|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moje dječje uspomene
20.10.2009 10:51:22   
ejmama
Otvaram ovu temu kako bi ovdje mogle zabiježiti šta su naši klinci i klinceze prvi put napravili, npr. danas smo prvi put rekli mama, naš prvi dan u vrtiću, prvi put sam izašao u šetnju, moj prvi poklon, danas imam toliko kila i visok sam...

H 07 E 09
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moje dječje uspomene
20.10.2009 10:54:41   
mala pcelica
danas joj je po prvi put izašao drugi zub user posted image user posted image user posted image
salim se (al izasao joj je drugi zub) još je mala pa ne znam sta bi napisala na tu temu...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 2
20.10.2009 11:08:46   
ejmama
To sam i mislila pčelice, pa jednog dana sve možemo prapisati u spomenar

H 07 E 09

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 3
20.10.2009 11:14:22   
mala pcelica
ah,ok onda ...eto imamo i drugi zubić,jutros izbio...sinoć ga nije bilo user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 4
20.10.2009 11:42:11   
tikica_69
Moj Buco je danas odlucio nauciti sivati i sam si je sasio pernicu od traperica user posted image Samo mu trebam zatvarac ja pomoci...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 5
20.10.2009 13:09:41   
osobno
luka od jučer zna reć "jež"ali to zvuči više ka ješšššs mekim š..user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 6
20.10.2009 13:51:23   
pepeljuga
napokon nije plakao u vrticuuser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 7
20.10.2009 14:20:07   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

napokon nije plakao u vrticuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 8
20.10.2009 14:28:54   
Indy
danas su nam izašla još 2 zuba, sad imamo 6 zubi. u subotu prije 10 dana prvi put je rekao mamauser posted image , to ću zauvijek pamtiti.

Neposredna veza do poruke: 9
20.10.2009 17:36:38   
Anoniman
juce je propuzala! user posted image

(Odgovor članu Indy)
  Neposredna veza do poruke: 10
20.10.2009 18:04:14   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image za malenu!!!

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
20.10.2009 21:23:12   
dami
uper tema kao prvo a sad da idemo dalje. Danas je prvi put veliki braco čuvao sestricu na malo duže vrijeme. Dovoljno da bude raspašoj u kući. Oboje gladni i nervozni. Darija se boji mačke a on za inat tjera mačku na Dariju.
Hahaha kako je bilo veselo...!

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 12
20.10.2009 21:26:12   
Zvonki
Jučer je prvi puta bila bez mame ili tate 10 sati.user posted image
Danas je prvi puta rekla Nika za svoju stariju seku. I to baš onako lijepo user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 13
22.10.2009 15:10:32   
ejmama
Danas je prvi put jela kajganu, mislim na stariju. Mlađa danas ima 3mjuser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 14
26.10.2009 13:31:36   
ejmama
Poljubila sam Enu u vrat, a ona se počela smijati na glasuser posted image user posted image user posted image Kako je to slatkouser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 15
26.10.2009 13:51:19   
mala pcelica
sinoć mm prinjeo čašu ustima da pije vode ,a maja ispružila rukice i uhvati mu čašu i vuče svojim rukicama prema svojim ustima,mm joj da ona drži čašu i nabila nosić u nju kao da hoće da pije user posted image user posted image user posted image user posted image kako je smiješna bila user posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 16
26.10.2009 14:04:25   
elle1
u subotu je trebao prespavati kod bake medjutim u 22.45h smo isli po njega jer je trazio tatu i mamu...nije htio bez nas zaspati i to je bilo prvi put(a meni bilo dragouser posted image )

Neposredna veza do poruke: 17
26.10.2009 14:13:41   
mala pcelica
(a meni bilo drago user posted imageuser posted image user posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 18
26.10.2009 14:41:41   
zaba
1.put imamo kozice user posted image user posted image user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 19
26.10.2009 14:51:57   
m600
sinoć se pokakala tati na ruku user posted image user posted image user posted image
a je mi drago bilouser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 20
26.10.2009 21:14:22   
uspavana
IZVORNA PORUKA: m600

sinoć se pokakala tati na ruku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 21
26.10.2009 21:18:42   
BUMBIKA
sinoć se pokakala tati na ruku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 22
2.11.2009 13:46:58   
mala pcelica
juče se prvi put sama okrenila sa stomaka na leđa nekoliko puta....
a prekjuče je prvi put ispružila rukice prema meni(mm ju je držao) ja joj priđem a ona me uhvati rukicama za lice i umiljato guguće,ja je uzmem a ona me onda zagrli oko vrata i nasloni svoje lice na moje i smije se........
ja se odmah rasplakala od miline...u tom jednom trenutku sam doživila toliko lijepih osjećaja spokoja i mira ljubavi i sreće da su mi i sad oči pune suza ......sreća moja jedina na ovome svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 23
2.11.2009 13:50:09   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ejmama

Poljubila sam Enu u vrat, a ona se počela smijati na glasuser posted image user posted image user posted image Kako je to slatkouser posted image user posted image user posted image

Jooooj, slako

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 24
2.11.2009 15:40:45   
curice
Moja L. mi je danas prvi put rekla oprosti(bila sam na nju ljuta i nisam htjela razgovarati sa njom jer mi je rekla da sam luda)
nakon pola sata me došla upitati - a šta to znači oprostiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!