Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:20:57
|
|
|
|
tikica_69
|
A kome....klincima ili starijoj ekipi?
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:21:10
|
|
|
|
ninolina
|
ovisi hoće li biti više djece ili odraslih Za djecu pizze, mini sendviće, mini ražnjiće, pečene hrenovkice... (hvala teta zvrk) Odrasli ja večinom stavim nareske sa francuskom, sir i vrhnje i kolači
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:21:52
|
|
|
|
uciteljica
|
Svima. Klinci su u manjini, .
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:22:10
|
|
|
|
ZVRK
|
ja ču samo složiti se sa ninolinom
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:23:37
|
|
|
|
ninolina
|
ja ču samo složiti se sa ninolinomuser posted image
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:24:23
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica Klinci su u manjini, . ali njima treba ugađati a ne velikima
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:24:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
meni prošle godine od klinaca ujutro ostalo nekaj mini pizza, pa sam kao stavila na stol i to kad su došli odrasli - ubili su se u tome inače kombinacija narezaka, sireva i namaza (sir, ajvar, tuna i sl) super prolazi + krastavci, masline ....
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 14:54:13
|
|
|
|
Zimic
|
mi smo imali mini pizze,mini hrenovke u lisnatom,kanapeice sa salamom i sirom+povrce, sendvice sa mojim izmisljenim punjenjem i tortu
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 15:31:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: MaTana http://www.coolinarika.com/recept/pecivo-sa-sunkom-i-sirom probaj ovo napraviti, ja am radila bubi za rođ i svi su bili oduevljeni.... radial sam nešto slično ovome, tjesto za pizzu sam na tanko razvaljala, stavila rajčicu, šunku, sir, origano, zarolala u roladu i rezalana ca 1/2 cm debljine, zamrznula i samo kasnije ubacila u vruću pećnicu
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 15:33:48
|
|
|
|
MaTana
|
pa u biti to i jest to, meni je super, a i odusevljena sam ovvim tjestom, bas je super mekano
|
|
[Obrisani korisnik] 29.1.2010 15:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 15:56:05
|
|
|
|
Dajana
|
mi obično za takve prigode naručimo platu u Billi, oni to super slože i još doma samo napravim jednu ili dvije vrste salata, jednu riblju a drugu s tjesteninom, to je za odrasle, a za djecu napravim tople sendviče koje zapečem u pećnici, ako su samo djeca onda naručimo pizzu. Onda još kolači i torta obavezno čokoladna za djecu, jedino tu hoće pojesti, voćnu nikako, to je više za odrasle.
|
|
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 16:28:13
|
|
|
|
Lady3
|
imaš dobrih ideja na colinariki,pogledaj ondje.super ima stvari i jednostavnih..
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 20:31:13
|
|
|
|
uciteljica
|
Hvala ženske. Odrasli budu dobili nareske +francuska salata. Kikići mini pizze i moja mama bude napravila hrenovkice u lisnatom tijestu.
|
|
RE: Meni za dječji rođendan! 29.1.2010 20:42:49
|
|
|
|
zaba
|
klinci su zadovoljni s pizzom,to uglavnom svi vole,a njima je torta glavna fora veliki su zahtjevni i problematični
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!