lenka gk
|
Otvaram ovu temu, jer me zanima kako su vaši muževi, dečki podnijeli vaš spontani pobačaj???? Zanima me vaše iskustvo, kako je vaš odnos teko nakon toga. Dali je on bio macho men i držao se kao da ga se to ne tiće ili je bio uz vas u svakom trenutku??? Moje iskustvo je još friško, prošlo je tek 10-tak dana od kad smo izgubili anđelića u 20-tom tjednu. Moj suprug je bio uz mene cijelo vrijeme i prije spontanog jer sam bila na mirovanju, kuhao, prao, čistio...sve je bilo na njemu. Brinuo se za mene ko za malo dijete. U bolnici, nije se micao od mene, skrivao se po hodniku da ga sestre ne vide, od jutra do kasne većeri bio je kraj mene i tješio me.... da nije sve izgubljeno, bitno da je samnom sve u redu, imat ćemo cijelu nogometnu momćad.... stvarno je bio jak i držao me, bio je kao stijena. Ja se nikome nisam javljala na pozive, sve je on obavljao umjesto mene, sva objašnjavanja, šta?, kako?, zašto??? I kada smo se vratili kući 7 dana, kuhao mi ćajiće, ručkove, mazio, pazio.... i odjednom tilt!!!!!!!! Znam da ni njemu nije lako, jer toliko smo željeli tu bebu, toliko bili sretni i onda je tako naglo izgubili. Promjena u ponašanju je više nego očigledna, povukao se u sebe, ne prića, ne samo samnom, nego s nikim, ne javlja se na pozive. Ništa mu se neda. Dal je sada došao njegov period tugovanja???? Znam da i njemu treba vremena, kao i meni. Ja nisam ni približno došla k sebi, a sad još imam i njega na velikoj brizi. Dali je moguće da i muškarci padnu u depresiju???? Dali je moguće da i njih to toliko pogodi???? Htjela bih vidjet vaše iskustvo. Kako ste vi to prebrodili??? Kako su vaši dečki to podnijeli???? Dali vrijeme stvarno liječi rane???? I kako da ja njega utješim, kad je već on mene toliko tješio???? U biti kako ste krenuli dalje???? Kod nas je malo problem jer je trenutno loše vrijeme, on je privatnik i sad nema posla pa je više manje doma, samnom. Bilo bi bolje da radi, pa bi mu to malo skrenulo misli. Čak sam i nazvala par njegovih prijatelja da ga malo odvuku nekamo van, da se jednostavno makne iz kuće, ali se neda. Ja još moram bit doma i malo mirovat, al on nemora, al se neda nikamo, a inaće je jako društven tip i rijetko doma. Molim vas da podijelite samnom vaše iskustvo!!!! Hvala!!!!
|