|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muž, ja, bivši...
19.3.2010 15:50:26   
ninolina
evo da čujem i vas, dali vaši muževi znaju bivše dečke, zaručnike, muževe... kako su reagirali, kako se slažu... predbacuju li vam neke vaše veze...

< Poruku je uredio Ninaa -- 22.3.2010 17:17:20 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: muž, ja, bivši...
19.3.2010 15:52:58   
leilany
hehehhehe.....
znaci kao sto sam rekla na jozefu....zna samo tog mog prvog decka...ok su si...idu na cuge...dolazi nam doma jer je ujedno i od brata mi frend(zajedno su ruzili nekad,a i sad..posto kripli jos nisu ozenjeni-34god)...i tak...sve u svemu veselo veselooo zagorciiii vesele naravi mi smoooo sviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2
19.3.2010 15:54:11   
ninolina
i kako ti je kad on dođe jel te prođu leptiričiuser posted image user posted image
ja ću napisati kasnije kad se mala skine s mene

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
19.3.2010 15:56:32   
lueman
mm i bm se poznaju.nenormalno bi bilo da ne pozna osobu s kojom mu djeca žive i koja mu djecu na neki način zbrinjava....ja poznam ženu zbog koje me ostavil i s kojom živi....s odmakom od 12 godina mogu reći da danas funkcioniramo na dobrobit djece i da se sve dogovrimo. njih dvojica se čak su znali čuti mobitelom i dogovoriti tko bude vozil klince kad treba, jer ne živimo u istom gradu. mm mi ne predbacuje kaj se tiče prošlosti ništa.i mislim da je to normalno. svi imamo svoju prošlost i ako odlučimo ući u neku vezu moramo to prožvakat prije A ne poslije predbacivat

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
19.3.2010 15:57:12   
leilany
IZVORNA PORUKA: ninolina

i kako ti je kad on dođe jel te prođu leptiričiuser posted image user posted image
ja ću napisati kasnije kad se mala skine s mene

ma koji faking leptiriciuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma jok...pa bivsi mi je zeno!!!user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
19.3.2010 15:57:51   
adryosijek
moj zna za moje zadnje veze i to da sam im bila nevjerna pa mu kazem ako bude bio ko i oni  da ce isto bit ..sve zna o meni nemam sta tajit  a bogami znam i o njemu manje vise sve pa kad mi spomene neke svoje prolaze nije mi bas super jel sam se pribojavala da nedobijem kakvu bolest jer su mu to bile samo avanture .. pogotovo jel je on u italiji a tamo svakakvih bolestina tamo nemozes biti siguran s tim zenama kao sto su rumunjke ,ukrajinke itduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 6
19.3.2010 16:01:15   
adryosijek
al eto i preko tog sam prosla i hvala bogu nema straha od bolestiuser posted image user posted image   ja volim kad si sve kazemo samo budem ljubomorna ako prica ili pogleda neku koja je lijepsa od mene pa mu brojim da cu se i ja sredit da me gledaju ...user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2010 16:04:23   
mama mery
moj mm zna mog prvog decka jako su dobri kolege cak nam je bio i u svatovima od mm-ove strane pozvanuser posted image
i zna mog bivseg ali samo iz viđenja

ja znam njegove bivse jedna je isla u razred samnom a jedna je prijeteljica njegove seke pa nam je cesto dolazila u kucu( to mu je bila i prva s kojom je imao odnose a ja drugauser posted image user posted image

< Poruku je uredio mama mery -- 19.3.2010 16:06:37 >

Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2010 16:06:16   
njanja
moj zna sve što treba znati i ja isto tako...glupo bi mi bilo da ne znamo, ali isto tako mi je glupo da apsolutno sve znamo jer životi prije nas dvoje su odvojeni od ovog sada....jednom je savsim slučajno pio s mojim bivšim kavu, a i znamo se srest u dječjem parku s njegovom bivšom s kojoj se naravno ja začakulam o ženskim i dječjim temama.... mm i ja smo 10 god skupa i sve ono prije je pomalo i smiješno (ne omalovažavam ako tako zvuči) naspram ovoga što imamo.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2010 16:33:46   
Nika 24052006
Pretežno znamo sve jedno o drugome,pa tako i o bivšim vezama i vezicama...Srećom,mm je bio (i ostao) miran tip,pa nije baš imao puno avanturauser posted image ,a ja bolje da ne govorim za sebe,baš i nisam bila svetauser posted image ...No,on sve zna,tako da nema beda..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
19.3.2010 16:59:11   
buduća mamica
ja nemam tih problema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 11
19.3.2010 17:00:02   
leilany
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ja nemam tih problema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da fakat...user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 12
   [Obrisani korisnik]
19.3.2010 17:01:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 13
19.3.2010 17:06:07   
Ninaa
Iza nijednog od nas nije neka burna prošlost, na početku veze smo si sve rekli i nema nekih problema. Jedino je moj mm prije mene nešto mutio s curom koja mi je prije bila najbolja frendica ali smo se i prije toga posvađale. Ona nas je stalno tračala (ne zbog toga kaj smo mi zajedno nego jel je takva i sve trača) pa mi je to bilo malo nezgodno s te strane a inače s njegovim bivšim curama se nekim čak i družim. 

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 14
19.3.2010 18:04:43   
Anoniman
On o mojoj proslosti zna sve sto ga je interesovalo, nije da nesto krijem ali glupo mi je da pricam o necemu kad me ni ne pita o tome, a realno nema ni nikakve veze sa njim. Ja o njegovoj znam i vise nego sto bi trebalo, previse sam radoznala (radoznalost je ubila macku user posted image ), i onda je on jos i pricljiv pa krene da prica nadugo i nasiroko. user posted image nikad mu ne prebacujem, jer nemam za sta, a ni on meni. Igrom slucaja je upoznao jednog mog bivseg, sreli smo se u gradu, pozdravili se, upoznali i to je to. Nikakva druzenja sa bivsima, ni sa moje ni njegove strane ne postoje.

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 15
19.3.2010 19:11:01   
boba125
mi znamo sve sto bi trebali znati,mm mi nikad nije nista predbacio a ja njemu samo jednom kad je njegova bivsa stalno pisala poruke(a mi vec bili u braku i ja bila trudna 6 mj).o sadrzaju bolje ne govoritiuser posted image
uglavnom,imamo povjerenja jedno u drugo
i ne,ne druzimo se s bivsima

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16
19.3.2010 22:08:41   
ninolina
Pretežno znamo sve jedno o drugome,pa tako i o bivšim vezama i vezicama...Srećom,mm je bio (i ostao) miran tip,pa nije baš imao puno avanturauser posted image ,a ja bolje da ne govorim za sebe,baš i nisam bila svetauser posted image ...No,on sve zna,tako da nema beda..

potpisujem te tako je i kod nas. A da se druži s mojim bivšima to da... kako inače nije iz našeg grada nije ni imao prijatelje tu... a ja sve oko sebe stare ljubavi.... tako da su oni sada njegovi i moji fendovi.. zna se nekad zafrkavati a da bio ti je na kavi kadd mene nema doma... ali nikad nisam imala problema s njim zbog njih...osim jednog njega ne može nikako vidjeti...

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 17
20.3.2010 7:59:25   
Bebys
ne daj boze da se poznaju...nikoga nezna a i gotovo nista mu nisam pricala...mislim da to treba ostati samo MOJE..
sjecate se rijeci bake stare vec u TITANICU kada je pricala...i vidila olupinu broda na dnu mora...na pocetku filma...rekla je nesto sto me duboko dirnulo i zasjeklo se u pamcenje jer je istina....velika
ZENINO SRCE JE DUBOKI OCEAN ...neistrazen...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
20.3.2010 11:19:02   
marija0
mm zna za jednog mog bivšeg jer mi je slao poruke i nakon 2 god što sam bila sa mm i bilo je malo sranja al sad je sve ok.... mm kad ga vidi pravi se da ga nevidi... ja znam o njegovima skoro sve, malo mi je krivo kad mi priča di je bio i šta je radio sa njima (ne seksualnouser posted image ) a samnom koda je uša u penziju a ne u vezu....al sve u svemu nema ljubomore, možemo si sve reći.. kad mu neka piše na fcb poruke oni mi to kaže pa joj skupa odgovaramo. meni to zabavno- jel to normalno, jesam li ja pukla user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 19
20.3.2010 11:41:23   
lidac0605
Mm zna za većinu mojih veza jer smo i prije nego smo bili skupa bili u istom društvu...nikad mi nije ništa predbacivao,dapače jedan od mojih bivših je bio ujedno i jedan od njegovih najboljih frendova i bio mu je vjenčani kum user posted image ...
Sve smo to ostavili u prošlosti-mladost-ludost!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 20
20.3.2010 11:53:18   
lee

nema ni ja, jer moj muž nezna ni jednog mog bivšeg kao ni ja njegove bivše...niti me to zanima...prošlost je prošlost...i neka tamo i ostane...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 21
20.3.2010 14:31:09   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: lee

nema ni ja, jer moj muž nezna ni jednog mog bivšeg kao ni ja njegove bivše...niti me to zanima...prošlost je prošlost...i neka tamo i ostane...

tako je kod mene isto a i živili smo udaljeni 100km tako da nismo zalazili na ista mjesta.
ali me ne bedira.sada je samnom a šta je bilo prije .....BILO JE PRIJE MENEuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 22
20.3.2010 20:47:42   
xxl
Što manje znamo to smo manje nesretniuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!