|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Masterchef
8.4.2011 21:58:41   
natalijax
Nismo komentirale ama baš ništ,jel gledate ,kako vam se sviđa joj mene iritira onaj mladi frik iz žiria,onaj koji nema bradicu,uf toliko je pun sebe user posted image user posted image sa onim svojim prekriženim rukama ko kakvi seljak
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Masterchef
8.4.2011 22:03:01   
cuba
user posted image user posted image  a baš sam danas razmišljala kako nismo komentirale ovu temuuser posted image
Tu i tamo bacim oko ali mi je u nezgodnu uru pa ne pratim sve...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
8.4.2011 22:05:07   
maja
Ni ja baš ne pratim, možda ako ulovim reprizu! A meni je mladi baš onak seksi user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
8.4.2011 22:17:00   
lilia
Ja pratim i jako mi je zanimljivo i žiri mi je skroz ok, baš mi se čine iskreni.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
8.4.2011 23:43:35   
maryann01
ja baš danas razmišljala da otvorim ovu temu a kad evo već me preduhitrili. meni je super show nekaj malo drukčije i novo. žiri me isto malo živcira Tom mi je ok,a Mate malo dosadan,ali sve u svemu super odmor nakon duda,suđa usisavača,pisanja zadaća i dnevnog vrištanjauser posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 5
9.4.2011 1:56:20   
Noblica
Dobro je da sam ja prvo proverila da li mislimo na isto, posto vise ne zivim u Hr pa ne znam gde se sta prikazuje user posted image user posted image user posted image
Ja gledam americki Masterchef, na TLC kanalu, i fenomenalan mi je show user posted image svakog cetvrtka u 20h ja sam ispred tv-a user posted image ako je hrvatski MC barem upola dobar kao americki, sigurno da ga vredi pogledati user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 6
9.4.2011 7:36:30   
pincirotvajler
gledam onako u prolazu i ok je

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Noblica)
Neposredna veza do poruke: 7
9.4.2011 8:29:24   
jelenna
gledam, super mi je ,ali se i meni ziri bas ne svida onako iskreni su i sve ali me nesto kod njih smeta!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
9.4.2011 8:33:52   
mariola
Ni 5 minuta nisam gledala. Valjda je u nezgodnu uru pa nisam nikad ni slučajno naišla na tu emisijuuser posted image  Znam samo da je nešto u vezi kuhanja i ništa više.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu jelenna)
Neposredna veza do poruke: 9
9.4.2011 8:52:59   
modesty blaise
meni je dosadno sve gdje se kuha.....a i termin emisije mi opće ne odgovara pa ne gledam

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
9.4.2011 12:51:10   
ELISABETH
Ja sam gledala američki i puno mi je bolji, ovi naši članovi žirija mi se čine previše samodopadni...

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 11
9.4.2011 12:57:31   
Rebeka
Meni je ok, obavezno gledam reprize kada stignem jer mi večernji termin ne odgovara, obično zaspem user posted image
Volim sve što se tiče kuhanja, a ovo mi je super jer su prepušteni svojoj mašti...
Drago mi je to pogledati. A što se tiče žirija, ok su mi-čine mi se realni pa mi je drago pogledati njihove kritike

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 12
9.4.2011 15:02:23   
leilany
ne gledam...

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Rebeka)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
9.4.2011 15:15:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 14
9.4.2011 15:17:51   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: leilany

ne gledam...

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 15
9.4.2011 15:32:23   
ZVRK
ja gledam i ok mi je ali gledam reprizu koja je oko 14sati

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 16
10.4.2011 14:48:25   
nemirna mama
A meni je mladi baš onak seksi

i meni isto....obavezno gledam i mm samnomuser posted image  uči čovjek kuhatiuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 17
18.6.2011 15:14:39   
nemammaste
Ja sam u početku mislila da je to nešto ala BB,Farma i slične gluposti pa sam okretala program čim bi naletila na to.Sad mi je žao što nisam gledala i prije! Ajme šta rade,tek kad njih vidim shvatim da nemam pojma o kuhanju.Jučer je bilo odlično i oduševili su me obadvoje.Ma oduševilo me njih zadnjih ne znam koliko...Jedino mi žao što ne snimaju detaljnije samu pripremu i kuhanje.Jako dobro! user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 18
18.6.2011 16:20:23   
pincirotvajler
rijetko sam gledala,al vidim u 24sata da je gotovo

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 19
18.6.2011 16:26:56   
dami
Gledala sam emisiju i moram reći da su me oduševili svi ovi ljudi sa svojim kuhanjem i znanjem koji su pokazali. Čestitke Šimi .
Najbolja i najemotivnija emisija mi je bila kad je odlazio Robert.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 20
18.6.2011 17:12:05   
sretnabeba4
otpočetka nisam gledala jer baš ne volim takve emisije, ne pratim bb, niti htz ništa takvo. ali, gleda moj klinac pa sam ja tu i tamo škicala i dopalo mi se kako ti ljudi koji stvarno bez imalo predznanja kreiraju prekrasna jela. nije mi se dopala srđana, zbog ove laži svoje i drago mi je da nije pobijedila. ženska mi je antipatična jaaako... šime mi je drag, iskren, potpun laik u kuhanju i drago mi je da je pobijedio. jedina zamjerka mu je to što se uopće ne misli posvetiti kuhanju već će lovu uložiti u putovanja i operaciju koljena kao npr. Žmire koji kaže da će svoj život posvetiti pregači pa mislim da je on najviše zaslužio tih 200 tisućica

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 21
18.6.2011 18:30:32   
nemammaste

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4

otpočetka nisam gledala jer baš ne volim takve emisije, ne pratim bb, niti htz ništa takvo. ali, gleda moj klinac pa sam ja tu i tamo škicala i dopalo mi se kako ti ljudi koji stvarno bez imalo predznanja kreiraju prekrasna jela. nije mi se dopala srđana, zbog ove laži svoje i drago mi je da nije pobijedila. ženska mi je antipatična jaaako... šime mi je drag, iskren, potpun laik u kuhanju i drago mi je da je pobijedio. jedina zamjerka mu je to što se uopće ne misli posvetiti kuhanju već će lovu uložiti u putovanja i operaciju koljena kao npr. Žmire koji kaže da će svoj život posvetiti pregači pa mislim da je on najviše zaslužio tih 200 tisućica

Kakva laž? Nisam upućena user posted image Da,nije baš najsimpatičnija

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 22
   [Obrisani korisnik]
18.6.2011 19:05:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu nemammaste)
  Neposredna veza do poruke: 23
19.6.2011 13:08:22   
mayathebee
Predobar show, već mi fali, totalno sam se navukla i uživila. Mm i ja bi stavili malca spavati, i svaku većer obavezno pratili Masterchef. Živcirao nas Matija, navijali da ispadne ona podmukla Ana, Srđana nam je bila antipatična, voljeli smo Vedrana, Žmire je bio apsolutni kralj, plakali smo kad je ispao, Ljubo nam je bio zakon, Šime nas je oduševio inteligencijom i čarolijama sa ribama, i na kraju smo za njega navijali!!!
Već smo par recepata isprobali, ovaj show nam je otkrio neku drugu dimenziju kuhanja i odnosa prema hrani!
Jedva čekam novu sezonu!!!

user posted image  za konačno poučan, napet i nadasve zanimljiv show!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 24
19.6.2011 23:28:44   
maryann01

IZVORNA PORUKA: mayathebee

Predobar show, već mi fali, totalno sam se navukla i uživila. Mm i ja bi stavili malca spavati, i svaku većer obavezno pratili Masterchef. Živcirao nas Matija, navijali da ispadne ona podmukla Ana, Srđana nam je bila antipatična, voljeli smo Vedrana, Žmire je bio apsolutni kralj, plakali smo kad je ispao, Ljubo nam je bio zakon, Šime nas je oduševio inteligencijom i čarolijama sa ribama, i na kraju smo za njega navijali!!!
Već smo par recepata isprobali, ovaj show nam je otkrio neku drugu dimenziju kuhanja i odnosa prema hrani!
Jedva čekam novu sezonu!!!

user posted image  za konačno poučan, napet i nadasve zanimljiv show!!!

potpis na sve osim isprobavanja recapata a i to ću kad ulovim malo više vremena

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!