Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 13:56:04
|
|
|
|
ZVRK
|
prvi put dogovorili bez beda a drugi put je''zapeo''pa je sinov prijedlog prihvačen
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:11:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ne
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:12:53
|
|
|
|
drugasrecica
|
moram svog m pohvalit, oba puta smo se lipo dogovorili za ime, on bi rekao svoj prijedlog a ja bi rekla da li mi se sviđa ili ne, ja bi rekla svoj i onda bi on rekao da li mu se sviđa ili ne, i tako dok ne bi došli do imena koje se oboma sviđa, i to nije dugo trajalo, u par dana bi palo ime i svi sretni i zadovoljni djeca nisu dobila ime po nikome, jer da smo išli po tom ključu bilo bi sto nezadovoljnih... izvukli smo se
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:13:22
|
|
|
|
danery
|
da....njegove ideje su bile MARIJA ANTOANETA i FRANC JOZEF....doslovno
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:14:03
|
|
|
|
leilany
|
kao sto sam vec rekla...moj je dao prezime ,a ja sam odabrala ime....
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:14:28
|
|
|
|
Bebys
|
joj da je...ja sma htijela da se moja cura zove Kata ali eto nije...sve je on kriv...ovaj puta..ce biti kako ja kazem...ili BENJAMIN ILI MIRIJAM
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:15:26
|
|
|
|
Bebys
|
ps nemam pojma jeli se pise MIRJAM ILI MIRIJAM to je jako rijetko ime...ali mislim da je MIRIJAM nasla sam tocno je ipak MIRJAM...bez ovog drugog i aha MIRJAM
< Poruku je uredio Bebys -- 3.2.2011 14:17:08 >
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:15:43
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: natalijax Da li su vaši pretjerivali sa odabirom imena djece,moj je našao je takve usporedbe da boli glava I moj Nato. A još usput zapeo za jedno ime koje ja nisam nikako htjela. Ali već svi vi koje ste bile ovdje za vrije moje trudnoće dobro znate priču Jedva se dogovorili i to kad nas je gin poslao u rodilište
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:18:00
|
|
|
|
drugasrecica
|
IZVORNA PORUKA: leilany kao sto sam vec rekla...moj je dao prezime ,a ja sam odabrala ime.... slažem se
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:18:19
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: Bebys joj da je...ja sma htijela da se moja cura zove Kata ali eto nije...sve je on kriv...ovaj puta..ce biti kako ja kazem...ili BENJAMIN ILI MIRIJAM bebys..sorry al kata mi nije fora...bas onak babski...al zato Rebeka mi je prekrasno!!!
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:18:42
|
|
|
|
drugasrecica
|
ja mislim Mirjam
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:24:25
|
|
|
|
natalijax
|
Evo na čeg je moj filozofiro,Noa -dobro da nisi rekla Abraham,Nevio-zvat če ga svi nevin,Teofil u tu mu je mrak pao na oči,Teo,Tin to mu nije nikako bilo dobro,bitno da je on htio Atila Tena što neče mi se dijete zvat žganci,Katrin e zvat če je svi Katarina,Tara eh tak mi se zove pas od prijatelja,
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:24:36
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Bebys joj da je...ja sma htijela da se moja cura zove Kata ali eto nije...sve je on kriv...ovaj puta..ce biti kako ja kazem...ili BENJAMIN ILI MIRIJAM bebys..sorry al kata mi nije fora...bas onak babski...al zato Rebeka mi je prekrasno!!! joj i meni je sada ali tada nije bilo....
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:25:17
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: drugasrecica ja mislim Mirjam da je Mirjam provijerila sam....tako se da pise
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:25:39
|
|
|
|
Bebys
|
moj baja ce sad imat curicu i zvat ce se KATJA...to je isto ok
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 14:46:13
|
|
|
|
maja
|
Zajedno smo se dogovorili :)))
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 15:00:58
|
|
|
|
Marta j
|
Za Matu je mm zelja bila da se zove tako i ja sam mu udovoljila al se sada nikako nemozemo dogovoriti i vodimo rat. On zeli ako bude musko da bude Miso al se meni nikako nesvida cak je i Matu naucio da kaze da ce biti brajo Miso Prije mu se Marta svidalo al sada zapeo za Asi tako da ratujemo
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2011 15:39:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 16:25:23
|
|
|
|
cuba
|
Mene je satrao sa imenom Za curicu smo se odmah dogovorili (ako bude) ali za dečka nikako. Ja sam imala svoje favorite koji se njemu naravno nisu svidjeli i jednog dana on bleble: Bilboard a ja jesi ti normalan kao Biloboardova top ljestvica Ni dan-danas ne znam jel me samo zahebavao cijelu trudnoću ili je mislio ozbiljno ali ugl R je dobio nadimak Bibi - Bibić i nekad ga tako i znam zazvati valjda sam se navikla više. Ako i drugo bude muško ajme ga meni
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 19:08:55
|
|
|
|
Krky
|
Aha - nekad. Mi smo se s curom - složili (ja predložila). Kad sam išla rodit prvog malca, on je igrao Wormse na kompu umjesto da smišlja ime (nisam pristala na Stipe - Stjepan jer bi u ovim turopoljskim krajevima bio Štef što nikak nije dolazilo u obzir, a moja je mama komentirala da je to ime za drvosječu i kak će to ona reć ljudima u Ch gdje je radila i poklopila nam slušalicu). 5 dana kasnije ja odlučila - on se složio. Kad sam saznala za twinse, naša je cura odabrala Samuel za jednog, a za drugog, nismo imali neku ideju. Dok sam bila u bolnicu, on je svima objavio da je drugi Eli (isti biblijskidogađaj) Meni je bilo "tak", al kako je to jedino što je on sam izabrao - nek mu bude. E onda je počeo s tim da prvi mora bit Eli jer je on stariji (u Bibliji), pa ja nisam dala.....onda došli doma, prijavili ih kako sam htjela, a on ima za par dana skinuo identifikacijske narukvice, pa ni dan danas ne znam da li je ispalo kak je on htio ili ja...jer su i danas jako slični iako dvojajčani.
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 19:17:37
|
|
|
|
modesty blaise
|
Ja moram svoga M pohvaliti... on je dao puuuuno prijedloga ali je na kraju bilo po mom
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 3.2.2011 21:28:54
|
|
|
|
mama mery
|
za l sam ja dala prijedlog i prihvatio je bez prigovora odmah mu se svidjelo za A smo se dvoumili matej ili Petar, dogovorili se za Matej, mm nazovu njegovi Baka i dida i pitaju ga da se zove Anto, antonio... i oducili smo se za Antonio na putu u rodiliste
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 4.2.2011 10:40:07
|
|
|
|
Ninaa
|
Mi smo pregovarali, uopće o muškim imenima nismo raspravljali, ja sam si željela curicu, doktor potvrdio da je i za mene je to bila gotova stvar . Moje omiljeno ime Marta se njemu nikako ne sviđa i nije dao jel mu zvuči grubo, Ana nam se zove prva susjeda koja je samo malo starija od K. pa je to bilo glupo,htjela sam Katju, to isto nije dao jel je neznam više kaj je rekao, onda je on zapeo za Mariju,a ja za Katarinu (svekino ime, ona nije bila za to nikako da se malecka zove ko ona) i prevagnulo je moje i to mi je neopisivo drago jel dijete nosi bakino ime. Bila je predobra i umrla je kad je K. imala 4 mj, obožavala ju je a malecka je se neće sjećati samo po slikama. Za sljedeći put ja sam se odlučila za Anu,ali tko zna kaj će biti. Od muških mi se jako sviđa ime Tomo (ali to ne dolazi u obzir jel je mm Tomislav pa ću mu vjerojatno pustiti da on odabere ak ćemo imati sina) i Roko ali mi je to više dalmatinsko i uz naše prezime bi bilo smiješno.
|
|
RE: Mislite li da muški pretjeruju u odabiru ... 4.2.2011 10:55:48
|
|
|
|
lavica81
|
uspjeli smo se dogovoriti iako je bilo svakakvih prijedloga
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!