Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 9:36:02
|
|
|
|
njanja
|
svaka čast!!!napravila si pravi biznis, bravoooo!
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 9:38:13
|
|
|
|
ninolina
|
već sam škicnula...he he moje šarenilo njami
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 9:39:16
|
|
|
|
ZVRK
|
ostatak ti se suši i čeka pakiranje i slanje paketa
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 9:39:25
|
|
|
|
pincirotvajler
|
pogledala, i odmah ogladnila obožavam tjesteninu..možda i ja postanem naručitelj jednog dana
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 9:52:55
|
|
|
|
maja
|
super izgleda, e sad za okus ne znam, možda se samo hvališ
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 10:27:52
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: maja super izgleda, e sad za okus ne znam, možda se samo hvališ majo,majo da hvalim se ali me hvale i druge osobe. jedna od njih je teta ninolina koja redovito kupuje moju pašticu te (za sada)nemaju nikakvih posljedica ,a njen dragi mi je ponudio brak ako se razvedem
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 10:29:02
|
|
|
|
ninolina
|
jedna od njih je teta ninolina koja redovito kupuje moju pašticuuser posted image te (za sada)nemaju nikakvih posljedicauser posted image ,a njen dragi mi je ponudio brak ako se razvedemuser posted image ma da ju ja pohvalim...meni je ovo šarenilo njami a mužu ...ne moram ni komentirati...he he
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 10:40:27
|
|
|
|
maja
|
koliko kila zvrk mislim koliko košta
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 10:42:37
|
|
|
|
anuska08
|
Stvarno super!!!! Svaka čast!!!
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 10:43:29
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: maja koliko kila zvrk kila =1000grama većinom po 20kn/kg
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:12:47
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja mogu da potvrdim da je Zvrkova pasta jednostavno fenomenalna i da nakon njenih lazanja sva ostala tjestenina mi je jednostavno bljak Nisam znala da prodajes i van Buzeta Ako je tako onda mene racunaj kao jednog od redovnog narucitelja? ostatak cemo na pp
|
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:18:10
|
|
|
|
ninolina
|
Nisam znala da prodajes i van Buzeta user posted image he he trebaš samo pitati
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:22:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
evo sada sam poslala referat joj ja one njene lazanje sanjam kako su dobre
|
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:24:16
|
|
|
|
ninolina
|
ja nisam probala lazanje ali šarenilo je mrak...meni je supač jer se brzo skuha, mekane su, ne trabam ih ni dreckati za Iris...ma supač su nam ZVRK HOĆU I JA TE LAZANJE
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:30:13
|
|
|
|
CallamityJane
|
cekaj je li ti zoves sarenilo one sto su u albumu, one mekane duge u raznim bojama kao duga
|
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:37:09
|
|
|
|
mali_macic
|
super su, svaka cast!!!
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:38:52
|
|
|
|
curice
|
bravo zvrk,svaka čast
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 19.4.2010 11:44:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 11:47:09
|
|
|
|
Zvonki
|
Bravo draga Još ako uživaš u tome, onda je to veliki +
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 12:12:22
|
|
|
|
Marta j
|
Ja cu reci samo njami-a muzev komentar je bio zasto ja to neznam to napraviti. Racunaj da si stekla jos jednog vjernog kupca.
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 12:25:40
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: mali_macic super su, svaka cast!!!
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 12:27:40
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe cekaj je li ti zoves sarenilo one sto su u albumu, one mekane duge u raznim bojama kao duga da to su te ali njene su bile zelene,crvene ,žute tricolore
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 12:42:56
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: moj dodatni posao=veliki užitak 19.4.2010 12:45:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Bravo draga Još ako uživaš u tome, onda je to veliki +
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!