema novcu,svi su oni takvi,znatizeljni,a uz to im se svidja to silno sarenilo u ducanima. Sve te boje ih privlace,a o medijima da ne pricam,svasta vide na tv-u i odmah to zele. Jednostavno im se to nudi samo od sebe. Nemoj da te to zbrinjava,ja bih rekla da je to samo jos jedna faza u nizu.
|
|
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 6:29:12
|
|
|
|
ejmama
|
Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?"
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 6:41:30
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Moja nije još tako strašna, ali kad nam netko dođe doma i nosi neku vrećicu ona odmah pita "Šta si mi kupio/la?" To rade skroz i u pubertetu Ja ne mogu doci iz ducana, da odmah ne zavire u vrecicu i pitaju: Jel ima sto za mene?
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 7:17:12
|
|
|
|
dominik
|
moja necakinja je lijepo rekla svojoj mami: vidis mama kako teta dobro raspolaze novcima, ona uvijek meni nesto kupi.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 24.3.2009 7:24:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Mama, kupi mi, kupi mi! 24.3.2009 17:49:30
|
|
|
|
Dajana
|
Ha, moja mala ima 18 mjeseci i neki dan smo bili u Konzumu, sjedila je u kolicima i kad je vidjela lutku počela je vikati, "uzmi bebicu, uzmi bebicu". meni je to bilo tako slatkoooo, ali znam kaj me čeka.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!